Seznámení na inzerát - kterého si vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2471
1.9.11 10:08

uplne chapu, co citis. je to tak spravne. je videt, ze jsi ruzumna a racionalni bytost. asi je potreba mu to porad takhle vysvetlovat, at na tebe netlaci, ze to nechces uspechat, protoze mas spatne zkusenosti a kdyz mu na tobe zalezi, tak by mel pockat. ja bych na tvem miste radsi asi riskovala, ze mi utece nez ze bych si do bytu nastehovala toho nepraveho. dej mu ultimatum, ze treba za rok, kdyz se budeme porad takhle hezky setkavat a bude vam to klapat, tak mozna potom by u vas mohl bydlet, ale ted jeste ne. muzes si napriklad vymyslet, ze tvuj exmanzel je proti tomu, ze kdyby tam s vami bydlet, tak ti prestane platit alimenty nebo na vas posle socialku atd. nesmis se od nej nechat ukecat. verim, ze to dobre dopadne. drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
1.9.11 10:14

Právě že ne. Maji s ex domek, do teď byl každý v jedné půlce, pořád se nedohodli na vypořádání sjm. Jsou od sebe asi půl roku. Jeho brácha se prý taky takhle rychle s někým seznámil, za chvíli spolu bydleli, za rok se vzali a jsou spolu dodnes. Takhle to on vidí, a jak je „jednodušší“, tak to moc neřeší. Prostě mu je se mnou hezky a hotovo. Říká, že mu něco vnitřně povídá „téhle ženské se drž“ :?: Dokonce začal povídat, že by si chtěl být jistý, že spolu zůstaneme na celý život. Jak ho to může napadnout po tak krátké době, a hlavně, to nevíš nikdy. Leda tak po svatbě, počítám s partnerem na celý život, ale takhle? U mě je problém, že mě tohle dráždí. Jsem z toho vzteklá, snažím se ovládnout. Ale když přijde na schůzku o 20 minut dřív, já ještě nejsem připravená, stepuje mi před domem, vadí mi to. Říkala jsem mu to. Pořád chce u nás spát. Když jsem povídala, že to nejde od pá do ne, že je to moc, že stačí od so do neděle, tak prý bude spát v autě před domem. No to jsem vylítla, že to nepřipadá v úvahu. Že mi to vadí. Někdy mám pocit, jako kdyby chtěl rychle z jejich domku, aby v té nepříjemné atmosféře nemusel být, že se na mě upnul, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
1.9.11 10:15

Když jsme se seznámili s manželem, tak jsme si taky dali „ultimátum“, že do roka bychom společně chtěli bydlet, navíc jsem v té době seznámení měla rozestavěný domek, no a za 4 měsíce už jsme bydleli všichni společně :-) , tím jsem chtěla říci, že to nutně nemusít být doba, kterou si stanovíte, ale tak to prostě přirozeně vyplyne časem, navíc to musíš cítit ty sama.
Jak píše Sardinka, je dobře,že uvažuješ rozumně a nevrháš se po hlavě do neprobádaných vod.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
1.9.11 10:19
annaaaaa píše:
Právě že ne. Maji s ex domek, do teď byl každý v jedné půlce, pořád se nedohodli na vypořádání sjm. Jsou od sebe asi půl roku. Jeho brácha se prý taky takhle rychle s někým seznámil, za chvíli spolu bydleli, za rok se vzali a jsou spolu dodnes. Takhle to on vidí, a jak je „jednodušší“, tak to moc neřeší. Prostě mu je se mnou hezky a hotovo. Říká, že mu něco vnitřně povídá „téhle ženské se drž“ :?: Dokonce začal povídat, že by si chtěl být jistý, že spolu zůstaneme na celý život. Jak ho to může napadnout po tak krátké době, a hlavně, to nevíš nikdy. Leda tak po svatbě, počítám s partnerem na celý život, ale takhle? U mě je problém, že mě tohle dráždí. Jsem z toho vzteklá, snažím se ovládnout. Ale když přijde na schůzku o 20 minut dřív, já ještě nejsem připravená, stepuje mi před domem, vadí mi to. Říkala jsem mu to. Pořád chce u nás spát. Když jsem povídala, že to nejde od pá do ne, že je to moc, že stačí od so do neděle, tak prý bude spát v autě před domem. No to jsem vylítla, že to nepřipadá v úvahu. Že mi to vadí. Někdy mám pocit, jako kdyby chtěl rychle z jejich domku, aby v té nepříjemné atmosféře nemusel být, že se na mě upnul, nevím.

Tak to bych byla podrážděná taky. Nic se nemá přehánět! Jemu to asi moc vysvětlit nejde, že :?:
Třeba to ještě nebude ten pan pravý s velkým P :wink:
Bych si představila situace,které můžou nastat v budoucnu související s jeho jakousi urputností a neodbytností a u mě by měl asi už konečnou :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
1.9.11 10:19

To Sardinko, máš pravdu. Je nevím, proč jsem pořád tak nervozní, že ho musím usměrňovat. Opravdu je moc hodný. Sice někdy rostu z jeho sms, jeho písemné vyjadřování je hrozné, ale každý jsme nějaký. Není mi jasné, co mě na tom tak dráždí. Jako bych malému klukovi pořád dokola něco vysvětlovala. Přitom asi o nic zas tak nejde, já nevím. Pak mi ta podrážděnost ovlivňuje můj vztah k němu. Dostanu osypky z jeho sms, jako kdyby mu bylo 15. A pak, že bude spát v autě… Já vím, jsou podstatnější věci, záleží na domluvě. To, že chce být s námi, je přece výborný. Nějak se v sobě nevyznám, proč takhle reaguju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.11 10:21

Na mna moj chlap po tyzdnovej znamosti vybalil ze je do mna zamilovany a po dvoch mesiacoch sa chcel brat. Jo a tiez mi velmi romanticky povedal, ze uz nechce byt sam :mrgreen: Po troch mesiacoch vztahu ma ziadal o ruku a o mimino sucasne.
No co budem vykladat, pol roka od prveho stretnutia sme oslavili tyzden po svadbe :mrgreen: A ja mam doma dokonaleho manzela, dokonaleho milenca ktory by za nasu princeznicku snad dychal.

Na Tvojom mieste, ak si nim nie si ista, argumentovala by som detmi - ze ho musia prijat obe a ze im nechces privodit sklamanie keby vam to neklapalo. Ze su prilis male na dalsie zlomenie srdiecka a jeho nastahovanie k vam by deti brali ako slub ze to zarucene vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.11 10:27
annaaaaa píše:
To Sardinko, máš pravdu. Je nevím, proč jsem pořád tak nervozní, že ho musím usměrňovat. Opravdu je moc hodný. Sice někdy rostu z jeho sms, jeho písemné vyjadřování je hrozné, ale každý jsme nějaký. Není mi jasné, co mě na tom tak dráždí. Jako bych malému klukovi pořád dokola něco vysvětlovala. Přitom asi o nic zas tak nejde, já nevím. Pak mi ta podrážděnost ovlivňuje můj vztah k němu. Dostanu osypky z jeho sms, jako kdyby mu bylo 15. A pak, že bude spát v autě… Já vím, jsou podstatnější věci, záleží na domluvě. To, že chce být s námi, je přece výborný. Nějak se v sobě nevyznám, proč takhle reaguju.

Zeby si podvedome uz vedela ze tento nie? Ja som sa vzdy potesila ked som videla toho mojho „asi s nim teda uz chodim“ :jazyk: ako sa rozsvietil sta vianocny stromcek ked ma zbadal v autobuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
1.9.11 10:30

Tak to máme s dětmi nastavené, že pokud se k nám někdo nastěhuje, je to brané tak, že je to ten „pravý“. Ve finále já s exmanžou jsme se brali po třech měsísích a byli jsme spolu 14 let. To nezavrhuju. Ale bylo to oboustrané, neměli jsme děti, byli jsme o hodně mladší. A je to také tím, že v tomto věku a s dětmi za zády, nejsem si v této chvíli jistá, jestli chci zrovna tohohle. Pořád je to na mě rychle. A najednou nevím, jestli mě to jeho naléhání neudolá. Mám trochu výčitky, že jsem pomoc přijala, aby to případně nebral jako podraz. Měla jsem domluvenýho řemeslníka od ex, ale tenhle mě přesvědčil, že to udělá sám. Do té postele taky, abychom měli na palandě více soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
1.9.11 10:58

Také vím, že je těžké, aby někdo přijal, že mám malý byt a byl tu s námi.
Hodně jsem se setkala s chlapama, co by k nám pořád chodili na návštěvu, na noc, na jídlo a to bylo vše. Takže zadarmo jedli, užili si a hotovo. A když jsem řekla, že nemám na to, abych platila jídlo za dalšího, že to mám akorát pro děti a pro mě, tak byli dotčený. Což tenhle se sám nabízí, že nakoupí, že mi chce pomoc, že jsem hodně zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.11 11:07

Ja by som bola za, aby si nasiel pracu v Tvojom meste, a byval trebas na ubytovni … ze sa mozete „schadzat“ zoznamovat s detmi, ale ze to nie je na nastahovanie. Prave kvoli tym detom. Ze vies ze je to financne nie najrozumnejsie, ale ze deti su Ti prednejsie nez prachy. A on, ked je naozaj ten pravy, tak to pochopi a pocka … Snazi sa zbalit maminu s detmi, musi vediet ze nehras len sama za seba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
1.9.11 11:28
Bábi Zlopočasná píše:
Ja by som bola za, aby si nasiel pracu v Tvojom meste, a byval trebas na ubytovni … ze sa mozete „schadzat“ zoznamovat s detmi, ale ze to nie je na nastahovanie. Prave kvoli tym detom. Ze vies ze je to financne nie najrozumnejsie, ale ze deti su Ti prednejsie nez prachy. A on, ked je naozaj ten pravy, tak to pochopi a pocka … Snazi sa zbalit maminu s detmi, musi vediet ze nehras len sama za seba.

To je dobrý nápad. Ubytovna je levnější než pronájem garsonky. Myslím tak 2-3000 za lůžko, u nás v Praze. On to sám ze začátku navrhoval. Protože takhle projezdí hodně benzínu. Je to se mnou jak na houpačce. Chvilku se těším, a on něco napíše a já jsem podrážděná. Nevím, čím to je. Taky se musí seznámit jeho syn s mými dětmi, jestli to bude klapat. Jen mě napadá, kde bude se svým synem, když bude na ubytovně? Tam ho přece nemůže vzít.
Také vůbec nerozumí právnickým věcem, co se týká SJM a ptá se mě. Já nejsem právník, vím jenom to, co já řešila s právníkem o našem SJM a exekucích. Že prý mu dobře radím. :?: Ale kolikrát je to o selském rozumu. Spíše je to tak, že on manuálně udělá a já to zase vymyslím :wink: Jen na to nejsem zvyklá. Před tím jsem měla kravaťáky, ti sice vymysleli, ale nic neudělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
1.9.11 15:55

Babi zlopocasna ti radi nejlip. Se svym synem at jede na vylet,nemusi sedet na ubytovne. Nepodcenovala bych,ze si z nej vztekla. On zkousi tvoje hranice. Nedej se! Musis si trvat na svem a neustupovat. On od tebe nechce slyset ne! Ze chce spat v aute pred tvym domem! Vzdyt to je hruza. Vubec nerespektuje tvoje rozhodnuti a nazor. Dela na tebe psychicky natlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
1.9.11 16:02

Hm :-( Sardinko, asi to tak je. Známe se krátce a takhle. Copak po tak krátké známosti mám řešit psychický nátlak? Co bude za půl roku, že? Vypadá to bledě, nemyslíte? Má tu být o víkendu přes noc a já najednou asi nechci. V po a út přespříští týden jsme domluveni na dovolené, na ty dva dny, ale přestává se mi to líbit. Holky, co myslíte?
Po tak krátké době takhle tlačí, co bude dělat, až bychom byli spolu? Když půjde do Prahy, tak už se ho nezbavím. Asi to na víkend nechám jenom na sobotu. Mám najednou pocit, že s ním nechci být v noci. Pořád za mě něco platí, až moc, přitom to má z rezervy, chce mě tím získat? Mám někdy pocit, jako by to byla manipulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
1.9.11 16:10

A píše mi několikrát denně zamilovaný sms, známe se skoro měsíc, a jenom zamilovaný sms, k tomu mraky vykřičníků a otazníků. Když pominu co slovo, to chyba. Asi už začínám být zaujatá. Mám najednou pocit, že to jde do háje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
1.9.11 16:15

Dala bych na vnitřní pocit, ten napoví nejvíce a nezklame :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie