Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
holky, mám dotaz jestli mi ty hrozný prsa po kojení zůstanou už na futr
nebo se to třeba léty…
) změní??
díky všem za prsní příběhy
))
Ahoj,
nevim jak presne to myslis, ja kdyz prestala kojit, tak jsme mela jedno o hodne vetsi nez druhe, ted uz nekojim 3 mesice prsa mam stejne velke jako pred otehotnenim a jsou i stejne.
měla jsem dřív hezký trojky
) a teď (asi 4měsíce pokojení), kojila jsem asi 8měsíců. Mám prsa tak 1-2 a úplně prázdný - hrůza…přece mi to nemůže zůstat na pořád??!!
Já měla taky hezký pevný trojky a teď mám normální dvojky. Prostě už to není ono, ale zas tak si nestěžuju. Po dvou dětech je to ještě dobré.
Důležité je končit s kojením opravdu veeelmi pozvolna, jinak ta prsa fakt povadnou hodně a nepěkně.
U mě se spíš změnil dost obvod pod prsy. Nosila jsem podprdy 75C a teď mám 85B
, takže tak jako tak všechny podprdy jdou pryč.
M.
malika Co se pevnosti týče - cvičit cvičit cvičit - nic jiného neporadím.
Bohužel tohle máme každý geneticky jinak někdo nezaznamená změnu někomu zůstane číslo či dvě navíc (já třeba z C šla na D,E
a taky z toho nemám zrovna radost to C mi vyhovovalo a to se jen děsím co bude až dokojím druhé dítko). No ale prsa se dost mění i s váhou (když hubnu hubnu nejvíc vždycky přes prsa a pak fakt musím cvičit abych je neměla až ke kolenům, ale zachovaly si tvar. Ještě že kvalitní podprsenka zakryje ledasco. ![]()
je pravda, že mám o 8kg míň než, když jsem otěhotněla, ale kdyby nebyly aspoň tak prázdná ![]()
Ahoooj, já měla před otěhotněním jedničky a teď po 26 měsících kojení mám plochý hrudníček, leckterá 12 by mě převálcovala
Ale já to beru v klidu, jsem hubená ještě víc než před těhu, kojila jsem dlouuuho předlouho, prsa nesu lépe, než kdybych měla kiogramy navíc ![]()
Desire
Á, moje (ne)oblíbené téma
Já to bohužel celkem prožívám a ať mi kdo chce co chce říká, trochu trpím mindráky… než jsem otěhotněla, měla jsem klasiku 75B, pravda, nic moc, ale aspon něco.. odkojila jsem 3/4 roku a kde nic tu nic
vážím +- stejně jako kdysi, jen mi něco chybí.. takže za mě musím bohužel říct, že se to nezlepšilo ani 3/4 roku po ukončení kojení, chjo..
Trochu se to za čas zlepší. Taky jsem měla prsa po ukončení kojení jak dva prázdný pytlíky a dost mi to vadilo. Tak asi po roce jsem si najednou všimla, že začaly vypadat trochu „živěji“…ale do původního stavu před kojením se to nevrátilo bohužel nikdy.
Na zvýšení sebevědomí pak doporučuju znovu otěhotnět, to se mi prsa vždycky krásně zpravila a kochala jsem se - byly zase krásný pevný a plný jako když mi bylo dvacet. Teď jsem těhotná a uvažuju o tom, že si je vyfotím, abych měla vzpomínku ![]()
No přidávám se, že je to taky moje neoblíbené téma, jak 13. komnata
Silně uvažuju za pár let o nějaké plastice… ![]()
jejda Meduzo jako bych to psala já
přesně tak.
Ale nestěžuju si, mohlo by to být horší ![]()
No tak otázka je, jestli je lepší nemít nic nebo když se z 75C stanou prsa alá africká domorodkyně
Asi vymyslím a nechám si patentovat podprdu typu roll-up
Jooo, celkem dva roky kojení u mě bohužel zanechaly následky a lepší už to asi nebude ![]()
Přidávám se k těm, komu se po kojení prsa zmenšila, u mně co dítko, to jedna číslo dolů, takže z původních kdysi dávno trojek budou teď po třetím hádejte co?
Už s tím tak nějak počítám, na mně tedy fungovala hormonální antikoncepce, po některé jsem měla alespoň prsa pevná a ne vytahané malé pytlíky, ale zas jsem ji nemohla brát kvůli jiným problémům
. Takže to jistila kvalitní push-upka podprda. Jsem si vždycky říkala, že si ani nemůžu pořídit milence, protože ten by pak chudák koukal až bych si ji sundala
![]()
aHOJ, tak ja mela pred tehu 75b, po kojo takove vymackane citrony, kojila jsem 4 mesice, po roce, se mi do prsou vratil tuk! (Cetla jsem nekde dotaz, jestli s e prsa po case vrati a odpoved dr. byla, ze skutecne po roce se prsa vzchopi a tuková tkán se obnoví). ted jsem ukoncila druhe kojeni a doufam, ze za rok, budu zase v poho. Jinak váha stejna jako pred tehu.Snad jsem vás potesila..misa ![]()
Též moje oblíbené téma;)
Já zase slyšela, že se prsa spraví asi do půl roku po ukončení kojení (s rokem po kojení zatím nemám zkušenost).
První dceru jsem kojila sedmnáct měsíců a po půl roce byly prsa pořád prázdný - ne nadlouho - druhé těhotenství mi prsa brzy vyspravilo.
(Zrovna dnes jsem vzpomínala, jaké jsem měla po porodu obrovské balóny
)
Teď kojím rok, jedno prso o 1-2 dvě čísla menší než druhé. Když je menší vypité a druhé nalité tak i o 3 ![]()
Hodlám ještě pár měsíců kojit, pak si dát menší pauzu od kojení i těhu, no a říkám si, že kdyžtak budu případného třetího prcka kojit jen z toho menšího prsa ![]()
D.