Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Sháním jako dárek pro muže holící strojek. Nevím jaký vabrat, který bude lepší.
Mám vytipované tato dva, ale nějak v nich nevidím rozdíl. Jaký z těchto dvou se vám zdá lepší a v čem??
Philips RQ1180/16 Senso Touch
Philips RQ 1150/16
Taky letos budu kupovat. Je důležité vědět, jaké vousy tvůj muž má. Můj je má dost tvrdé a od toho se odvýjí výběr. Pak jestli tím strojkem chce docílit úplně hladkého oholení nebo to ještě přejede žiletkou. Pak se hodně ptám chlapů v okolí, na jejich zkušenosti.
Od pohledu a rychlém přečetení se mi až na cenu zdají podobné. Máš-li možnost jít do nějakého elektra, tak bych se zeptala jaký je v nich rozdíl.
Děkuji za reakci, můj muž má spíše tvrdší vousy a holí se dohladka. Předpokládám, že pokud se bude holit něčím takovým, tak aby to bylo bez dalšího použití žiletky. Jeden z těchto strojků je TOP 3 v oblíbenosti výrobků.
Mohu se zeptat, jaký budeš kupovat ty?
@micelinka píše:
Taky letos budu kupovat. Je důležité vědět, jaké vousy tvůj muž má. Můj je má dost tvrdé a od toho se odvýjí výběr. Pak jestli tím strojkem chce docílit úplně hladkého oholení nebo to ještě přejede žiletkou. Pak se hodně ptám chlapů v okolí, na jejich zkušenosti.
Od pohledu a rychlém přečetení se mi až na cenu zdají podobné. Máš-li možnost jít do nějakého elektra, tak bych se zeptala jaký je v nich rozdíl.
To já ještě nevím, ale přítel upřednostňuje, když by to mělo jen jednu hlavici.