Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Káťa19 píše:
@Kukacka123
no tak tady máš mléko , tonikum , make-up - ten je fakt supera když vyskočí pupínek: tohle
Diky za odkazy ![]()
Ted jeste dotaz…mlikem odlicim i oci? Tonikum chapu. Makeup nepouzivam, to by pro me byly zbytecne vyhozene penize, mam jen BB a to jen vyjimecne.
Na pupinek treba vyuziju…
A nejaky krem je jeste potreba? Nebo moc nechapu, kdyz treba rano plet vemu tonikem jen a to asi stahne hodne, tak je treba asi nejaka hydratace nebo? Klidne si dohledam, zda delaji, jen nevim, jak ta rada funguje…akorat mliko odlicovaci moc rada nemam no ![]()
@Kukacka123 muzes i oci odlicivat, pokud ti nevyhovuje mleko, nemusis…
Maji vsechno mozny, i pecujici denni, nocni kremy, koukni na syncare.cz a pak si najdi ceny na heurece nebo vyhledej, kde prodavaji…tady
https://www.syncare.cz/salon-lekarna/
U toho pH jde predevsim o to, ze kdyz si omyjes plet vodou, mela bys ji okyselit nejakym pripravkem prave
Holky, prispivam s dotazem..udělaly se mi na obličeji asi před měsícem dvě mapky pigmentove skvrny..nikdy jsem na ně netrpěla, jako možná nějaké malinké ze sluníčka jsem měla, ale jinak nikdy nic a to jsem se vždy velmi vystavovala sluníčku. Každopádně pořídila jsem si 7% toner s kyselinou glykolovou od the Ordinary..používám tyden? Pleti vyhovuje, nedráždil a to používám každý den večer..kdy bych tak mohla vidět nějaké výsledky, a jestli vůbec?
Dekuju!!