Kurs háčkování
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Podle čeho to děláš? http://www.mimibazar.cz/navod.php?… tady ta čepička je taková oblíbená a je k ní i dobrý postup a vše vysvětleno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
koukám na ten mimibazar a já mám teda doma camilu tak koukám na ten druhej návod, a nechápu co znamená to 112, 1112 atd?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To znamená, že do další řady děláš - do jednoho dlouhého sloupku jeden dlouhý sloupek, do dalšího také - kolik tam je jedniček a pak jednou dva do jednoho
tím pádem se to krásně rovnoměrně rozšiřuje a přidáváš tím „oči“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se zdá jít hned napoprvé do čepičky docela odvaha … tím chci říct, že tě obdivuju! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mám to chápat tak,. že v druhé řadě si udělám 2 etízková oka, normál dlouhý sloupek a vzápětí 2× nahozený dlouhý sloupek, a pak zase normálně nahozený dlouhý sloupek?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Emilie píše:
Mně se zdá jít hned napoprvé do čepičky docela odvaha … tím chci říct, že tě obdivuju!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky jste mě nabudily, cestou z krámu jsem se stavila v galantercec pro klubíčka
A zvládla jsem dvě řady a už jsem narazila
Tady podle toho obrázku http://i.mimibazar.cz/…7/p15760.jpg , třetí řada, udělám tři ds, dvě řo a pak třikrát ds do stejného místa, ale nevím, do kterého
Do jednoho z těch řo pod tím? nebo do celé té „dírky“, co pod těmi řo vznikla?
pomoooc, poradíte? Dítě mimořádně spí, tak toho chci využít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nulu86 píše:
mám to chápat tak,. že v druhé řadě si udělám 2 etízková oka, normál dlouhý sloupek a vzápětí 2× nahozený dlouhý sloupek, a pak zase normálně nahozený dlouhý sloupek?
v druhé řadě si uděláš dvě řetízková oka=1dl.sloupek a pak jedeš do každého oka dva dlouhé sloupky-píše tam, že je tam máš zdvojit, tím ti zase naběhnou „oči“ a čepička se tím rozšíří.
V další-třetí-řadě, už děláš jinak, dvě řetízková oka-začátek a pak dlouhý sloupek do jedné dírky, dlouhý sloupek do druhé dírky a dva dlouhé sloupky do třetí, opakuješ dokola
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Etcetera78 píše:
Holky jste mě nabudily, cestou z krámu jsem se stavila v galantercec pro klubíčkaA zvládla jsem dvě řady a už jsem narazila
Tady podle toho obrázku http://i.mimibazar.cz/…7/p15760.jpg , třetí řada, udělám tři ds, dvě řo a pak třikrát ds do stejného místa, ale nevím, do kterého
Do jednoho z těch řo pod tím? nebo do celé té „dírky“, co pod těmi řo vznikla?
pomoooc, poradíte? Dítě mimořádně spí, tak toho chci využít
a jiný návod k tomu nemáš? nebo předlohu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rozumím tomu, co je dlouhý sloupek, nerozumím tomu co jsou dva dlouhé sloupky
v jedné řadě ještě ke všemu…hehe
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeden uděláš a pak do toho samého místa píchneš znovu a uděláš ještě jeden, dva samostatné v jedné díře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahaaaaaaaaaa, tak to potom jo
dnes už mě ale bolí zadek, včera jsem háčkovala od 7 - 12 hod, dnes už jsem u toho zase cca 2.5 hod
a nemůžu skoro chodit, zasekl se mi nějakej sval ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit