Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Trochu odbočim od názvu, ale což.. Jakým způsobem podat Kynedril dítěti? Rozdrtit do čehosi? Jde o 22 m staré dítko.. začal nám blindit cca před měsícem
teď nás čeká 4 h cesta, bohužel asi není jiná možnost
ale zvažuju, jak mu ho dát - v letáku nic takového není.. Popř nějaké další tipy a triky, jak tu cestu dítku co nejvíc usnadnit? většinu výletů už jezdíme jinak, ovšem tahle cesta odložit nejde ![]()
Do 2 let Kinedryl nedávat, v lékárně Vám dají Homeopatika, nechte rozpustit na lžičce s čajem nebo jakýmkoliv nápojem.
@Petrule78 píše:
Do 2 let Kinedryl nedávat, v lékárně Vám dají Homeopatika, nechte rozpustit na lžičce s čajem nebo jakýmkoliv nápojem.
máme to zkonzultovaný s dr, takže ano, dáme
homeo vyzkoušeno, nanic.
@martina.se My dali do flasky s mlikem, jestli teda tvoje ditko sosa
Jinak bych dala do rozmackaneho bananu.
Nám právě řekli, že do dvou let ne…ale 22m už je skoro dvouleté, tak asi nevadí. Tak normálně rozmačkat na lžičku s nápojem…
@martina.se Leky drtím a dávám ve lžičce přesnídávky, jogurtu (pokud se lék snese s mléčným výrobkem), případně staršímu do lžičky medu.
Já podávala jakýkoliv léky rozdrcený a dala sem do kelímku s trochou vody a sirupu aby to bylo dost sladký a stříkačkou třeba od Nurofenu podala…syn měl nedávno kortykoidy a ty sou hrozně hořký takže toto nám na to zabralo nejvíc hodně sladké
Mně malý snědl rozdrcený kinedryl, nebo prednison jen na lžičce přesnídávky a hned zajíst další lžičkou. V tekutině mně to neprošlo, protože je to strašně hořké. V té přesnídávce to naštěstí klaplo. Nám taky homeo nezabírá.
Díky holky.. bohužel, no.. jezdili jsme a jezdíme fakt hodně, tohle je trochu rána pod pás.. o víkendu zkušební cesta, vydržel přesně 32 minut
takže nutno to pořešit… kdyby šlo, vezmu ho vlakem, ovšem tam se vlakem nedostanem..
@martina.se taky máme doma poblijona, někdy nevydrží ani 15 minut…má 18 měsíců a dr. nám Kinedryl taky schválila, jako co chceš dělat jiného, že. V létě v autě nemůže několik hodin nepít… Takže pro mě užitečné tipy, jak na to… ![]()
@kacaba379 přesně.. při takhle dlouhé cestě ho ani nemůžu nechat bez jídla, ani bez pití atd.. je to děs.. už jsem dovedla k dokonalosti systém pytlíků a látkových plen atd.. ale nechci, aby trpěl..
U nás zabral Fenistil. Užívá se sice na uplně jiné věci, ale dr. poradila, že ty tlumící účinky zabírají i tímto způsobem. Malá dokonce může i jíst a nezvrací.