Seznámení na inzerát - kterého si vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3067
10.10.11 12:56

Ahoj holky. Hlásím stav situace. Tak jsem to ukončila i s tím druhým, s tím z vesnice. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
10.10.11 12:58

Ahoj, to mě mrzí, co se stalo tak zásadního :?: Nefungovalo to :?: Nebo nepřestal s tou svou urputností :wink: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
10.10.11 13:21

Ahoj Katrinko. Přesně tak, nepřestal se svou urputností. To, co jsem tu řešila na diskuzi, tak přetrvávalo dál, až to vygradovalo. Ta jeho jednoduchost mi začala dost lézt na nervy, jeho hrubky a špatné vyjadřování, pořád se vnucoval k nám domů, chtěl u nás přespávat, být co nejčastěji. Pořád jsem mu musela jak malýmu klukovi něco vysvětlovat, proč to nemá dělat, že u nás nemůže být tak často, když si najde práci v Praze, tak to nebude znamenat, že bude u nás každý den. Kromě toho si nebyl schopen spočítat náklady na život tady + alimenty, platby, které mu zůstaly z manželství. Musela jsem to za něj řešit já. Nebyl schopen odpovídat na pracovní nabídky, nikdy v životě si práci nehledal, u nich na vsi se vždycky šel rovnou zeptat do fabriky. Zjistila jsem, že nejezdí na kole, na lyžích (nemusí být), nikdy nebyl v divadle, nikdy s exmanželkou nebyli na dovolené. Neumí nakupovat dálniční známku na auto (jezdí 20 let). Nečtě, o nic se nezajímá. Každý den mraky sms, jak mě miluje a „pořát“ na mě „mislí“.
Jediné dobré bylo, že mi doma opravdu hodně fyzicky pomohl. Ale to prostě nestačí. A chyběl smysl pro humor. I když jsem měla teplotu, tak by ležel se mnou v posteli a „opečovával mě“. Bylo toho moc, jako lavina, jako koule na noze.
Co mě mrzí, že jsem ho představila dětem. Viděly ho párkrát, ale viděly. Abych jim nedělala binec v hlavě.
Ráno si nečistil zuby, když přijel, tak si zapomínal vzít tričko, ponožky a spodní prádlo na převlečení, chtěl, abych mu to vyprala.
Když jsem mu napsala o rozchodu, tak brečel, pak ještě přišly 3 vyčítavé sms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
10.10.11 13:27

Tak to je až nad hlavu výčet 8-o

Úplně tě chápu, s tím bych se tedy taky neporvala, to není chlap pro život! Podle toho, co píšeš, nechápu, jak vůbec může existovat a fungovat v reálném životě :nevim:

No, každopádně, nehaž flintu do žita, dej si na chvilku oraz a věř, že brzy se objeví někdo, kdo bude stát za to :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
10.10.11 13:31

chápu a držím pěsti v dalším hledání. On ten pravej určo existuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
10.10.11 13:40

ahojky -promiň,že vstupuji…jak by napsal,že na mě mislí už by letěl a žádnou šanci by nedostal…dle mého je to drobet zaostalý a tupý chlap…děkuj bohu,že je fuč :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
10.10.11 13:53

Taky si myslím, že tupost zde dostala velkou šanci. Nechci klást důraz na chyby, ale co on psal. Psala jsem to před chvílí Katrince. To už bylo se vším všudy.
Aspoň všeobecný přehled by člověk mít, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
10.10.11 13:57

máš recht..člověk co ho nic nezajímá je zaostalý a bylo to vidět i na jeho sms…

kdoví jestli by E-tatínek odpustil,nějaké potencionální partnerce chrubky?…já tedy ne…pokud chlap nemá,alespoň trochu v hlavě jako já tak šmitec…může být sebekrásnější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
10.10.11 13:59

Ahoj,to me mrzi,ze to tak dopadlo..ale chapu,takovej chlap proste musi mit zenskou,ktera je na tom s intelektem podobne..spokojene spolu muzou zit lekarka a zednik,to rozhodne,ale ten chlap musi byt pouzitelny a neco v hlave.Ty jsi nekde jinde,jak on.Dobre,ze jsi to utla hned v zacatku.
Preju ti hodne stesti v dalsim hledani :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
10.10.11 14:00

anno, je to tak lepsi. vzdyt zivot s nim by byl peklo! musela by ses starat i o nej a vsechno vyrizovat misto nej… urcite si najdes nejakeho slusneho pritele kdyz to budes nejmin cekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
10.10.11 14:02

Také e-tatínek? Mám na něj trochu spadeno… :-P
Bylo to špatně už od začátku, jiskření tam nebylo, jen jsem si myslela, že se přes to přenesu.
No a teď mi přišla sms, že mi to doma dodělá, co rozdělal. To se snaží se k nám zase vetřít a být nepostradatelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
10.10.11 14:07

No sec mazec :lol: Škoda, že jsi z Prahy, můj chlap má tady na JM nezadaného kamaráda :lol:

• Citovat
  • Upravit
3011
10.10.11 14:09
annaaaaa píše:
No a teď mi přišla sms, že mi to doma dodělá, co rozdělal. To se snaží se k nám zase vetřít a být nepostradatelný.

To už bych nechtěla dodělat, takové lidi vyhodíš ze dveří a oni vlezou zpět oknem. Myslel by si,že má ještě šanci, když mu dovolíš to dodělat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
10.10.11 14:13

bude těžké se ho zbavit…raději napiš,že to dodělal kamarád co šel přišel na kávu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
10.10.11 14:41

No, na kávě jsem v so byla :mrgreen: , je to právník. Takže zase druhá strana :lol: :lol:
Ale přesně, myslel by si, že má šanci. Jsou to už jen drobnosti, to hlavní udělal :mrgreen: .
Teď jsem hnusná, černý humor. Tak jsem to nemyslela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí