Kvalitní dětská obuv v Brně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kathryne
20.1.11 15:17

Souhlasím, tuto prodejnu jsem objevila hned poté, co jsem navštívila Obuv Ullmanns s dámskými botami, kde jsem si skvěle vybrala a bylo mi opravdu dobře porazeno. V dětské obuvi na Pekandě, která je o kousek níž jsem našla velký výběr a za super ceny!!!! Doporučuju!

• Citovat
  • Upravit
15319
20.1.11 18:41

Já na Pekařské zas tak spokojená nebyla, výběr nic moc (přece nebudu číhat na den, kdy navezou zboží :-? ), určité velikosti vyprodané ve více vzorech, prodavačky se taky nehrnuly, aby poradily, takže jsme nakonec koupili dole v Rozkvětu (šli jsme pro zimní boty). Pro některé značky zas chodím do Balo na Masaryčce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.3.11 12:45

Já jsem dnes byla na Ponávce vedle úrazové nemocnice. Výber veliký, ale prodavačka stojí jen za pultem a moc neporadí :cry: a ještě tam byli další dva zákazníci..takže nic moc. Ale botičky se nám líbili,tak jsme koupili. Ale už přemýšlím,že na příští botky zajdu do žirafky,kde prodavačky poradí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
2.3.11 10:30
xmamka píše:
Já jsem dnes byla na Ponávce vedle úrazové nemocnice. Výber veliký, ale prodavačka stojí jen za pultem a moc neporadí :cry: a ještě tam byli další dva zákazníci..takže nic moc. Ale botičky se nám líbili,tak jsme koupili. Ale už přemýšlím,že na příští botky zajdu do žirafky,kde prodavačky poradí!

To je pravda, prodavačka je tam jen na okrasu (tvářila se kysele a dost neochotně), pomoc veškerá žádná, nechápu. Byla jsem tam jednou a od té doby už pět let chodím raději jinam, i když boty tam měli za dobrou cenu. Koukám, že za těch pět let, co jsem tam nepáchla, žádná změna. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veruska211
20.3.11 14:27

Boty z Pekařské

Zdravím :c)
Co se týká obuvi v Brně, dětské botičky kupuju výhradně na Pekandě. Je to jediná prodejna, kde mi prodavačka ochotně poradí a necpe mi boty, které malé nesedí. Sama jí je vyzkouší a řekne mi přesně co a jak. Zda nejsou široké x úzké, proč mám koupit zavazovací nebo u toho kterého typu stačí na sucháč. Prostě jsem z té koc nadšená.

• Citovat
  • Upravit
52
28.3.11 13:49

Já bych u Deichmana boty dítěti nekoupila. Snad ten Elephant, ten je prý dobrý, ale jinou značku bych tam děcku nekoupila :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
27.4.11 11:09

pekařská je dost daleko, tak chodím nakupovat na Minskou (u zastávky Tábor), nebo na Dobrovského (při vstupu do areálu koupaliště).
synovi (1,5 roku) jsem zatím koupila dvoje boty, jedny s žirafou (Beďa), jedny zimní Peddy (bez žirafy), s obojími jsem maximálně spokojená.
dají se sehnat boty od firem, které nemají žirafu a přesto jsou stejně kvalitní a levnější (firma si tu certifikaci musí zaplatit, proto jsou boty drazší, to že si firma certifikaci nezaplatí, neznamená, že má nekvalitní boty, stačí si je pořádně prohlédnout).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karina84
6.10.11 13:06

botky v brně

taky jsem chodila do žirafky a byla jsem spokojená, teď mi kousek od domu otevřeli na čápkové nový obchůdek, tak jsem tam kupovala zimní superfity a bezvadný, mají tam dětský koutek , spoustu hraček, prodavačka má svatou trpělivost a je moc milá, je to hodně malý, výběr není zas až tak, ale mě to stačilo, navíc ceny super.

• Citovat
  • Upravit
Božidara
16.12.11 14:34

Boty z Komína

Zdravím,
nakupujeme pro děcka zásadně v Komíně na Svratecké. Je to malý obchůdek, ale mají tam Fare, DPK i Superfity a Peddy a papučky taky se žirafou.
A já si tam koupila už troje boty :lol: ceny jsou taky celkem fajn a navíc to máme blízko :)

• Citovat
  • Upravit
5862
16.12.11 14:41
Ahoj, kdo je z Židenic a okolí, doporučuju obchod U zajíčka na ulici Táborská. Mají tam podobný sortiment jako v Žirafce, ale je to tam o dost levnější. Akorát nemají takový výběr. Na Rodinné pasy poskytují slevu tuším 10 procent.
Jinak Žirafka je taky dobrá. Nějaké boty jsme měli i z Deichmanna, ale ty moc nevydržely.
Božidara píše:
Zdravím,
nakupujeme pro děcka zásadně v Komíně na Svratecké. Je to malý obchůdek, ale mají tam Fare, DPK i Superfity a Peddy a papučky taky se žirafou.
A já si tam koupila už troje boty :lol: ceny jsou taky celkem fajn a navíc to máme blízko :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
16.12.11 14:43

Jo a ještě u toho Zajíčka je velmi ochotný personál, změří nohu, vše vysvětlí, fakt jsme spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janicka99
25.1.12 15:29

od ledna 2012 je i nový obchůdek na štefánikově ul. kousek za křižovatkou pionýrská
http://www.beda-obuv.cz/index.php?…
kromě bédiků tam mají i botky essi, pegres,gumáčky a další a hlavě je to tam prostorné s dvěma gaučíky a dětským koutkem…

• Citovat
  • Upravit
233
25.1.12 21:40

sháněla jsem zimní boty a sněhule a sehnala v obchodě Děti a sport na palackého třídě, kousek od zastávky husitská. měli výběr velikostí a dobře poradili a za dobrou cenu. a boty beďa tam mají taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4872
2.2.12 15:32

Ahoj, jsem tu poprvé, tak se zapojuji do této diskuze. Já v Brně nakupuju jedině na Táborské U Zajíčka, jsou tam opravdu o dost levnější než v Žirafce. Ale musím říct, že když jsem chodila s malou na rehabku, ortopedka i fyzioterapeutka mi říkaly, že bota nutně mít certifikát nemusí, že je důležitý, aby měla hlavně pevný opatek (takovou botu jsem ale ještě bohužel neviděla), aby byla lehká a hlavně ohebná ve špici i z boku. No a když si vezmete, že spousta látkových papuček, které rozhodně pevné nejsou, mají certifikát Žirafky… Určitě to ale kvalitní bota není. A když jsme tenkrát ukazovaly první naše botičky od DPK za skoro 800Kč ze Žirafky, tak doktorka říkala, že právě k pevnosti opatku má výhradu. Nám vyhovují Pegres, sice taky nejsou pevné na patičce 100%, ale jsou lehunké a ohebné a hlavně o dost levnější než jiné značky. Jinak díky za zveřejnění webovek nového obchůdku na Pionýrské, nikde jsem to nemohla najít, i když jsem o něm už z doslechu věděla. Určitě omrkneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
8.2.12 10:10

Nakupuji taky na www.zirafka.com a jsem moc spokojená. Jiné boty nekupujeme. držím palce s výběrem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková