Zesilovač Mane na řídké vlasy

147
8.10.12 10:07

Mane na řídké vlasy

Ahoj, zkoušel jste někdo Mane na zahuštění vlasů. Kamarádka je už 12 měsíců po druhém porodu a vlasy, které po porodu vypadaly už nenarostly, takže má na hlavě pár chlupů. Po každém těhotenství to bylo horší, po prvním i teď po druhém. Doktor říkal, že hormonama už to asi nebude, že ty už by měli být zase v rovnováze. Nezkoušela jste ho některá? Myslela jsem, že by to mohl být dobrý dárek k narozkám. Našla jsem to na www.hustevlasy.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
8.10.12 10:10

Vsadila bych spíše na vitamínové doplňky. Mě pomohl panthenol tablety. S tímhle zkušenost nemám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
8.10.12 10:12

JJ, to všechno zkoušela právě, vitamíny i některé vodičky, šampony, apod. Je z toho docela zoufalá, měla dřív takový krásný vlasy… Koukala jsem, že recenze na Heurece mají dobrý, tak to asi risknu. Kdyby se našel někdo se zkušeností, tak se, prosím, podělte. Díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
8.10.12 10:21

Nevím, ale moc bych tomu nevěřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
8.10.12 10:26

No, já to všechno pročetla, a nepřijde mi to tak nesmyslný. Podle toho, co píšou to docela dává smysl, stránka už taky nějakou tu dobu funguje, tak myslím, že podvod to asi nebude, jen jestli to funguje opravdu tak dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
8.10.12 11:13

Záleží, jak dlouhé má kamarádka vlasy. Já byla ze začátku nadšená, koupila jsem a vystřízlivěla :zed:. Pokud má kámoška krátké vlasy, tak to může částečně fungovat :nevim:. Já mám vlasy tak po ramena a po nanešení mi to absolutně nešlo rozčesat. Hnusný vlasy na omak, matný, ten prášek je prostě vidět. Plno jsem si jich i vytrhala, výsledek horší než před tím. Absolutně nedoporučuju. Zkoušela jsem to i na tchyni, která má opravdu hodně řiďounké vlasy a kratší, ale taky děs. I když tady to možná bylo i barvou. Ona má černé vlasy a já hnědé. No, každopádně ty vlasy jsou pak jak chemlon, je s tím patlání (musíš mít i ten druhý přípravek) a výsledek je hrůza. Vyhozený peníze. Radši jí kup bombošku na nervy, vitamíny a bude to mít větší smysl :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.10.12 12:14

Moje mamka ho používá (55 let) a je z něho nadšená. Takže ono asi bude záležet individuálně co od toho každý očekává. Mamka má prořídlé vlasy, takže byla šťastná, že už jí neprosvítá pokožka. je to trochu práce to naaplikovat, ale říkala, že už to má „ohrábnutý“ a jde to rychle. Vydrží to na hlavě do tý doby než to smyje a říká, že druhý den pak nemusí tvořit žádný účes, ža stačí vlasy jenom přečísnout a je to. Dřív trávila každý den před zrcadlem nejmíň hodinu (pro mě nepochopitelné). Jestli se tím kamarádka hodně trápí, tak bych to zkusila, vrátit se to dá vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
8.10.12 12:18

No, právě, že je z toho fakt špatná. Tak já to asi zkusím a uvidíme. Mají tam garanci 30-ti dní vrácení peněz, tak to kdyžtak vrátíme. Snad jí to bude vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
22.10.12 10:28

Tak kámošce jsem sprej dala jako dárek a slaví to úspěch. říkala tedy, že na první použítí je to takový nešikovný, než pořádně zjistila co a jak, ale je nadšená. Už to stříká na hlavu asi týden a říkala, že se teda cítí o moc líp, když má na hlavě zase vlasy místo pár chupů (její slova, ne moje :) ). Tak jsem ráda, že jsem to riskla a zvádla jí takhle pomoc. A musím uznat, že jí to takhle opravdu víc sluší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
22.10.12 11:42
@MonMil píše:
Tak kámošce jsem sprej dala jako dárek a slaví to úspěch. říkala tedy, že na první použítí je to takový nešikovný, než pořádně zjistila co a jak, ale je nadšená. Už to stříká na hlavu asi týden a říkala, že se teda cítí o moc líp, když má na hlavě zase vlasy místo pár chupů (její slova, ne moje :) ). Tak jsem ráda, že jsem to riskla a zvádla jí takhle pomoc. A musím uznat, že jí to takhle opravdu víc sluší.

Tak to je supr :palec:, ale přiznám se, že teda koukám. Já byla fakt z toho rozladěná a dodnes mi to jen zaclání v koupelně. Jak má kámoška dlouhé vlasy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
22.10.12 14:17
@Paoloska píše:
Tak to je supr :palec:, ale přiznám se, že teda koukám. Já byla fakt z toho rozladěná a dodnes mi to jen zaclání v koupelně. Jak má kámoška dlouhé vlasy?

Vlasy zkrátila, ale má je někam trochu níž pod uši. Ono, jak nemá těch vlasů na hlavě moc, tak se snažila zkracováním dostat do vlasů nějaký objem. Ale oná má nahoře na hlavě opravdu málo vlasů, normálně jí prosvítá pokožka, takže možná u ní to splňuje víc než u tebe. Oni jsou lidi strašně kritický co se vizáže týče a ona opravdu trpí, když vyjde ven, s někým se baví a vy vidíte, jak ten dotyčný pořád stříhá očima na tu hlavu. Takže ona je opravdu spokojená. A musím říct, že je to na ní pozant i na psychice, že je okamžitě víc sebevědomá, začínala se totiž měnit v takovou tu nenápadnou tichou šedou myš.
Teď přemýšlím, že by to mohl být dobrý dárek pro tchána, ten se taky pořád pozoruje před zrcadlem a honí tam těch pět chlupů ze strany na stranu, aby zakryl pleš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
22.10.12 21:27

@MonMil Tak to kamarádce moc přeju :kytka: :pankac: Já chtěla tím přípravkem hlavně zakrýt kouty, ale už tam mám tak řídké vlasy, že to asi nebylo na co nanášet ;). Jinak mám vlasy taky jemné a málo, i když ještě ne jako Tvá kamarádka. Ale je mi úplně jasné, co prožívá. Já se děsím každého fouknutí větru :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
21.8.15 09:56

Ahoj holky, tak jsem se těšila, že si o tom něco přečtu a koukám, že diskuze je pěkně stará =(
Je tu aktuálně ještě někdo, kdo to používá, nebo zná?
Já jsem si to teda už objednala, ale mám trochu obavy…co si budeme povídat, není to úplně levné. Každopádně už jsem toho taky zkusila dost a nic. Nevím kolik je vám, nebo vašim kamarádkám, které to používají, ale já jsem ještě dost mladá, takže mě ty vlasy pěkně sejří.
Uvítám každou radu a názor a ráda se podělím i o své zkušenosti, až mi sprej přijde. =)
Jinak já objednávala tady http://www.hustsivlasy.cz/ … myslela jsem si, že to je to samé, kde objednávala MonMil, ale koukám, že ne =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí