Seznámení na inzerát - kterého si vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3011
10.8.11 15:35

Reaguju na to oblečení, to mi připomělo známého, který chodí od hlavy až k patě pouze ve zn. Adidas, nic proti značkovému, ale on nosí od ťamanů a drží se hesla: Čím víc proužků tím víc Adidas :mrgreen: . Děs běs - šusťákové kalhoty a tričko z nějaké umělotiny. Nepředělá ho nikdo!
Oblečení bych řešila až po nějaké době… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
10.8.11 15:47

Ahoj,také mám manžela na inzerát,není hloupý ,ale i a y také neřeší.Mě spíš zajmalo co ta slova říkají a ne jaké tam má i y.Také je z vesnice a také byl 100km daleko.Já se tedy přestěhovala na vesnici.A když sem poprvé viděla jak je oblečen,myslela sem, že mě omejou.Naprostý nevkus ,ale neměl delší dobu partnerku ,tak mu to tak nepřišlo.Má ale obrovské srdce ,kam sem se vešla i se dvěma dcerami z prvního vztahu.Dnes spolu máme 4letou dcerku.Já myslím že muž je tam kde ho žena chce mít.Buď ho pozdvihne nebo srazí na kolena.Můj první partner byl fešák,který si toho byl vědom, a výsledek bych si mohla pověsit jako mysliveckou trofej nad postel.Děsně žárlil,pořád sem měla na talíři ten říkal to a ten ono.Tomu by si se asi také nevyhnula ,když je ze stejného města.Každopádně přeji šťastnou ruku při výběru.Ten můj sice doma neuklízí, ale co je potřeba k zajištění rodiny to se mohu 100%spolehnout.Já jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
10.8.11 15:48
annaaaaa píše:
Ahoj Pomko. Viděla jsem každého zatím jen 2×. Možná to moc řeším?

Nemyslela jsem to nijak špatně. Chlap ti musí sednout celkově. Na první pohled - líbí, nelíbí. Jestli jsi je viděla 2×, je to strašně málo. Je mi ale jasný, že se ti ty dva honí hlavou. Ono jedině dobře, takhle to začíná :wink: Jenom bych tomu nechala přirozený průběh. Buď si s nima příště zase vyjdeš a nebo ne. Ono člověk druhého nepozná někdy ani po roce, natož po dvou schůzkách. Tím chci říct, že se ti dva projeví až časem, co se ti teď zdá takové, bude makové. Ten z vesnice může být prima chlap a „inteligent“, naopak z toho druhého se může vyklubat nějaký blbeček. A samozřejmě naopak. Co se týká oblečení - třeba zrovna na dvě schůzky nezvolil to nejlepší. Určitě víš, jak to myslím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
10.8.11 15:50

ja by som dala tomu cas…
oblecenie by som asi moc neriesila, lebo clovek ma iste svoje zvyky, mozno mu to nepride ani dolezite, dakto sa mozno ani zladit nevie, a moze byt perfektny clovek, ale to zas , ake kto ma priority..dakomu iste oblecenie vadi, dakomu nie..

ale isto by som pockala s tak odvaznymi planmi ako je nastahovanie sa k dakomu… clovek sa dokaze aj dlho pretvarovat, ci obetovat a potom to zrazu skonci..a od daktorych ludi sa tazko odchadza.. mam v okoli znamu, na ktoru sa „nalepil“ tak divny chlap, ze sa ho ani strast nevie..
a ono vela ukaze aj obycajna hadka, ktora asi casom isto pride..ako riesi problemy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
10.8.11 15:57

Dík holky. Fakt mi pomáhá utřídit si v hlavě myšlenky, jak tu píšete. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
10.8.11 19:30

Ahoj zakladatelko :mavam: (asi jménem anna?)

ani netušíš, jak moc tě chápu, já byla v dost podobné situaci před necelými 4 lety, tehdy jsem čekala první dceru, byla jsem v 5. měsíci těhu, když jsem zůstala sama…a já prostě sama být neumím, takže jsem se začala seznamovat už jako těhotná :mrgreen:
ted si trošku připadám jako pako, ale našla jsem pár kamarádů, co jsme od začátku teda věděli, že z toho nic vážného nebude, ale občas jsme se sešli, prostě nebylo to úplně od věci…ale prostě jsem ještě nebyla definitivně venku z toho původního vztahu, takže by to asi stejně neklaplo…

než se narodila malá, tak jsem si jakousi dobu strávila v nemocnici (cca 2 měsíce- 1 měsíc před porodem, 1 měsíc po porodu) a protože jsem tam měla hromadu času na přemýšlení, net jsme tam naštěstí neměla, tak jsem si prostě spoustu věcí ujasnila a když jsem pak dostala tu poslední ránu od bio otce mé dcerky, tak jsem konečně a definitvně byla vyléčená z minulosti a v podstatě téměř po návratu z porodnice se začala zase seznamovat…bylo jich víc a stejně jako ty jsem to víc řešila rozumem, už parametry těch dotyčných sjem vybírala podle toho, co by se mi líbilo…ale ani tak tam prostě nic nezajiskřilo a na každém se mi nelíbilo to či ono…

až jsem narazila na profil současného přítele, kde mi konečně padlo něco do 1. oka- ted se tu holky, nesmějte :mrgreen: , ale do oka mi padlo to, že byl Slovák…nevím proč, ale už pár let jsem pro slovenštinu prostě měla slabost…mám dodnes :mrgreen:
pak jsem ten jeho profil studovala detailněji a vyhovovalo mi vše, co bylo zmíněno…tak jsem napsala a pak se moc těšila na odpověd…něco takového u těch předešlých nebylo…tam jsem to brala jako spíš z nouze ctnost…ale tady u Slováka to bylo jiné…

domluvili jsme se na schůzce a on už mě pak jen a jen něčím překvapoval, v tom dobrém slova smyslu samozřejmě :lol: a překvapuje mě dodnes :mrgreen:

takže za mě si myslím, že to možná nebude u tebe ani jeden z těchto zmínených, ale někdo další, který tě hned něčím zaujme a tím tak moc neuvidíš jeho nedostatky, které třeba v budoucnu ani nebudou vadit, viz to oblečení…to taky není přítelova silná stránka, ale holt, je už takový, když jdeme někam spolu, tak mu řeknu, co si vzít a on už ted ví, kterou kombinaci čeho si má vzít, když jde se mnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.8.11 19:51
annaaaaa píše:
propominas mi myou sestru :roll:
vybyra kluky podle toho jak sou chytry, jak sa oblekaji,atd atd atd, a pak sa divy ze je porad sama :roll: Myslíš, že jsem moc náročná, že řeším blbosti? :think:

podle me jo…ale to si asi myslim jen ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
11.8.11 10:23

Ahoj Jeantette. Ono se to pomalu rýsuje. Včera jsem byla z jedním z nich v kině, procházky atd, dnes se zase uvidíme. Večer dlouhý telefonát s tím druhým.
Zjišťuji, že jsou příjemní oba, každý svým způsobem. Takže teď budu čekat, jestli máme podobné názory na trávení volného času, případně něco společného pro žití do budoucna a tak. Také oba sami od sebe mluví o financích, což mi pomáhá si udělat o nich obrázek.
To jiskření tam je, jen to u mě jde pomaloučku, cítím, že bych se chtěla dotýkat obou, oba hezky voní. Vždyť jsem je viděla párkrát, a v tomhle věku prostě člověk víc zvažuje. Takže z tohohle strach už nemám.Díky za názor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.11 10:54

Tak pridam aj ja svoju skusenost. Mne sa moj manzel na prvy pohlad vobec nepacil. A to tak, ze som cakala 15 minut ci nepride iny blondak v modrej vetrovke. (Zoznamili sme sa na vnutropodnikovom chate) Ale kecalo sa mi s nim tak, ze nasa prva schodzka (ja som zabijala cas, on to bral ako rande) trvala 8 hodin.
Ze s nim naozaj zacnem chodit som sa rozhodla asi po troch tyzdnoch - a to rozhodnutie bolo viac rozumove, skor „dam mu sancu“ ako „som zamilovana“, a to hlavne preto ze s nim som sa tak nejak NEBALA. A nebala som sa tak, ze sme sa po pol roku vzali a dokonca sa k sebe nastahovali az mesiac po svadbe. To o tom strachu pisem preto, ze byvaleho som poznala 10 rokov a furt som omielala ze si ho vezmem az ked budeme spolu isty cas byvat, aby som videla ze sa nanho naozaj da spolahnut. A to som bola donho zamilovana viac ako do manzela.

Fuj, to bol roman. Takze k Tvojmu pripadu - aky mas pocit z oboch chlapov? Obavas sa buducnosti s nimi, alebo sa citis v bezpeci? A to rozhodovanie rozumom mi pride rozumne, zvlast ked uz mas deti. U mna ta „nevyhnutna“ iskra preskocila podstatne neskor, ale zato nejako nevyhasina :jazyk:

Jo, a este … moja skusenost s ludmi z dediny je ta, ze bud su to totalni burani a idioti, alebo pre zivot pouzitelni podstatne viac nez ludia z mesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
11.8.11 11:15
annaaaaa píše:
Ahoj Jeantette. Ono se to pomalu rýsuje. Včera jsem byla z jedním z nich v kině, procházky atd, dnes se zase uvidíme. Večer dlouhý telefonát s tím druhým.
Zjišťuji, že jsou příjemní oba, každý svým způsobem. Takže teď budu čekat, jestli máme podobné názory na trávení volného času, případně něco společného pro žití do budoucna a tak. Také oba sami od sebe mluví o financích, což mi pomáhá si udělat o nich obrázek.
To jiskření tam je, jen to u mě jde pomaloučku, cítím, že bych se chtěla dotýkat obou, oba hezky voní. Vždyť jsem je viděla párkrát, a v tomhle věku prostě člověk víc zvažuje. Takže z tohohle strach už nemám.Díky za názor :lol:

Hele abys nakonec nezblbla do obou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
11.8.11 11:16

Ahoj Bábi. Tos to pěkně napsala. Dobrý dotaz, s kým se tak nějak NEBOJÍM. Je to ten z vesnice. Jsem s ním přirozená, mluvíme co slina na jazyk přinese. To tě chápu, jak probíhalo tvé seznamování s manželem.
Jen prostě na sobě cítím, že potřebuju pomalejší rozjezd, když jsem měla v minulosti s chlapy takový problémy, o ex nemluvě. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
11.8.11 11:33

Na Tvojom mieste by som tomu dala trošku viac času…

A ak mám byť úprimná, mne sa to rozprávanie o jeho ex nejako nepozdáva… Pripadá mi to, ako keby sa od nej ešte neodpútal. Istého času som bola zamilovaná do chlapa, ktorý presne takisto spomínal svoju bývalku… A hľa, my sme sa rozišli a on sa ku nej vrátil…

Môj budúci manžel (o cca. 2 týždne budeme mať svadbu) ma tiež na prvý pohľad nijako neoslnil, ale postupom času som zistila, že je to ten najúžasnejší chlap na svete, a že som si vybrala dobre a neľutujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
11.8.11 11:47
Eemii píše: [Hele abys nakonec nezblbla do obou :mrgreen:
:lol: taky mě to napadlo. Ten z města teď se mnou po sms flirtuje, trošku. Musím prostě počkat, až je ještě víc poznám. Je pravda, že můj exmanžel se mi taky na první pohled nezdál, a byli jsme spolu 13 let. Že to pak krachlo je další věc. :roll: Jen jsem ráda, že začínám něco cítit, i kdyby jen radost ze setkání, tedy s oběma :wink: , ale něco. Protože svojí odtažitosti po zkušenostech s jinýma jsem se bála nejvíc.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
11.8.11 11:51
annaaaaa píše:
To jiskření tam je, jen to u mě jde pomaloučku, cítím, že bych se chtěla dotýkat obou, oba hezky voní. Vždyť jsem je viděla párkrát, a v tomhle věku prostě člověk víc zvažuje. Takže z tohohle strach už nemám.Díky za názor :lol:

No, to je taky dost důležité, že ti voní :wink:
Mě jak chlap nevoněl, tak mohl být sebevíc okouzlující :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
11.8.11 20:18
annaaaaa píše:
Eemii píše: [Hele abys nakonec nezblbla do obou :mrgreen:
:lol: taky mě to napadlo. Ten z města teď se mnou po sms flirtuje, trošku. Musím prostě počkat, až je ještě víc poznám. Je pravda, že můj exmanžel se mi taky na první pohled nezdál, a byli jsme spolu 13 let. Že to pak krachlo je další věc. :roll: Jen jsem ráda, že začínám něco cítit, i kdyby jen radost ze setkání, tedy s oběma :wink: , ale něco. Protože svojí odtažitosti po zkušenostech s jinýma jsem se bála nejvíc.

Drzim ti palce a jsem zvedava,jak to bude pokracovat,tak nezapomen na pravidelny raport :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí