Kynedril a dávkování pro batole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
6.6.16 09:10

Trochu odbočim od názvu, ale což.. Jakým způsobem podat Kynedril dítěti? Rozdrtit do čehosi? Jde o 22 m staré dítko.. začal nám blindit cca před měsícem :zed: teď nás čeká 4 h cesta, bohužel asi není jiná možnost :think: ale zvažuju, jak mu ho dát - v letáku nic takového není.. Popř nějaké další tipy a triky, jak tu cestu dítku co nejvíc usnadnit? většinu výletů už jezdíme jinak, ovšem tahle cesta odložit nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
6.6.16 09:25

Do 2 let Kinedryl nedávat, v lékárně Vám dají Homeopatika, nechte rozpustit na lžičce s čajem nebo jakýmkoliv nápojem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.6.16 09:28
@Petrule78 píše:
Do 2 let Kinedryl nedávat, v lékárně Vám dají Homeopatika, nechte rozpustit na lžičce s čajem nebo jakýmkoliv nápojem.

máme to zkonzultovaný s dr, takže ano, dáme :nevim: homeo vyzkoušeno, nanic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
6.6.16 09:29

@martina.se My dali do flasky s mlikem, jestli teda tvoje ditko sosa :-) Jinak bych dala do rozmackaneho bananu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.6.16 09:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
6.6.16 09:32

Nám právě řekli, že do dvou let ne…ale 22m už je skoro dvouleté, tak asi nevadí. Tak normálně rozmačkat na lžičku s nápojem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
6.6.16 09:33

@martina.se Leky drtím a dávám ve lžičce přesnídávky, jogurtu (pokud se lék snese s mléčným výrobkem), případně staršímu do lžičky medu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
6.6.16 10:10

Já podávala jakýkoliv léky rozdrcený a dala sem do kelímku s trochou vody a sirupu aby to bylo dost sladký a stříkačkou třeba od Nurofenu podala…syn měl nedávno kortykoidy a ty sou hrozně hořký takže toto nám na to zabralo nejvíc hodně sladké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
6.6.16 11:07

Mně malý snědl rozdrcený kinedryl, nebo prednison jen na lžičce přesnídávky a hned zajíst další lžičkou. V tekutině mně to neprošlo, protože je to strašně hořké. V té přesnídávce to naštěstí klaplo. Nám taky homeo nezabírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.6.16 12:08

Díky holky.. bohužel, no.. jezdili jsme a jezdíme fakt hodně, tohle je trochu rána pod pás.. o víkendu zkušební cesta, vydržel přesně 32 minut :zed: takže nutno to pořešit… kdyby šlo, vezmu ho vlakem, ovšem tam se vlakem nedostanem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
6.6.16 12:14

@martina.se taky máme doma poblijona, někdy nevydrží ani 15 minut…má 18 měsíců a dr. nám Kinedryl taky schválila, jako co chceš dělat jiného, že. V létě v autě nemůže několik hodin nepít… Takže pro mě užitečné tipy, jak na to… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.6.16 12:45

@kacaba379 přesně.. při takhle dlouhé cestě ho ani nemůžu nechat bez jídla, ani bez pití atd.. je to děs.. už jsem dovedla k dokonalosti systém pytlíků a látkových plen atd.. ale nechci, aby trpěl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
7.6.16 13:14

U nás zabral Fenistil. Užívá se sice na uplně jiné věci, ale dr. poradila, že ty tlumící účinky zabírají i tímto způsobem. Malá dokonce může i jíst a nezvrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí