Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
gsimča píše:
ja jen ze svých zkušenosti mohu říct a to jsem se doktora ptala…pokud nebude nějaký zdravotní problém atd. tak se nic měnit nemusí na výměnu chodily ženy co měly staré inplantáty a nebyly vhodné pro tělo,ale nevím jak to přesně definoval.Taky si nedovedu představit že bych za deset let musela vysolit 60 tisíc a nebo ještě více.A pokud s tím manža souhlasí tak do toho co nejdříve jdi,bude určitě spokojený tak jako ty.
No zatím bych ráda do 6. měsíce malé kojila, pak se přiznávám, že ze své pohodlnosti chci skončit, jako při první dceři. Jsem poněkud sobec a prostě mě docela dává zabrat ten dvouhodinový interval, kdy vlastně nemůžu ani chodit cvičit, protože s cestou apod. to za 2 hodiny domů zase nestihnu…
Pak také po skončení kojení myslím požadují rok, než na prsa jsou ochotni doktoři „sáhnout“. Takže si zjistím, co se dá a jestli to opravdu bude jednorázové, tak to bude jen otázka času. Sice mi je těch peněz předem líto (nemluvím o hloupých řečech vesnického příbuzenstva, které 100 % budou následovat
), ale po prsou, která mám teď fakt toužím ![]()
jejda a jak mě těch peněz bylo líto v přepočtu co bych si za ně mohla koupit atd.,ale vždy vyhrálo to na co se šetřilo a bylo to pro můj dobrý pocit i před mužem.Taky pocházím s vesnice…nejlépe nikomu nic neříkat jen mamčí a manžovi jinak nejlépe nic neříkat. ![]()
v nemocnici jsem byla tři dny a když jsem mě švagrová ptala kde jsem byla tak jsem řekla že mě chytly záda a zbytečně jsem to nerozebirála.Na operaci jsem byla v zimě takže do jara si postupně všichni zvykali ,že mám více pod tričkem a ani jim to asi nepřišlo to spíš snad potom v plavkách a na to se mě zeptala jenom kámoška a to jsem řekla že jsem chodila do posilovny. ![]()
Me by zajimalo zda jste nektera podstoupila tuto novejsi metodu:
http://www.zenyprozeny.cz/…ymi-bunkami/
Videl jsem v dokumentu ze to tam jenom napichavali jehlou. Tak jestli to fakt funguje a jeslti je to dostupne ?
Já měla docela pěkný 4ky. myslím, že byli i docela pevný. Kojila jsem rok a to, co mám teď je šílený!!!! Podprdu mám G (7ky)
Doktor mi prostě řekl, že se mi vytahali vazy...... prostě vše, co dřív drželo je nyní vytahané
Jediné, co pomůže je plastika. Šetřím!!! Je hrozné, když si lehnu a prsa se mi rozlejou až do podpaží........ fakt šílený!!!!
Taky jsem po kojení chtěla plastiku , ale mě se ty umělý prsa prostě nelíbí . Je to nepřirozené . Ale chápu to u těch které mají po dětech a jen takové dva vyfouklé pytlíčky .
No jen co můžu poradit z vlastní zkušenosti cvičit , cvičit a cvičit prsní svaly !!!! ![]()
I po kojení mám pevné 3 . Přítel je spokojený a řiká že mám výbornou kvalitu 3 , že nejsou 3 jako 3 . A myslím si že je to hodně tím že cvičím prsní svaly (už asi rok)
.
Takže než začnete vyhazovat peníze za tabletky , plastiky zkuste aspoň 2 krát denně cvičit
.
žirafííí píše:
Taky jsem po kojení chtěla plastiku , ale mě se ty umělý prsa prostě nelíbí . Je to nepřirozené . Ale chápu to u těch které mají po dětech a jen takové dva vyfouklé pytlíčky .No jen co můžu poradit z vlastní zkušenosti cvičit , cvičit a cvičit prsní svaly !!!!
Takže než začnete vyhazovat peníze za tabletky , plastiky zkuste aspoň 2 krát denně cvičit
I po kojení mám pevné 3 . Přítel je spokojený a řiká že mám výbornou kvalitu 3 , že nejsou 3 jako 3 . A myslím si že je to hodně tím že cvičím prsní svaly (už asi rok).
.
a na trojky musím zvedat trojky?? já mám jen dvojky a jednojče ![]()
Ahoj holky, take se pridavam k tem, kterym kojeni zmensilo prsa. Drive jsem mela krasne a pevne dvojky, byla jsem na sva prsa pysna. Ted po osmi mesicich kojeni mi zustaly miniaturni a docela prazdne jednicky a navic jsou jeste dost od sebe
Cvicim, ale zatim to jeste asi neni dostatecne dlouho, aby se to na prsou projevilo. Jako neni to nejhorsi, ale kdyz si vzpomenu, jak vypadala pred kojenim…
Nikdy jsem nechtela plastiku, ze je to neprirozene, al ted vidim, ze po druhem ditku to bude nutnost
Já měla krásný plný a pevný čtyřky. Po kojení dvou dětí mi zůstaly prázdný a povislý dvojky. ![]()
Letos v březnu to vyřešila plastika. ![]()
@gsimča píše:
rekapitulace-před dětmi krásné trojky při dětech pětky a po dětech jen kůže která se vlezla do trojkové podprsenky.
Téměř stejné jako já. ![]()
Dobrý den maminky a skoro mamky,
jsem tu nová a zatím na začátku těhotenství (6tt). Chtěla bych se ovšem zeptat…
Už před těhotenstvím jsem měla každé prso jinak velké a to o dost!.. Je to velmi znatelné, ale při dobrém oblečení to nejde poznat!.. Příteli to nevadí, mě také ne, ale začala jsem přemýšlet, zda to nebude mít vliv třeba na kojení?.. myslíte si, že nebudu mít problém? a budu mít například dostatek mléka? máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji za nějakou odpověď! ![]()
Mila anonymni, velikost prsou nema na kojeni vubec zadny vliv. Rid se svou intuici a miminkem, tomu nabizej prso, jak si rekne (zapomen na nejake casove intervaly, novorozenci jsou obvykle na prsu vetsinu bdeleho casu, je to zcela normalni a i zadouci pro vztah matka dite), mnozstvi mleka urcuje poptavka - cim vice miminko pije, tim vice se mleka tvori. V nasich podminkach take neexistuje nic takoveho jako slabe mleko
To je jen dalsi mytus, proste si ver, ver svemu diteti a kdyby byl nejaky problem, jsou tu vynikajici laktacni poradkyne z Mamily. Klidne uz ted koukni na jejich web, ja tam nasla spoustu uzitecnych informaci. Hodne stesti a zdrave miminko Ti preji ![]()
Dobry den možna divna otazka.prsa měla jsem větši zhubla jsem a mam menši, moje otazka zni jak nato abych je měla větši ještě před otěhotněnim. otěhotněla ale nekojila jsem, po 3lete mateřske jsem nastoupila do prace a začala hubnou nedržim dijetu! a začala jsem hubnou stejně jim jak před praci a mam je tak o dvě čisla menši jak nato aby byli o něco větši, nějakou radu někdo? děkuji
![]()