Nehtařinky - jste tady nějaké?

729
7.10.12 18:52

Nehtařinky...jste tady nějaké???

Ahojte holky, mám hrozné dilema. Potřebuju trošinku poradit. Chtěla bych si začít dělat sama nehtíky, a tak mám dotaz.Je lepší 1 fázový gel na nehty? nebo 3 fázový? Švagrová mi říkala že 3 fázový je lepší…tak vám ted nevím:(Moc děkuji všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ikyki
7.10.12 18:55

@lilaa22 3 fázový…každopádně nejlepší je koupit si nějakou lepší sadu a tam jsou gely relativně dobré…je jsem si ale dokoupila gel kamufláž, ze začátku jsem měla vidět po dokončení typ a ta kamufláž vše zakryje…

• Citovat
  • Upravit
1262
7.10.12 19:03

Souhlas, za me take rozhodne 3-fazovy…kupuji si gely z jedne nemecke stranky, kde je i poradna s profi nehtarkami, a tam jsem se docetla, ze ty 3 ruzne gely maj svuj duvod a tudiz se to neda nacpat do jednoho… :nevim:
@ikyki kamuflaz pouzivam taky, davam mezi 1. a 2. gel, je to super, odrosty jsou videt jen opravdu hodne zblizka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
7.10.12 19:05

@SussiK Rozhodně.....já osobně mám kamufláž jako první vrstvu…ale přesně jak říkáš ty 3 gely mají svůj důvod…

• Citovat
  • Upravit
729
7.10.12 19:07

Holky máte nějakej odkaz na nějakou startovací sadu? Chtěla bych nějakou levnou, a tu co obsahuje všechno co budu potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
7.10.12 19:14
@lilaa22 píše:
Holky máte nějakej odkaz na nějakou startovací sadu? Chtěla bych nějakou levnou, a tu co obsahuje všechno co budu potřebovat.

mela bych, pokud umis nemecky…ja za tu zakladni sadu platila 40 Euro…ale jak v Cechach to nevim 8)
@ikyki Ja stravila v ty poradne kolem nehtiku takovych hodin :roll: tam mi take rekli, ze kamuflaz jako druhou, na 1.gel…ale vis jak, kazda nehtarka ma svuj postup a kazda bude tvrdit, ze jedine jeji drzi nejlepe :mrgreen: ale zase mi pripada, ze kdyz dam na prvni vrtvu gelu kamuflaz, tak se jakoby hezky rozpije)jezis ja uz neumim vysvetlovat v cestine, pardon, snad pochopis, co myslim :oops: )
edit:tech 40E myslim i s peci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
7.10.12 19:20

Německy se nechytám:DTo mám asi smulu:(Mužu se zeptat co je to ta kamufláž? Teprve se na ně chystám, aby jste mě neměli za uplnýho troubu:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
7.10.12 19:32

@lilaa22 specialni gel, take se rika make-up gel, jsou ruzne odstiny hnede, ruzove atd, vyberes si nadech, jtery se hodi k tve kuzi a ono to zakryje odrosty, skvrny na nehtech a muzes tim nehet opticky prodlouzit-ja mam treba kratka nehtova luzka, tudiz vypada normalni francie divne, tak nejak baculate, s kamuflazi ji proste posadim vys a muj nehet pod tim neni videt
jinak z atroubu te urcite mit nebudu, taky jsem jeste nedavno tapala a hledala…ted mam vse nastudovano. aspon tedy teoreticky,,praxi zatim stale cvicim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
7.10.12 19:38
@lilaa22 píše:
Německy se nechytám:DTo mám asi smulu:(Mužu se zeptat co je to ta kamufláž? Teprve se na ně chystám, aby jste mě neměli za uplnýho troubu:D

jinak sadu, myslim ze kdyz das do googlu startovaci sada gelovky, tak budes mit z ceho vybirat
snad ti nekdo poradi kvalitni gely z cech, byt tebou, nekupovala bych za kazdou cenu nejake,,smejdy``ja si jednou koupila levnejsi, natrefila na ne zrovna dobrou kvalitu a do tydne mela jen dva nehty :roll: jinak modelovaci(ci jak se mu cesky rika)-2.gel, za me je lepsi hustejsi, ktery netece tak rychle, lepe se s nim pracuje, pro me jako zacatecnika je nejlepsi, pak nemusim tolik pilovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
7.10.12 19:39

Holky pardon že jdu s novým dotazem… ale chtěla bych si také zkusit dělat sama nehty…co je k tomu vše potřeba a kolik to stojí? a kde se to kupuje :D děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
7.10.12 19:46

No-to zakladni je vetsinou ve startovacich sadach-lampa,3 gely(podklad, modelaz a finisch),cleaner, stetecek na nanaseni gelu, cistic stetcu, pilnik (na gel nejlepe 180),primer, takove ctverecky na ocisteni(nevim jak se jim rika cesky, u nas jsou to Zellete),olejicek na osetreni kuzicky, odstranovac kuzicky…to je z toho zakladniho myslim vse :think:
a pak muzes dokupovat spoustu veci-trpytky, kamuflaz, tiskatka, ruzne ozdubky, brusku, je toho spousta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
7.10.12 19:56

Odkud kupujete gely?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
8.10.12 02:07

Ahoj jsem profi nehtařka a pro začátek bych doporučila alespoň mini kurz modeláže například u nějaké zkušené nehtařky. Sad je na trhu hodně, bohužel 80% je nekvalitních. Kupujte jen výrobky schválené pro prodej v ČR (EU). Pozor na aukro tam je většina výrobků z číny. Tady je pár tipů na stránky kde se dá nakoupit i bez ŽL :mavam:

http://www.modelaznehtu.cz/shop.php
http://www.topnails.cz/
http://www.buschmann-nails.cz/
http://www.mkprofinails.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
8.10.12 13:52

@SussiK Já rozhodně netvrdím, že jen můj postup je ten nejlepší ale tak málokdo sem přijde s odlepeným nehtem vždy to ty 3 týdny vydrží ale hlavně záleží na té kamufláži, některá je jako podkladová a některá jako druhá vrstva

• Citovat
  • Upravit
ikyki
8.10.12 13:55

@lilaa22 Nejlepší je velkoobchod v Praze ale já to povětšinou nakapuju na netu a ty stránky střídám a zkouším jiné značky…rozhodně se ale vyplatí připlatit za gel…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml