Lactofeel - máte někdo zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
24.2.16 22:48

Prodám Lactofeel

Ahoj vsem, dnes jsem koupila v Dr.Max, vyuzila jeden ze sedmi a za 10 minut sla s pocitem desnyho paleni smyt. Pokud nekdo pouziva, jak jste tu nektere psaly, pravidelne, nabizim ke koupi se slevou. Bylo to dost drahe a muzu leda tak hodit do kose. Sedi mi maloco :,(

napiste mi kdyztak na mrs. charvatova@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.5.18 02:32

Ne při infekci

Já Lactofeel používám už dlouho, ale ne, když mám zrovna infekci. Podle mé Dr je to určeno na prevenci a na udržení ph. Nicméně zrovna dnes večer mě už 5. den trápila infekce, tam jsem si řekla, že zkusím dát na noc Lactofeel. Následovalo šílené pálení, asi proto, že jsem se před tím škrábala a mám to podrážděné. Sprcha to pálení zastavila asi tak na 5 sekund a jediné, co pomohlo na delší dobu, byl tampon, který zastavil vytékání Lactofeelu. Obrovskou úlevu přineslo i namazání kokosovým olejem smýchaným s pár kapkami tea tree oil. Ale asi by pomohlo cokoliv, co vytvoří ochrannou vrstvu, např. vazelína. V tom zoufalství jsem byla schopna použít i stolní slunečnicový olej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.18 14:44

Ahoj,
doktorka mi opakovaně doporučovala jako prevenci Lactofeel, že mě tak 4× do roka trápí kvasinky. Před pár dny jsem zjistila, že jsem těhotná. Zrovna mě nic netrápilo, ale nyní není mykóza žádnoucí, tak jsem si koupila Lacofeel. Chvíli po první aplikaci jsem cítila trochu pálení. Následující den jsem cítila spíš dyskomfort. Dnes už dyskomfort byl silnější, tak jsem aplikovala po obědě druhou dávku. A po chvilce opět pálení, snad i silnější a to před chvílí nahradilo svědění. :,( Co teď? Další už asi nepoužívat, co? Ale co když mi to štípání a svědění po tomhle bude přetrvávat? Můžu použít třeba Rosalgin, když jsem těhotná? Ideální by asi byla konzultace s lékařkou, ale k té chci vyrazit, až budu vědět, že na ultrazvuku fakt půjde něco vidět. Zatím mi problémy nepřijdou tak hrozné, abych půl dne seděla v čekárně a potom s pocitem simulanta vysvětlovala, že mě po tom vychvalovaném Lactofeelu svědí :oops: .

• Citovat
  • Upravit
Twixinka
22.11.18 16:08
@Anonymní píše:
Ahoj,
doktorka mi opakovaně doporučovala jako prevenci Lactofeel, že mě tak 4× do roka trápí kvasinky. Před pár dny jsem zjistila, že jsem těhotná. Zrovna mě nic netrápilo, ale nyní není mykóza žádnoucí, tak jsem si koupila Lacofeel. Chvíli po první aplikaci jsem cítila trochu pálení. Následující den jsem cítila spíš dyskomfort. Dnes už dyskomfort byl silnější, tak jsem aplikovala po obědě druhou dávku. A po chvilce opět pálení, snad i silnější a to před chvílí nahradilo svědění. :,( Co teď? Další už asi nepoužívat, co? Ale co když mi to štípání a svědění po tomhle bude přetrvávat? Můžu použít třeba Rosalgin, když jsem těhotná? Ideální by asi byla konzultace s lékařkou, ale k té chci vyrazit, až budu vědět, že na ultrazvuku fakt půjde něco vidět. Zatím mi problémy nepřijdou tak hrozné, abych půl dne seděla v čekárně a potom s pocitem simulanta vysvětlovala, že mě po tom vychvalovaném Lactofeelu svědí :oops: .

To myslis vazne? Ty jsi tehotna,asi mas nejakou mykozu a nechces jit k doktorovi,ptze by nebylo nic videt co se tyce miminka? 8o prave proto,ze jsi tehotna bych upalovala hned!!

• Citovat
  • Upravit
60
22.11.18 16:09

Já měla lactofeel naopak doporučený v tehotenstvi takže to bude zřejmě nesnášenlivost na nějakou látku :? Dost mi také pomohl krém idelyn na zklidnění příznaků co popisujete ale s rosalginem bohužel zkušenosti nemám, je dost vychvalováný tedy ale nevím jak v tehotenstvi 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.18 12:45

Později odpoledne vše ustoupilo, jako bych o ničem nevěděla. Asi to bude nesnášenlivost nějaké látky. Jinak mě opravdu nic netrápí, tak zatím k lékařce nepoběžím. A potom s ní proberu, že mi to způsobuje takové pálení. Díky za reakce.

• Citovat
  • Upravit
10.12.18 16:15
@Anonymní píše:
Později odpoledne vše ustoupilo, jako bych o ničem nevěděla. Asi to bude nesnášenlivost nějaké látky. Jinak mě opravdu nic netrápí, tak zatím k lékařce nepoběžím. A potom s ní proberu, že mi to způsobuje takové pálení. Díky za reakce.

Tak především, Lacofeel není na kvasinkovou, ale na bakteriální infekci. Takže pokud Ti ho doktorka doporučila na kvasinku, chyba není v Lactofeelu, ale někde jinde:-( Já mám s Lactofeelem zkušenost výbornou, hlavně že cítím opravdu HNED úlevu. Už se mi taky stalo, že když jsem měla třeba nějaké podivné pocity po styku a použila jsem Lactofeel, tak to trochu pálilo, ale po chvíli přestalo. Ale to bylo podle mě podrážděním po styku. Ale když je nějaký výtok, svědění a není to taková ta „tvarohovitá“ kvasinka, tak mi funguje velmi dbře a prakticky hned cítím úlevu od svědění, pálení apod. A jak tu někdo psal o tom těhotenství, tak tyto obtíže se v těhotenství vracejí právě proto, že vlivem hormonálních změn se v těhu mění i pH v pochvě a pak je to ten nekonečný příběh, který znáte… Já teď používám cca 1-2× týdně preventivně a pak vždy když mám nějaké „pocity“ jiné než běžné. A zatím super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí