Ladylab - recenze

Anonymní
14.5.19 13:31

Ladylab - recenze

Dobrý den, jaké máte zkušenosti s nákupem na Ladylab? Jedná se o spalovače tuků, proteiny atd. Jde mi o to, že jsem vybíravá co se týče proteinů, tak jestli je mají chuťově dobré nebo ne. Vzorky bohužel neprodávají. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Elenloth
14.5.19 14:31

A proč anonym?

• Citovat
  • Upravit
16
22.3.24 15:05

Názor na ladylaby

@Anonymní píše: Více

Ahoj za mě osobně nic moc. Jako je to predražené, ale mají furt nějaké cenové akce které kdvíjak vyhodné nejsou. Měla jsem od nich protein z grizzly.cz prichut marshmallow cookie. Jako jo chuť dobrá, ale složení strašný samý aromata, umělý sladidla navíc 10 dávek za 350,– je pěkně silný kafe. To samý ty spalovače, kaše nebo ty pseudonutelly bez cukru. Upřímně takovou nutellu bez cukru co oni nabízejí na webu jsem sehala v polské biedronce za ani ne stovku a oni to prodávají skoro za dvě. Když se člověk podívá na složení jejich kaší, cerálií apod tak asi moc nepochopí co je na tom fitness celý je to narvaný cukrem a složení děs běs. Měla jsem od nich i noční spalovač což je defakto CLA v želatinové tobolce a myslím že v dobrém fitness shopu nebo lékárně seženeš to samé za zlomek ceny. To samý ty věci na odvodnění a tak. Jediný co je na nich sympatický je že fungují způsobem holky holkám (ráda bych si myslela že to tak fakt je) a jejich balíčky jsou fakt krásně růžové, voňavé, s poukazy a věnováním kde přibalí milý dáreček. Ale tím to tak asi hasne. Moje rada? Jestli bude nějaká výhodná akce, tak to zkus ale spíš mrkni na aktin.cz, kde mají fakt všechno za dobrou cenu a nemusíš se bát špatného složení. Cenově je to navíc za mě přijatelné.
Btw: vím že mají i videa na cvičení, ja jako nevim ale být začatečník tak z toho asi porodím květináč vůbec ty jejich videa nejsou vhodné pro ty co začínají je to brutální a nedá se to ucvičit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
23.3.24 14:36

Ladylab jsem měla čest je jednou vyzkoušet, protein, nějaký zdravý toping a spalovač.

Ani jedno mě neuchvátilo, chuť je neskutečně umělá a spíš mají dobrý marketingový tah než kvalitu. Jdi raději do CFM, Extrifit a podobných značek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze