Které šaty vybrat na ples?
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Neco na tenhle styl + bolerko pres ramena. Muzes i ke kolenum saty, ale volila bych tmavsi barvy s tmavymi silonkami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pennya ani v naší Horní Dolní bych nešla na ples v krátkých šatech. To není o formě plesu, ale citu pro vhodnou příležitost a dresscodu. Šaty nemusí být hned princeznovské, ale dlouhé jednoduché elegantní šaty není dnes problém sehnat.
- Citovat
- Upravit
@Janli U nás na vesnici byly ženské většinou v nějakých kratších. Nebyly teda takového bussines stylu, spíše toho jako ta růžová fotka z Orsay, ale dress code nebyl na velkou robu stanoven. Bylo řečeno malá večerní toaleta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
děkuji za rady
Žádné, nejsou to šaty na ples. A proto, co si myslíte o těchto, hodí se na ples
?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle me je jedno, jestli dlouhy nebo kratky, jen by mely byt vic “plesovy”.
Viz fotky… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krajta píše: Žádné, nejsou to šaty na ples. A proto, co si myslíte o těchto, hodí se na ples?
no, pokud jsi v nich focená ty, tak ti nesedí vršek.. Jinak těžko soudit, asi budou lepší než to, co jsi dávala jako první. Ale je potřeba to pořádně „doladit“ doplňky, něčím přes ramena a vzít si správné boty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží co je to za ples.. Já byla na sportovním plese a tda v robě tam nebyl pomalu nikdo..
Pokud je to klasický ples, tak mi přijdou všechny obyčejné, ale kdyby… tak ty fialové dát třeba stříbrný pásek a stříbrné boty ,nebo psaníčko do stříbrna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty první šaty plesove moc nejsou, ty s krajkou jsou lepší. Je pravda, že dnes nikdo moc oblečení na ples nebo třeba do divadla neřeší a je to škoda. Byla jsem na plese ve stylu 1republiky, to byla nádhera, všichni muzsky kvadro a zeny dlouhé šaty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kačkaa33 ano tyhle modré krajkové jsou na ples vhodné, ty první tři vůbec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit