Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Fifik píše:
No tak otázka je, jestli je lepší nemít nic nebo když se z 75C stanou prsa alá africká domorodkyněAsi vymyslím a nechám si patentovat podprdu typu roll-up
Jooo, celkem dva roky kojení u mě bohužel zanechaly následky a lepší už to asi nebude
Asi tak - a teď si představte tohle po třech dětech. Každé dva roky. Ať cvičím jak chci, zemskou přitažlivost nepřelstím. Bez podprdy prostě chodit už nelze. A to ještě ke všemu jsem zhubla a z C mám hodně malé B nebo hodně velké A. A ten tvar a kvalita
. Hrůza!
Ovšem Fifiku ta podprda typu roll-up - to jsi nazvala výborně.
hi hi, krasne tema ![]()
tak my dvojcatkovy maminy rozdily mezi kazdym prsem asi nepocitime, pili kazdy z jednoho a to kazde krmeni, ale po tom je to taky sila…deti me vylozene vysali
mela jsem pred tehu krasna 80C, pri kojeni 80D no a ted mam 75A no co dodat, tim ze jsou mensi, tak to tak silene neni, ale styska se mi, ale zda se mi, ze se to malinko zlepsuje
jinak jsem kojila 10 mesicu a je to 8 mesicu kdy jsem skoncila, tak treba jeste ten zazrak prijde, kdyz pisete o roku
Jo, to je téma pro mě a pro mé nebohé afričanky
Nepřetržitě kojím nebo jsem těhotná už přes pět let… Někdy příští rok chci přestat kojit a už teď se děsím toho, co se mnou dračice provedly…
Chjo.
L.
PS: Někdy vtipkuju, že to co jsem ušetřili na nutrilonu vrazím do plastiky
Ale viděla jsem ten zákrok bohužel nafocený… A muselo by to být moc zoufalé abych do toho šla ![]()
já taky koukala na stránkách platst. chir. na fotky, před a po operaci a musím říct, že se mi to teda vůbec nelíbí, aspoň to co tam bylo vyfocený, tak je to možná hezký ve výstřihu, ale ne když je ženská nahá… tak nevím…
))) ale mám se moc ráda, na to abych nechala do sebe řezat…au au
)
Jo,jo, taky je mám jak píchlou nafukovačku. Velikost stejná jako před těhu, ale ta kvalita - hrůza. Kojila jsem jen 7 měsíců a i tak to zanechalo pěknou paseku. Zatím cvičím 3 měsíce a nic. Tak snad máte pravdu, ať už budu čekat půl nebo rok, že se to trochu spraví. Taková nespravedlnost, co? Chlapům se po dětech nic nevytahá
.
Tak hezkým prsům zdar.
No ja som kojila len pár týždňov (i ked som velmi chcela, proste to nebolo mozne)…a prsia mám ovela menšie a menej pevné, akoby trosku ovisnuté…no strasne nieco… ![]()
no, já už pět měsíců nekojím a pořád čekám, mám pocit, že malililililinkato se něco změnilo, ale možná je to tím, jak je pořád každý večer hypnotizuju před zrcadlem ![]()
ach jo, léto je tady a vůbec netuším, co si mám koupit za plavky, protože jsem zjistila že nemám B košíčky, ale áčkovýýýýýýýýýýýýý ![]()
Předtím jsem měla kulatý trojky
, to se ty bikiny nosily i bez jsem chodila ![]()
V bedně nějaká moc zasloužilá matka řekla, že kojení prsa formuje k lepšímu, její prsa jsem neviděla. Mám jedno dítě a prsa jsem měla 75/B,je to sice už hodně let (20), ale zlepšení jsem nepozorovala. Mám sice 80-85/C, ale takové vytahané, ale hlavně zdravé
, to te asi nejdůležitější. Horší to mají moje starší sestry. Jedna měla C a druhá D pěkná, pevná. Obě mají tři děti a když vidím co jim visí za kůžičky
mají ale zdravé děti. Mladší ségra měla 75/A a to jí bylo i volné, teď má 75/A a zase to má jak letilky pod kobercem. Tak asi možná budou malá prsa lepší. Podívejte se jak je na tom vaše máma, asi to bude podobné. Nevěřte, ale „profesionálním matkám“, že kojení prsa tvaruje. Je to sice pro každou ženskou smutný podínat se na svoje tělo po kojení, pokud nepatří k těm šťastným, co jim to moc neublížilo, ale dívejte se s vědomím, že jste udělali to nejlepší pro svoje děťátko. ![]()
Tak moje máma měla celej život tak dvojky, teď v přechodu má tak D a je spokojená. Tak mě utěšuje, že se taky dočkám
tak za 25 let to je super… ![]()
Ahoj maminky, omlouvám se že po roce vytahuji znovu toto téma ale mě se začalo týkat až teď, když jsem po 17 měsících přestala kojit a mám místo krásných prsou dva ubohé vysáté pytlíčky. Cvičit se bohužel nepřinutím, raději opláchnu nádobí a pak jdu lehnout. Potřebovala bych opravdu vědět že to pomůže a po nějaké době bych potřebovala vidět výsledky, jinak vím že se do toho nedokopu. Mám z toho mindráky, krásný tělíčko v čudu
. Prosím vás maminky co už máte nějaký ten pátek odkojíno, jestli se to teda trošku napraví samo nebo brát Decolen nebo mazat a cvičit… prosím poraďte!
moje kolegyně říkala, že kdyby měla další dítě (má tři) tak bude mít prsa na zádech
![]()
u mě velikost celkem zůstala, povolené bohužel dost, k dřívější pevnosti se to už asi nepřiblíží a trošku se zpevnila, ale malinko, no holt už jen push up
Holky mám- stejný problém- před otěhotněním váha 45kg,prsa D(přírodní,pevná)Teď právě končím s kojením- je to děs,vytahaná prsa,úplně prázdná a malá
Silně uvažuji o plastice,další děti plánuji až tak za deset let nejdříve!Máte někdo zkušenosti???(Jinak na operaci jsem byla několikrát za život,takže vím,co to obnáší,ale prsa mě teda děsí!!§ ![]()
Holky a ten Decolen jako opravdu funguje?
Já jsem taky docela zoufalá, vždycky jsem se kasala, že s malýma prsama (75B) kojení nic neudělá a teď tam nemám nic
Stěží nějaká áčka… Kojila jsem rok, teď je malé 2 a čtvrt a zlepšení žádné… Vždycky jsem se smála „plastikářkám“, ale teď když se vidím v zrcadle, nevím nevím… Tak co ten Decolen? Funguje to?
Ahoj maminy, no já mám opačný problém. Celý život jsem si říkala, že jsem ráda za svoje pevné B a teď když jsem těhotná tak mám velké C nebo menší D a říkám si, jestli po kojení se vrátí zpět. Moje mamina má … asi E, každopádně mladší velikosti prs trpí (veliká). Doufám, že po kojení se zase zmenší ![]()