Laserová epilace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3212
24.11.12 22:18

Ahoj, zrovna dnes jsem byla tady : http://www.laserone.cz/
Podpaží jsem absolvovala 3× a je to znát. Nohy nebolí vůbec, podpaží dost a třísla jsem po jedné zkušenosti vzdala. Au au au

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.12.12 14:19

Ahoj,
chodím asi rok v Brně do Estetika Brno, Marešova 8. Na mě byla paní vždy příjemná. Každý měsíc mají akce a slevy, takže to beru většinou v těchto dnech. Byla jsem na laseru u nich 4× celé nohy, 2× hýždě a 1× brazilky. Nohy jsem si holila 1× denně a hladké jsem je nikdy neměla. Když jsem oholila ráno, tak jsem je večer měla na omak drsné. Věčně zarostlé chlupy…Mám tmavé chlupy, ale pořádné, silné a po celých nohách, strašně moc na kolenách. Teď si nohy ohlím tak 1× týdně a jsem v pohodě. Sice mi během toho týdne něco sem tam vyleze, ale slabší. To zlepšení je velké, i když budu muset ještě pokračovat. Taky nepočítám, že by to bylo trvalé, byla bych ráda, kdyby se to ještě kousek zlepšilo a mohla bych zůstat u oholení 1× za týden. No a pak kdyby stačilo jít už jen 2× do roka, tak to bude Ok. Je fakt, že je to drahé, celé nohy např. stojí 8.000. Ale nemuset se holit každý den a mít chlupů o polovinu míň a slabších tak, že si snimi dovolím i vyjít bez častého holení, je pro mě terno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bauba
23.1.13 10:30

Holky a co říkáte na přístroje na domácí laserovou depilaci? Přemýšlím, jestli si ho pořídit domů nebo ne? Našla jsem jeden, cos stojí 11 tisíc, takže pokub bych měla jít třeba na 10 sezení, minimálně po 3-5 tisících, tak se mi to vrátí prakticky hned…Mám zájem hlavně o celé nohy a třísla. jen nevím, jestli to funguje úplně stejně jako v kosmetických salonech nebo ne

• Citovat
  • Upravit
3212
23.1.13 11:02

Přístroj který funguje nemůže stát méně než milion.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bauba
24.1.13 13:34

Myslíš že by to byly vyhozené peníze? No tak milion fakt nemám ani na bydlení, natož na přístroj na depilaci nohou :)
Já teda v jedné diskuzi narazila na příspěvek od holčiny, která to doma měla a celkem si to chválila, jen psala že jí to zabralo hodně času, přece jen nemá zkušenosti jako člověk, který s tím dělá každý den.

• Citovat
  • Upravit
5203
9.1.14 14:29

Ahoj holky, rikala jsem si, ze bych sla na odstraneni chloupku v podpazi. Nic moc jsem se tu teda nedocetla, tak zkousim znovu, byl jste nekdo? Jaky je vysledny efekt? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
9.1.14 14:59

@paja88 ahoj, ja byla na podpaží, trisla, lýtka. Absolvovala jsem 6 sezení a akorát jsem vyhodila peníze. Efekt nulový. Sice mi nabízeli další sezení, ale nešla jsem, páč mě to nepřišlo až tak bezbolestné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
9.1.14 15:02

@paja88 Já jsem na podpaží byla, pokud myslíš laser a ne IPL. Je to trvalé, ale drahé, nestačí pár návštěv, já jsem se toho zbavovla možná 1,5roku a i teď tam mám asi 3 chlupy. Jde o to, že všechny chloupky nejsou ve stejnou chvíli ve fázi růstu. A pozor není to bezbolestné, docela jsem trpěla, ale dalo se to vydržet. Dnes už mám udělané i třísla a momentálně si nechávám dělat lýtka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
9.1.14 15:03

@Ladiabola No to je právě ono, těch návštěv je potřeba mnohem víc třeba 20.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
9.1.14 15:11

Jo a eště mi řekli, že se to musí co 7 let opakovat, takže to není ani trvalé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
9.1.14 17:07

Holky, coze? Tak to jsem teda zklamana :( Ted teda fakt nevim, jestli do toho jit. U nas pisou 2000,–, to je asi za jedno, co? A jako 20 sezeni 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
9.1.14 17:13

@paja88 pozor takhle to cenově není. Jde o to si to v tom centru pohlídat. U nás to chodí takto. Za první 4 ošetření dáš plnou palbu tedy 3.000,–/1 ošetření. A pak už chodíš třeba za 200-300,– za ošetření. A měli by ti garantovat, že od určitého počtu ošetření (teď plácnu třeba 10) už budeš chodit zadara dokud to budeš potřebovat. A dokonce garantují, že pokud by se ti to po čase objevilo znovu tak ti to zase zadarmo odstraní. Jediné co negarantují je těhotenství, tam hormony můžou způsobit bohužel kde co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
9.1.14 17:19

@radka101, aha, tak to zase neni spatny, kdyz to garantuji i po case :think: Zkusim se s nima pobavit o te cene a pak se asi rozhodnu.
Jen me zarazi, ze tu maji holky tak malo zkusenosti, zda se mi to jako super investice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
9.1.14 17:24

@paja88 Je to drahé, chce si to opravdu vybrat dobré studio s nějakou garancí. Já jsem spokojení proto jsem šla do dalších partií. Třeba na nohách jsem už byla 6× a pořád jsou chlupatý ale o hodně míň, chceto prostě pořád chodit no a nevzdávat to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
9.1.14 20:35

@radka101, tak mi napsali, ze teda jsou to 2000 za proceduru a ze jsou potreba tak 2-3, coz teda podle toho, co pisete je blbost :?:
Tak si jeste zjistim to, kdyby to melo vzit treba 5 a vic, jak je to potom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková