Které umělé mléko při ublinkávání

61
7.7.21 12:09

Které umělé mléko při ublinkávání

Zdravim holky :mavam: mam dotaz.Mam mesicniho chlapecka,14 dni jsem kojila pak jsem musela zacit s UM, mela jsem hrozne malo sveho mleka :,( Jsme tedy na Hippu. Jenze mi po nem dost ublinkava, neni to vylozene zvraceni ale i hodinu po jidle si ublinkne. Doktorka mi teda doporucila od Nutrilonu Nutriton zahustovadlo.Sice uz neblinka ale hrozne ho boli brisko a paradoxne ma prujem. Dneska na kontrole mi rekla ze bud zacit s nejakym antirefluxnim mlekem jako je treba Beba nebo Nutrilon AR nebo koupit k tomu zahustovadlu jeste kapicky BioGaia na lepsi funkci strev a zustat u Hippu.Chci se tedy zeptat, jestli mate nektera zkusenost jak s jednim nebo druhym.Co bude lepsi? Ty prirozene bakterie jsou jak v tech kapkach tak i v Bebe nebo Nutrilonu." :nevim: Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
7.7.21 12:21

Blití jsem neřešila, přešlo to kolem pátého měsíce. Akorát mu děláš bordel v zazivani..

• Citovat
  • Upravit
61
7.7.21 12:25

@mackA159 tak ja to treba resim, nepotrebuju aby se mi vecer zadusil kdyz jde spat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.7.21 12:26

Ja jsem teda jen kojila, ale dcerka ublinkavala taky, preslo to samo, když byla vic na bříšku. Kamaradcina dcera byla na UM, ublinkavala a určitě ji nic nezahušťovali… Zažívání musi dozrát, pokud nevrací šavlí, neresila bych to a pouzivala UM, ktere nejvic vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.7.21 12:27

@Katrin9 Pokud se bojis dušení, polohuj ho na boky a používej monitor dechu. Ale ublinkavaji skoro vsechna miminka, vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
7.7.21 12:29
@Katrin9 píše:
@mackA159 tak ja to treba resim, nepotrebuju aby se mi vecer zadusil kdyz jde spat :palec:

Proto se mimina dávají spát na bok. Kup si monitor dechu a bud v klidu.

• Citovat
  • Upravit
61
7.7.21 12:33

@mackA159 @Ba-stet monitor dechu mam a na bok ho taky pokladam ale i tak si vzdycky pretoci hlavicku i kdyz mu to vystelu, nevim jak to vzdycky dokaze :nevim: neresila bych to kdyby mi ty zahustovadla nebo jine mleko neporadila doktorka, taky mu samozrejme nechci delat bordel v brichu,,mam prvni dite tak si jen nevim rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
7.7.21 12:35

Já používala u malé Nutrilon proti ublinkávání, cca 4 dny jí bolelo bříško ale od té doby vše v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.7.21 12:37

@Katrin9 Hele, doktorky bohužel nejsou expertky na výživu :nevim: Za me stridani značek a doplňků je pro nezrale zažívání horší nez (přirozene) ublinkavani. Kdyz ho polohujes, muzes mu dat za zada jeste polštář, podeprit ho, aby se nepretocil. Případně ho zavinovat, jestli to snese. Ale jak rikam, moje dítě ublinavalo vsemu odrihavani navzdory a nikdy v zivote se nedusila. Klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
7.7.21 12:46
@Katrin9 píše:
@mackA159 @Ba-stet monitor dechu mam a na bok ho taky pokladam ale i tak si vzdycky pretoci hlavicku i kdyz mu to vystelu, nevim jak to vzdycky dokaze :nevim: neresila bych to kdyby mi ty zahustovadla nebo jine mleko neporadila doktorka, taky mu samozrejme nechci delat bordel v brichu,,mam prvni dite tak si jen nevim rady…

Hele nikdy se mi dítě nedusilo, obe holky vzracely.. Druhá jak šakal i po dvouch hodinach.. i v leze zvracely, a nikdy se nezakuckaly…

• Citovat
  • Upravit
18177
7.7.21 12:50

Jinak ještě k dotazu - probiotiky určitě nic nezkazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
7.7.21 13:19
@Katrin9 píše:
@mackA159 @Ba-stet monitor dechu mam a na bok ho taky pokladam ale i tak si vzdycky pretoci hlavicku i kdyz mu to vystelu, nevim jak to vzdycky dokaze :nevim: neresila bych to kdyby mi ty zahustovadla nebo jine mleko neporadila doktorka, taky mu samozrejme nechci delat bordel v brichu,,mam prvni dite tak si jen nevim rady…

Doktorky vetsinou vyzive vubec nerozumi.

Cim min toho do nej budes cpat, tim lepe.
A skoda, ze jsi sekla s tim kojenim.
Kazdopadne ublinkavaji i kojene deti, je to uplne normalni a neumim si predstavit to „nejak“odbourat uplne :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pajka08
7.7.21 14:37

My jsme na Hippu a malá taky strašně blinká, tak jsem jí začala dávat Hipp AR a spokojenost :palec: nechapu proč ti Dr. “cpala” Nutrilon, když Hipp má taky antirefluxní mléko :think:

• Citovat
  • Upravit
61
7.7.21 16:45

@pajka08 no vidis tak to vubec nevim…aspon bych nemusela menit mliko :think: @Lucie_Sx ani nevis jak me to stvalo ze jsem prestala kojit ale malej rval hlady, mela jsem ho proste malo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.21 10:44
@Katrin9 píše:

Na bok bych ho určitě nedavala. Muže se pretocit na bříško. Vypodlozte matraci ať je hlavička výš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová