Který dpo podle TT?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1441
6.12.21 14:52

Já jsem takové čárky měla až 16-18 DPO :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4652
6.12.21 14:57
@andelka83 píše:
Jinak já jsem u dvou ze čtyř těhotenství datum PM upravovala, právě podle doby ovulace. Jinak by to taky nesedělo. Ale nedělala jsem testy, měřila jsem BT, takže jsem to věděla dost jistě, kdy jsem otěhotněla. Měla jsem taky delší cykly. A někteří Dr na datu PM zbytečně bazírují a pak stresují.

Já jsem zase měla ovulaci 11DC, takže doktor se pak nemohl podle PM dopočítat toho, co naměřil na UTZ. A podle screeningu to fakt vychází na den přesně,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.21 15:28

@Luciiik13 fakt? To už bych čekala dalnici jak vysitou:) No jsem zvědavá, co řekne doktorka. Hlavně aby bylo všechno tam, kde to má být 🙈

• Citovat
  • Upravit
1441
6.12.21 15:47
@Anonymní píše:
@Luciiik13 fakt? To už bych čekala dalnici jak vysitou:) No jsem zvědavá, co řekne doktorka. Hlavně aby bylo všechno tam, kde to má být 🙈

No já taky myslela, že bude dálnice. V prvním těhotenství mě to hodně znejistilo, teď napodruhé jsem s tím už tak nějak počítala a to mívám cyklus 27-28 dní a u obou byla ovulace 13. DC podle utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
6.12.21 17:11
@Anonymní píše:
Dekuju holky, taky jsem to tak nějak odhadovala. Myslíte, že i tak to budou doktoři vést od poslední MS? To už by znamenal 7tt 8o :mrgreen:

rozhodně bych doktorovi řekla upravený termín ms, teď asi můžeš docela dobře odhadnout o kolik, než pak případně pořád poslouchat, že nejsi podle tabulek. já jsem to taky udělala a všechno pak sedělo a všichni jsme byli spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.21 18:22

@Sedmnactnulajedna ja jsem u své dr byla právě po posledních MS, takže ona ví, jak to mám. Tak doufám, že s tím problém nebude. A podle UTZ by snad měli poznat, v jakem týdnu to mimco je, doufám teda 😅

• Citovat
  • Upravit
32920
6.12.21 20:48
@Anonymní píše:
@Sedmnactnulajedna ja jsem u své dr byla právě po posledních MS, takže ona ví, jak to mám. Tak doufám, že s tím problém nebude. A podle UTZ by snad měli poznat, v jakem týdnu to mimco je, doufám teda 😅

Jj, změří se to. A hlavní bude další vývoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
7.12.21 13:22

Tak na utz potvrzen cca 4tt :smiling_face_with3_hearts: tzn poceti tak před 14 dny? Mám v tom počítání nějak zmatek 😁 doufám, že dřív to nebylo, protože byl listopad plný oslav 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
7.12.21 14:20

@Malvina91 jj, vychází to tak. Všechno sedí  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
7.12.21 15:16

@andelka83 Dekuji :) Doktorka už viděla i žloutkový váček, tak doufám, že vše půjde tak, jak má :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí