Kurs háčkování

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35545
2.8.11 14:07

Podle čeho to děláš? http://www.mimibazar.cz/navod.php?… tady ta čepička je taková oblíbená a je k ní i dobrý postup a vše vysvětleno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
2.8.11 14:12

no podle uživatelky bububacek na youtube

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
2.8.11 14:15

koukám na ten mimibazar a já mám teda doma camilu tak koukám na ten druhej návod, a nechápu co znamená to 112, 1112 atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
2.8.11 14:23

To znamená, že do další řady děláš - do jednoho dlouhého sloupku jeden dlouhý sloupek, do dalšího také - kolik tam je jedniček a pak jednou dva do jednoho :wink: tím pádem se to krásně rovnoměrně rozšiřuje a přidáváš tím „oči“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
2.8.11 14:26

:lol: :lol: :lol: jsem v háji :) hahaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
2.8.11 14:27

Ale nejsi, trénuj zatím jen ten základ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
2.8.11 14:38

Mně se zdá jít hned napoprvé do čepičky docela odvaha … tím chci říct, že tě obdivuju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
2.8.11 14:48

mám to chápat tak,. že v druhé řadě si udělám 2 etízková oka, normál dlouhý sloupek a vzápětí 2× nahozený dlouhý sloupek, a pak zase normálně nahozený dlouhý sloupek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
2.8.11 14:48
taky se s tím dost peru :lol:
Emilie píše:
Mně se zdá jít hned napoprvé do čepičky docela odvaha … tím chci říct, že tě obdivuju! :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
2.8.11 14:51

Holky jste mě nabudily, cestou z krámu jsem se stavila v galantercec pro klubíčka :-D A zvládla jsem dvě řady a už jsem narazila :mrgreen: Tady podle toho obrázku http://i.mimibazar.cz/…7/p15760.jpg , třetí řada, udělám tři ds, dvě řo a pak třikrát ds do stejného místa, ale nevím, do kterého :think: Do jednoho z těch řo pod tím? nebo do celé té „dírky“, co pod těmi řo vznikla?
pomoooc, poradíte? Dítě mimořádně spí, tak toho chci využít :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
2.8.11 14:53
nulu86 píše:
mám to chápat tak,. že v druhé řadě si udělám 2 etízková oka, normál dlouhý sloupek a vzápětí 2× nahozený dlouhý sloupek, a pak zase normálně nahozený dlouhý sloupek?

v druhé řadě si uděláš dvě řetízková oka=1dl.sloupek a pak jedeš do každého oka dva dlouhé sloupky-píše tam, že je tam máš zdvojit, tím ti zase naběhnou „oči“ a čepička se tím rozšíří.
V další-třetí-řadě, už děláš jinak, dvě řetízková oka-začátek a pak dlouhý sloupek do jedné dírky, dlouhý sloupek do druhé dírky a dva dlouhé sloupky do třetí, opakuješ dokola :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
2.8.11 14:55
Etcetera78 píše:
Holky jste mě nabudily, cestou z krámu jsem se stavila v galantercec pro klubíčka :-D A zvládla jsem dvě řady a už jsem narazila :mrgreen: Tady podle toho obrázku http://i.mimibazar.cz/…7/p15760.jpg , třetí řada, udělám tři ds, dvě řo a pak třikrát ds do stejného místa, ale nevím, do kterého :think: Do jednoho z těch řo pod tím? nebo do celé té „dírky“, co pod těmi řo vznikla?
pomoooc, poradíte? Dítě mimořádně spí, tak toho chci využít :jazyk:

a jiný návod k tomu nemáš? nebo předlohu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
2.8.11 14:56

rozumím tomu, co je dlouhý sloupek, nerozumím tomu co jsou dva dlouhé sloupky :lol: v jedné řadě ještě ke všemu…hehe :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
2.8.11 15:00

Jeden uděláš a pak do toho samého místa píchneš znovu a uděláš ještě jeden, dva samostatné v jedné díře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
2.8.11 15:02

ahaaaaaaaaaa, tak to potom jo :) dnes už mě ale bolí zadek, včera jsem háčkovala od 7 - 12 hod, dnes už jsem u toho zase cca 2.5 hod :) a nemůžu skoro chodit, zasekl se mi nějakej sval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat