Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, mám takový, tady asi celkem neobvyklý dotaz.. ![]()
Docela často slyším v bytě nademnou zvuk, jako když spadne na zem a kutálí se železná koule
Nevím co to je, ani kde se to bere, ale slyšela jsem to vždy v každém bytě, kde jsem bydlela. Nedávno jsme se přestěhovali a je to tady taky ![]()
Slyšíte to někdo taky? Nebo je to jen nějaké mé prokletí?
![]()
Odrážedla. U mě to kolikrát je, jako bych žila pod bowlingovou dráhou. ![]()
Já ten zvuk znám taky
taky nechápu co to je.. nad námi bydlí slečna (sama s kočkou), na činku ani odrážedlo bych ji netipovala, takže pro mě záhada stále trvá ![]()
@MrsNorris Tak to mě nenapadlo
Tak nademnou asi vždy bydlí někdo s dětmi ![]()
@Cucajz Aha
Tak to je zajímavé.. a jsem ráda, ze nejsem sama ![]()
Kočka si hraje s míčkem (nebo čímkoliv, co jí zaujme a kutálí se).
@Veruš1 píše:
Kočka si hraje s míčkem (nebo čímkoliv, co jí zaujme a kutálí se).
Aháá
že mě to proboha nenapadlo ![]()
Já to znám taky ale nademnou žijí důchodci bez zvířat.. Zrovna včera večer jsem přemýšlela co to je ale nic mě nenapadá…
Nerozklada někdo na spaní gauč? Nebo nějaký soupaci dveře, kolečkové židle u stolku s počítačem? Kdyby na tom někdo jezdil jako já v kanclu od stolu ke stolu…
Nevychovaní sousedi. Vzít smeták a bouchat do stropu, pokud to nepomůže, pak přitvrdit a úderem půlnoci si z ústředního topení udělat cimbál, nejlépe pomocí něčeho velkého kovového (hasák, francouz apod.) ![]()
U nás je to většinou večer a v ložnici.. Fakt netuším co tam dělají.. Zní to jako by před spaním hráli petang.. Jako proč ne ale v 80 ![]()
Jo taky ten zvuk znám. V současném bytě jsem ho zatím asi neslyšela. Ale v předešlém minimálně jednou denně. Taky by mě zajímalo co ho způsobuje.