Kvalitní brýlová skla

71
9.1.16 21:01

Kvalitní brýlová skla

Dobrý večer,
prosím Vás chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti s brýlovými skly. Část svého života jsem používala samozabarvovací brýlová skla, ale protože jsem už „v letech“, tak se mi moc nelíbí chodit jak „mafián“ s tmavými brýlemi i když je venku zataženo a taky proto, že změna je život. Chci se Vás prosím zeptat s jakou značkou jste spokojeni a jestli někdo z Vás používá tuto značku: crizal prevencia. Jde mi to aby měly skla UV ochranu, ochranu proti modrému světlu a všechny vymoženosti pro komfortní nošení a taky aby se neškrábaly. Pokud někdo víte kolik asi stojí 2ks skel těchto vylepšenějších parametrů.
Děkuji moc za Vaši radu a nápady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
9.1.16 21:11

Ceny v optice se dokážou vyšplhat až k nebeským výšinám :?
Já má skla „jenom“ nějaká vylehčená (ne staré skleněné popelníky) a že se snad nelesknou, tedy prý lepší pohled do očí. A jedno sklo za 800,– a to mám opravdu JENOM…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
10.1.16 09:07

Na normálních brýlích mám skla za 1000,–/ks, na slunečních brýlích mám skla za 3000,–/ks. Mám teda crizal easy - odlesky, škrábance, voda, uv,.. Oproti prevencii nemám prach a modrofialové světlo. Tyhle brýle mám teprve týden, na ty sluneční čekám, měly by být v týdnu hotové..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
10.1.16 14:17

Tak přítel má prý taky skla s UV ochranou, to modré světlo (třeba z počítače) a nepoškrábatelný. A prý 2000,– za jedno sklo, tedy 4000,– za skla + počítej práci + možná nové obroučky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
14.1.16 21:20

Děkuji za odpovědi, dnes jsem se vydala do optiky a konkrétně Crizal prevencia má cenu vskutku „lidovou“ 1800 Kč/1ks, ale vzhledem k mým cylindrům a popelníkům je cena 2665 Kč/1ks. Tak jsem s díky odešla a nechám si to co mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
11.9.17 14:37

Jaká skla v brylich máte pro skolni deti? Dcera ma bryle pul roku a skla jsou na odpis - poskrabane. (Ma odlehcene tencene plastove s UV filtrem s nejakou ochranou proti poskrabani) Je neco lepsiho? Polykarbonat? Díky za rady.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex