Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
DODJI SI K DOKTORCE TO JE TO NEJLEPŠÍ A NA VŠE SE ZEPTEJ SAMA SI NIC NEORDINUJ ![]()
No jasne ale tý gely teda mužeš
Zakladatelko omlouvam se že sem ti sem skočila
ale sme asi rovnakej prípad, ![]()
@Hana89 Kup si v lékárně Canesten, ten používám a pomáhá, doporučila mi ho Dr.
@kotaska91 i v těhotenství ? já bych bez poradx s lékařem nepoužívala nic ..
já vim že z venku ale něco se dovnitř dostane .. gynopevyraly se muže taky užívat v těhotenství jenom po poraděš protože tam je jeasně napsaný že něco proniká i dovnitř i tou kůží .. ale co dělejte si co chcete .. já bych osobně šla k doktorovy když jsme těhotná .. jinak samozřejmě když sem neměla kvasinky poprvý y věděla jsem že je mám podle toho jak to vypadalo tak sem šla do lákarny koupila jenamazol a gynopevaryl atd ..
Já mám kvasinky taky skoro od začátku těhotenství, jsem přeléčená clotrimazolem. Teď ho mám trochu znovu, ale to neřeším, trpím na výtok i normálně…
Ono jde taky o to, jak moc je silný a svědivý a tak…Každopádně na tom clotrimazolu je výslovně napsáno, že se může i v těhotenství, jen se nesmí zavádět tou tyčinkou, je podle mě účinnější než canesten mast, ale ta je zase lepší na to svědění… ![]()
@Leeee a je to volně prodejný nebo na recept ? Mě ttiž ty čípky tedka moc nepomáhají ..
ale canesten se užívat v těhotneství nemá jen po dohodě s lékařem
A mám čípky snad zabeoru mám tu mykozu v těhotenství nějako větčí ,,
@Hana89 Zajdi si k dr. stejně by ti měl udělat stěry, aby se zjistilo, jestli něco nemáš, ať už kvasinky nebo cokoliv jiného a podle výsledků určí léčbu. Kvasinky sice nejsou nic nebezpečného, ale při porodu můžou mimču způsobit problémy jako záněty očí a dýchacích cest.
ahoj holky, tak já mám úplně stejný problém.Stále se mi vrací. Včera jsem byla v poradně na gyndě a doktor mi dal již potřetí za sebou Macminor globule. A paní v lékárně se zhrozila - končím 13. týden a potřetí bych měla tyto léky. Tam je totiž že se nedoporučuje v prvních měsících těhotenství. Lékárnice mi doporučila Laktobacily pro ženy, tam i píší že to léčí i tyto problémy a ať zkusím pár dní brát a třeba se užívání toho Macminoru vyhnu. Také mi poradila babskou radu, a ta je vyzkoušená. Napatlat si spodek kvalitním bílým jogurtem s živými kulturami. Krásně to chladí a na chvíli uleví. Zrovna včera tu psala holčina v jiné diskusi, že si namočí tampon do jogurtu, zavede na 15. minut a pak se hodně uleví.
A nejíst sladké . Taky mě ty výtoky hodně obtěžují a teď se jen bojím jestli jsem po dvakrát toho užívání Macminoru neublížila mrňouskovi. ![]()