Lahvičky MAM, TOMMEE TIPPEE, AVENT - kterou vybrat?

180
11.7.16 16:13

Lahvičky MAM, TOMMEE TIPPEE, AVENT - kterou vybrat?

Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o radu, se kterou lahvičkou jste nejvíce spokojené. Jedná se mi konkrétně o lahvičku pro novorozence. Nejlepší recenze jsem četla na 3 výše uvedené značky lahviček, ale hodil by se názor od těch z vás, které již máte odzkoušeno ;)
Díky, Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16453
11.7.16 16:16

@Monísek12 jen dotaz, na co potrebuje novorozenec lahvicku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
11.7.16 16:18

Ja mela pro novorozence NUK, protoze delaji i sklenene. mala byla na flasce od narozeni a v porodnici se primlouvali za sklenene. oni tam maji dlouhodobe zkusenosti a vyvaruji lahve nekolikrat denne roky a roky a rikali, ze proste plast ne.
takze pro mimco vyhraly sklenene NUK a kdyz byly prcci vetsi, tak Tommee Tippee. Maji fajn savicky a celkove mi byly proste sympaticke. Oba z nich pili az do 2 let (pak uz teda jen ranni mliko :lol: )
nevyhoda - jsou celkem siroke. treba termoobal je treba mit jejich original, do jineho se nevlezly.

ono zalezi, jestli budes mit treba i odsavacku, sterilizator (ja jen vyvarovala ve vode) atd. pak je fajn vzit vsechno od stejne znacky, at je vsechno kompatibilni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
11.7.16 16:23
@kornelije píše:
@Monísek12 jen dotaz, na co potrebuje novorozenec lahvicku :nevim:

V porodnici nám PA říkala, že kdyby byl jakýkoliv problém s přisátím mimča, měly bychom mít,,pro sicher" lahvičku, do které by se příp. MM odstříklo a mimču se dalo takto. PA radila, aby savička na lahvičce co nejvíce připomínala tvar prsu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
11.7.16 16:23

Ahoj. Malej zacinal na Aventu. Pak zacal trpet na koliky a presli jsme na MAM a velka spokojenost. Je ale fakt, ze nekdo zkousel vic lahvicek a trvalo nejakou dobu nez nasli to co miminu vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.16 16:26

Já jsem byla nucena začít přikrmovat od 14 dnů a používáme MAM anticolik Za mě spokojenost dá se celá rozdělat a umýt. Avent mi malá nevzala. Ono ti prtě taky nemusí každou vzít takže doporučuju koupit 1 a vyzkoušet než si koupíš větší počet lahví od jedné značky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
11.7.16 16:29
@Monísek12 píše:
V porodnici nám PA říkala, že kdyby byl jakýkoliv problém s přisátím mimča, měly bychom mít,,pro sicher" lahvičku, do které by se příp. MM odstříklo a mimču se dalo takto. PA radila, aby savička na lahvičce co nejvíce připomínala tvar prsu.

tak prvni dite jsem mela snahu 5 tydnu kojit a v porodnici zasadne nedavali lahev tem, co se pokouseli rozkojit (jen tem vylozene nekojicim) a pokud bylo treba dat dokrm nebo odstriknute MM, tak nam ukazali, jak dat trosku po prstu nebo zkusene sestricky davaly napit z kadinky (to smely delat jen ony).
a pokud chces lahev na obcasne dokrmeni a pritom kojit, tak primo na to je delana Medela Calma - stoji balik, ale je delana tak, aby simulovala nutnost tahani a sani. (ze vsech ostatnich mliko tece bez namahy a jak si na to mimco zvykne, tak se ti na kojeni vykasle)

ps: to radim jako nekojici matka. ale pokud chces o kojeni bojovat, tak beznou lahev fakt novorozenci nedavej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
11.7.16 16:30
@kornelije píše:
@Monísek12 jen dotaz, na co potrebuje novorozenec lahvicku :nevim:

Každá nekojí a z hrnku to asi pít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
11.7.16 16:31

Jinak doporučuju MAM Anticolic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
11.7.16 16:34

Já měla pro malou zn.MAM, dala se celá rozebrat, takže se vše lehce umylo.Mohu jen doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
11.7.16 16:41

Za mě taky Mam, Avent mi nevzala ani jedna z holek, a s Mam lahvičkou jsem i kojila, jakože večer dokrmovala a holka vpoho, nezlenivěla z ní tzv., prso brala dál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
11.7.16 16:42

@Monísek12 pro novorozence žádnou…preferuje se stříkačka pokud hodláš i kojit…jinak mě se osvědčila avent nature, která simuluje prso…holky neměly problém střídat prso s lahvičkou… ;) mladší jsem ji ale dala až v 10ti týdnech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
11.7.16 16:43
@Monísek12 píše:
V porodnici nám PA říkala, že kdyby byl jakýkoliv problém s přisátím mimča, měly bychom mít,,pro sicher" lahvičku, do které by se příp. MM odstříklo a mimču se dalo takto. PA radila, aby savička na lahvičce co nejvíce připomínala tvar prsu.

divná PA…i ona by měla vědět, že v případě problému se jako prevence dává ze stříkačky, jinak si koleduješ, že miminko nechytí správnou techniku sání..první týdny jsou důležité

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
11.7.16 16:45
@Ali-Ali píše:
tak prvni dite jsem mela snahu 5 tydnu kojit a v porodnici zasadne nedavali lahev tem, co se pokouseli rozkojit (jen tem vylozene nekojicim) a pokud bylo treba dat dokrm nebo odstriknute MM, tak nam ukazali, jak dat trosku po prstu nebo zkusene sestricky davaly napit z kadinky (to smely delat jen ony).
a pokud chces lahev na obcasne dokrmeni a pritom kojit, tak primo na to je delana Medela Calma - stoji balik, ale je delana tak, aby simulovala nutnost tahani a sani. (ze vsech ostatnich mliko tece bez namahy a jak si na to mimco zvykne, tak se ti na kojeni vykasle)ps: to radim jako nekojici matka. ale pokud chces o kojeni bojovat, tak beznou lahev fakt novorozenci nedavej.

z aventu neteče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
11.7.16 16:49

Já taky používám MAM anticolic je super, že na ně nepotřebujete sterilizátor, jen se složí do sebe přileje se trochu vody a projede mikrovlnkou.
Jinak jak tu zmiňují tu Calmu od medely, tak syn měl tak silný tah, že vždycky před membránu vytáhl moc mlíka a pak se tím dusil. Neteř z ní naopak nebyla schopná to mlíko vytáhnout vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí