Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
malý bude za pár dní 1,5roku a za poslední tři dny měla 3× úplně zelenou stolici. Špenát ani nic jinýho zelenýho nejedla, tak jestli nějakou z vás nenapadá z čeho by to mohlo být??? ![]()
Teplotu ani průjem nemá, tak právě nevim z čeho to může být…v pondělí jdeme k doktorce na poradnu, tak se jí zeptám co by to mohlo být, ale do tý doby mi to bude vrtat hlavou…
Teď už asi týden čajík neměla, protože došel a ještě sem nekoupila…
@luca13 píše:
Teď už asi týden čajík neměla, protože došel a ještě sem nekoupila…
a co pije?
Vodu, džusíky ředěný nebo ty ochucený vody Jupík…rozhodně jí nenechávam o žízni ![]()
@luca13 píše:
Vodu, džusíky ředěný nebo ty ochucený vody Jupík…rozhodně jí nenechávam o žízni
No asi jsem to fakt blbě napsala, ale neboj dávám jí napít i najíst
no zuby nevim, momentálně nevypadá, že by jí lezly nový, ale třeba za chvilku vylezou…no já právě vim, že je to normální u miminek, ale ještě jsem právě neslyšela, že by už takhle větší dítě kakalo zelený, tak mně nenapadá z čeho to teda může být…
Nedostává železo? /třeba v sirupu…/.My teď máme sirup s žel./na chudokrevnost/ a totálně zelený stolice
Což je u toho normální, jen to třeba Dr. maminkám vždycky neřeknou a pak se lekají
Tak snad to nic vážného nebude ![]()
Tak před chvíli znova zelený, ale doktorka už tam není, tak počkáme do toho pondělí…
@radusa píše:
Nedostává železo? /třeba v sirupu…/.My teď máme sirup s žel./na chudokrevnost/ a totálně zelený stoliceCož je u toho normální, jen to třeba Dr. maminkám vždycky neřeknou a pak se lekají
Tak snad to nic vážného nebude
právě že nedostává nic…pořád jí a pije to samý, nic novýho, tak proto mi to nejde do hlavy, že najednou z ničeho nic tohle… ![]()
Dala bych ji nějaký probiotika,laktobacílky…tím se nic nezkazí. Může to být třeba bakterie…ale taky zuby…třeba pár dní před tím, než se začnou klubat. Ale určitě bych šla v ponď. k Dr, na výtěr…pokud by se nějak zhoršila o víkendu, tak klidně na pohotovost..jestli je jinak v pohodě, hraje si, baští a pije, tak to snad nic vážného nebude ![]()
No právě že je jinak úplně v pohodě, tak uvidíme co z toho nakonec bude…