Kuchyně ne Polsko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
3.4.15 20:08

Kuchyně ne polsko

Dobrý den,

chci se informovat vzhledem k tomu, že rekonstruujeme byt od koho jste si nechali dělat kuchyň nejlépe okolí Ostrava? Jedná se mi o kuchyň na míru. Zatím čekáme na návrh od Impro-nábytek. Samozřejmě jen dobré zkušenosti.

Děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
355
3.4.15 20:15

Můžu vám něco doporučit? Jděte rovnou k truhláři. Bude to rozhodně kvalitnější a za lepší cenu, než v kdejakém nábytku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
3.4.15 20:26

@monika500 většina studií v tomto regionu bere z Polska. Taky jsem měla předsudky, ale stavěli jsme dům svépomocí a zjistili jsme, že jakýkoli materiál (třeba tašky na střechu, nebo dveře…) vyjde v Polsku prostě levněji. Šlo o značkové věci, např. Tondach. Zakázku na kuchyň jsme zadali truhláři v Česku, pro materiál jel do Polska. Byl velmi precizní, kuchyň je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
3.4.15 21:11

Rozhodně truhlář, nejlépe na doporučení. Bude to kvalitnější, lépe vybavené a mnohdy i za lepší cenu.
Materiály doporučuji Kronospan Jihlava, Egger, tloušťka materiálu 18mm, olepené ABS hranami.
Polsko ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
3.4.15 21:58

AB Interiér (Ostrava - Nová Bělá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.4.15 21:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.11.15 13:27

Kuchyně z Polska

Pozor na Poláky, kuchyně mají rozložené a v kartonu na paletě/jednotlivé skříňky/ ale když přijedete domů a řádně se nepodíváte na jednotlivé díly při převzetí, prostě jich přivezete méně. Mně chyběla skříňka v hodnotě 628 zl. a i v ostaním „balení“ chyběly nohy, šrouby a další. Takže již nikdy zboží z Polska!!!K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí