Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Libi se mi 1.
Ta druha je taky hezka, ale libila by se mi v trochu luxusnejsim barevnem provedeni (nerozumim tomu, ale zlata by mi tam sedla)
Za mě vede ten první a už se mi sbíhají sliny, kdoví jestli dneska vůbec usnu
![]()
Holky moooc děkuju, zítra peču 1.
Snad se povede, ta druhá je lehčí je to jen kulatý zkrojený korpus ale u té zebry nevím pořád jaký korpus upéct, no pak dám foto, snad se povede:-)
@Ivana007 píše:
Za mě vede ten první a už se mi sbíhají sliny, kdoví jestli dneska vůbec usnu![]()
![]()
@Andulinečka píše:
Holky moooc děkuju, zítra peču 1.Snad se povede, ta druhá je lehčí je to jen kulatý zkrojený korpus ale u té zebry nevím pořád jaký korpus upéct, no pak dám foto, snad se povede:-)
Můžeme potom poprosit o foto? ![]()
@Andulinečka taky jsem přemýšlela o korpusu, jestli to nejsou jen seřízlé slepené placky zaoblené krémem.. ![]()
@Ivana007 píše:
Můžeme potom poprosit o foto?
JASAN
Mám tady fotogalerii ale nemám tam moc dortů zase přidám:)
@Andulinečka kdyžtak na to koukám upekla bych placky a postupně zmenšovala, okrajovala kraje a slepovala na sebe…
Tak, ať se ti zítra daří, snad nebude velké horko na potahování, aby ti to neteklo pod rukama a ještě teď dej raději nabíjet baterie do foťáku, Ať jsi připravená ![]()
@abc123 píše:
@AndulinečkaTak, ať se ti zítra daří, snad nebude velké horko na potahování, aby ti to neteklo pod rukama a ještě teď dej raději nabíjet baterie do foťáku, Ať jsi připravená
@Andulinečka
krásně nafocený postup i pro nás méně zručné, super