Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anna, mozno by som sa este chcela stretnut s jeho kamosmi. Aj ked .. kamosi asi budu drzat basu s nim.
Na druhu stranu, asi je skoro zoznamovat sa s kamosmi, ked ste spolu asi tak mesiac. Moj chlap sa tou dobou bal priznat ze sa vobec s niekym stretava, aby to „nezakrikol“ ![]()
Přece Bábi nemůžeš říct, že kdo s e-tatínkem nesouhlasí, je trošku rozumově omezený. Máš přece možnost volby. Ale to už se dostáváme někam jinam. Já četla opravdu jen pár e-tatín. příspěvků, ty asi více. Není to tak, že musel čekat v autě, já navrhovala schůzku až další den, protože jsem čas neměla, a Martin by se se mnou viděl klidně chviličku a pak by šel spát do auta (byl všední den) a to jsem nechtěla. Chodím z práce v šest večer, do toho děti, večeře… neměla jsem čas si s ním v autě povídat ten večer a pak vědět, že tam ještě přespí. Potřebovala jsem, aby přijel a v so, druhý den a on mě pořád přesvědčoval, že přijede už v pátek. A nadsamec, co to vlastně je? Nemám ten výraz ráda.
annaaaaa píše:
Přece Bábi nemůžeš říct, že kdo s e-tatínkem nesouhlasí, je trošku rozumově omezený.
To bylo určitě ironicky. ![]()
Co jsem se ještě bavila s holkama v uzavřený diskuzi, tak mi jedna psala, že si myslí, že to je od Martina manipulace, že dělá všechno pro mě, platí, pomáhá, ale že mě nenápadně tlačí do všeho podle něj. Že postel koupil, ale spíme na ní oba, aby byl pro mě nepostradatelný, že to u mě bude mít pohodlnější než někde na ubytovně, a až se vzepřu, že to nechci podle něj, tak bude zle. Je pravda, že mě pořád přesvědčuje o své pravdě, že přijede, že má čas, hlavně abychom byli spolu, aby se podílel na mém životě, že holky (dcery) potřebují také mužskou ruku, že ex nám nepomáhá. Už jsem do toho tak zamotaná, že nevím už nic.
Po všech těch mým karambolech už nevím, čemu mám věřit. Katrinka psala, že jak to cítím. Ale asi už necítím nic, mám v tom pěkný hokej.
annaaaaa píše:
Co jsem se ještě bavila s holkama v uzavřený diskuzi, tak mi jedna psala, že si myslí, že to je od Martina manipulace, že dělá všechno pro mě, platí, pomáhá, ale že mě nenápadně tlačí do všeho podle něj. Že postel koupil, ale spíme na ní oba, aby byl pro mě nepostradatelný, že to u mě bude mít pohodlnější než někde na ubytovně, a až se vzepřu, že to nechci podle něj, tak bude zle. Je pravda, že mě pořád přesvědčuje o své pravdě, že přijede, že má čas, hlavně abychom byli spolu, aby se podílel na mém životě, že holky (dcery) potřebují také mužskou ruku, že ex nám nepomáhá. Už jsem do toho tak zamotaná, že nevím už nic.
Po všech těch mým karambolech už nevím, čemu mám věřit. Katrinka psala, že jak to cítím. Ale asi už necítím nic, mám v tom pěkný hokej.
nenech se tlacit nikam,v klidu mu vysvetli z ceho mas obavy a proc,pokud Te nekam zamerne tlaci a vnucuje svoji pravdu,tak to neni dobre
neco jineho je pokud bez Tebe nemuze byt apod.
ale jestli Ti mermomoci neco vnucuje tak to stoji za premysleni ![]()
No,asi tak. Chudak annaaaaa, nejak se to zamotalo. Nekterym mym znamym, co se seznamili na inzerat, tak to vyslo. Normalne meli svatbu a stastne si ziji. Znam asi 4 pary. Ale ja bych se asi bala, spis bych hledala nejakeho osameleho tatinka nejdriv v okruhu mych znamych, pak treba mezi tatinky spoluzaku mych deti ve skolce, mezi kolegy v praci kdyz uz bych pracovala, pokud ne tak treba nejaky muj byvaly spoluzak nebo davna laska. Nebo taky nejaky osamely tatka, co chodi do stejneho parku jako ja s detmi. Ja bych se strasne bala nejakeho uplne ciziho cloveka, co by se ke me hned chtel nastehovat a potom ridit muj zivot. To uz je asi lepsi byt sama. Kdyz ti po nekolika schuzkach nekdo pise a rika, ze te miluje,tak se mi to zda divne. vzdyt se ani poradne neznate. Jsem do tebe zamilovany nebo libis se mi by pro me bylo snesitelnejsi a hlavne uprimnejsi, ja totiz mezi tim vidim velky rozdil.
Bábi Zlopočasná píše:annaaaaa píše:Mozno si si este nevsimla, ale etatinek ma vzdy vo vsetkom pravdu a kto s nim nesuhlasi je trosku rozumovo obmedzeny. Jo, a vsetkym chlapom ide iba o sex a zenskym o prachy a postavenie a preto zenska zo spatneho vztahu nikdy nedokaze odistetatinek píše:Jak může e-tatínek usoudit, že „vidlák z vesnice“ mě nepřitahuje? Prosím bez sarkasmu. Není to poprvé, co se mi nelíbí tvoje reakce na mojí diskuzi, řeč o tom, jestli chci „nadsamce“ je dost nepříjemná. Pokud se chceš navážet, najdi si diskuzi jinou.
PS: Chyba je samozřéjmě v tom, že ho nemiluješ, škoda, ze začátku to vypadalo tak hezky, ale ty jsi přece jenom ten typ, co chce kravaťáky - nadsamce, že?? Takže tě nějakéj vidlák z vesnice absolutně nemůže přitahovat…
Zato ty sypeš jedno moudro za druhým!!
![]()
etatinek píše:Bábi Zlopočasná píše:Zato ty sypeš jedno moudro za druhým!!annaaaaa píše:Mozno si si este nevsimla, ale etatinek ma vzdy vo vsetkom pravdu a kto s nim nesuhlasi je trosku rozumovo obmedzeny. Jo, a vsetkym chlapom ide iba o sex a zenskym o prachy a postavenie a preto zenska zo spatneho vztahu nikdy nedokaze odistetatinek píše:Jak může e-tatínek usoudit, že „vidlák z vesnice“ mě nepřitahuje? Prosím bez sarkasmu. Není to poprvé, co se mi nelíbí tvoje reakce na mojí diskuzi, řeč o tom, jestli chci „nadsamce“ je dost nepříjemná. Pokud se chceš navážet, najdi si diskuzi jinou.
PS: Chyba je samozřéjmě v tom, že ho nemiluješ, škoda, ze začátku to vypadalo tak hezky, ale ty jsi přece jenom ten typ, co chce kravaťáky - nadsamce, že?? Takže tě nějakéj vidlák z vesnice absolutně nemůže přitahovat…![]()
Ja viem ze som hlupa lebo som veriaca a ako vychodnarka menejcenna, ale nastastie len v Tvojich ociach. ![]()
zda se, ze tahle diskuse nabrala jine obratky, coz je velika skoda. kdovi co ted resi chudak Anicka…
Ahoj holky. Víkend jsem měla dost zařizovací a včera dovolenou, tak jsem tu až dnes.
Když Martin v so přijel, vše jsem si vyříkali. U mě složitější historie, pořád chodím na terapku. Jen stručně. Martin říkal, že je pravda, že si někoho jen tak nepustím k tělu, že byl překvapený z mé reakce na to všechno, ještě si to na terapce potvrdím. V minulosti vybírala špatný muže, s tím, že mě využívali atd, na tom v dnešní době pracuju. Proto mám problém, když mi chce někdo pomoci, chová se slušně, nemusím s ním řešit JEHO fin. problémy, jeho psych.problémy, což jsem v minulosti dělala, byla jsem taková hloupá zachránkyně.
Co jsem četla v knížce od jedné psychiatričky, jestli to znáte, Ženy, které příliš milují, tak to jsem já. Doufám, že byla. Proto jsem se do toho teď tak zamotala. Mám panický strach, abych si zase nevybrala špatně, někoho nezachraňovala, nepůjčovala mu peníze, netolerovala citový odstup z jeho stany atd.
Víkend byl moc pěkný, cítím, že se vše urovanalo. O svých problémech z minula jsem mu řekla, mám prý o tom s budoucím partnerem mluvit, aby se případně nedivil, když moje reakce budou jiné, a abych také věděla, že mě bere takovou, jaká jsem, že mě podrží. Snad je to srozumitelné.
Teď o blbosti,
, ale koupil si nové džíny a triko, a sekne mu to. Takže u mě maximální spokojenost. Doufám, že nevypadám jako blázen, ale kostlivci z minula mě pořád ještě straší. ![]()
O víkendu jdeme k jeho rodičům, dvou kamarádům a podívat se do Telče, je to kousek od jeho bydliště. Tak to se moc těším.
annaaaaa píše:
O víkendu jdeme k jeho rodičům, dvou kamarádům a podívat se do Telče, je to kousek od jeho bydliště. Tak to se moc těším.
Tak oci otvorene a ako sa sprava jeho otec k jeho mame, bude sa on s najvacsou pravdepodobnostou spravat k Tebe. (Byvaleho otec na matku viac menej kaslal a dirigoval celu domacnost, byvaly to chcel tiez tak. Svokor svokru miluje aj ked sa s nou da tazko vyjst, a manzel to ma zrejme tiez tak
)
Martin má ještě 3 bratry. Když mluvil o jejich vztahu k matce, tak to vypadá, že synové za ní stojí a pomáhají jí.Táta je nemocný, je po mozkové mrtvici.
A ještě, vykříčníky otazníky už nepíše, on se prostě písemně moc vyjadřovat neumí
Bylo mi to trochu hloupé, a řešila jsem to s ním, jak to působí.
Už to nedělá.
Tak to vypada opet tak nadejne
Kazdy ma sve kostlivce z minulosti nebo z detstvi. Drzim palce at se vse vyresi a najdes toho praveho.