Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
chci se informovat vzhledem k tomu, že rekonstruujeme byt od koho jste si nechali dělat kuchyň nejlépe okolí Ostrava? Jedná se mi o kuchyň na míru. Zatím čekáme na návrh od Impro-nábytek. Samozřejmě jen dobré zkušenosti.
Děkuji ![]()
Můžu vám něco doporučit? Jděte rovnou k truhláři. Bude to rozhodně kvalitnější a za lepší cenu, než v kdejakém nábytku. ![]()
@monika500 většina studií v tomto regionu bere z Polska. Taky jsem měla předsudky, ale stavěli jsme dům svépomocí a zjistili jsme, že jakýkoli materiál (třeba tašky na střechu, nebo dveře…) vyjde v Polsku prostě levněji. Šlo o značkové věci, např. Tondach. Zakázku na kuchyň jsme zadali truhláři v Česku, pro materiál jel do Polska. Byl velmi precizní, kuchyň je super
Rozhodně truhlář, nejlépe na doporučení. Bude to kvalitnější, lépe vybavené a mnohdy i za lepší cenu.
Materiály doporučuji Kronospan Jihlava, Egger, tloušťka materiálu 18mm, olepené ABS hranami.
Polsko ne!
Pozor na Poláky, kuchyně mají rozložené a v kartonu na paletě/jednotlivé skříňky/ ale když přijedete domů a řádně se nepodíváte na jednotlivé díly při převzetí, prostě jich přivezete méně. Mně chyběla skříňka v hodnotě 628 zl. a i v ostaním „balení“ chyběly nohy, šrouby a další. Takže již nikdy zboží z Polska!!!K.