Prsa :o(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13335
1.8.10 21:31

Ahoj maminy, no já mám opačný problém. Celý život jsem si říkala, že jsem ráda za svoje pevné B a teď když jsem těhotná tak mám velké C nebo menší D a říkám si, jestli po kojení se vrátí zpět. Moje mamina má … asi E, každopádně mladší velikosti prs trpí (veliká). Doufám, že po kojení se zase zmenší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
2.8.10 07:03

No to mě se taky v těhotrnství ještě zvětšili(E),po porodu byly F, no a teď jako asi nesjou malý,jen jsouprostěvytahaný a bez ničeho venitř :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
17.8.11 13:25

lentilky...

Sice je tato diskuse již pár měsíců mrtvá, ale můj problém a asi nejen můj žije na plné pecky - lentilky :zed:
Zjednodušeně: Vždy jsem měla prsa Ačka a to ještě fakt malá, s prvním těhotenstvím B, při kojení C a fakt pěkná. Po skončení kojení (trvalo 6 měsíců) bylo po pár měsících vše při starém - hrudník dvanáctileté holčičky, i když leckterá by mě strčila do kapsy :-(
Druhé těhotenství bylo stejné - pěkná Bečka, teď sedm týdnů po porodu při kojení perfektní Cečka. Jenže už předem se děsím konce. Minule jsem byla přesvědčená, že s těch luxusních Ceček přeci musí něco zbýt a že budu mít alespoň slabá Bečka, ale ouvej. Pohled do zrcadla, kdy po roce se člověk konečně mohl pochlubit výstřihem, byl doslova k pláči. Nedoufám, že to tentokrát bude jinak, čekám, že po skončení kojení budu mít opět mizerná Ačka :-x Postavu mám normální štíhlou (ne vychrtlou)
Takže můj dotaz: Lze ovlivnit velikost prsou (směrem nahoru!)? Moje seběvědomí po poprsí tolik touží, že bych okamžitě šla i doplastiky, jenže prostě nemám v rodinném rozpočtu „volných“ 80.000,– na prsa a hlavně to není výdaj jen jednou, ale prý je třeba vše cca za 10 let znovu podstoupit a zaplatit.
Prosím vaše zkušenosti, komu se podařilo si prsa zvětšit „přírodně“ nebo i plastikou, kolik to stojí peněz, času, bolesti,…
Pro někoho můj problém je k nepochopení, ale tolik by mi jedno nebo dvě čísla na hrudníku dodala sebevědomí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
17.8.11 13:35

Hlásím se do klubu…nikdy jsem neměla nic extra, ale aspoň tak nevisely…po prvním jsem měla veverčáky, jak jsem si libovala v těhotenství, že se hezky vyplnily a s mlíčkem? To jsem se na ně i ráda podívala…jenže malý špatně pil od počátku, tak jsem mu musela odstříkávat a ještě mu to dodávat, nejdřív několikrát denně, pak jednou, ale vlastně jsem nepřetržitě celý den odstříkávala cca 3,5 měsíce! A to se na těch chudinkách taky podepsalo… :cry: A teď co jsme ukončili kojení, tak jsou ještě horší než kdysy s dcerou :cry:
Nějak si ale neuvědomuju, že by se mi po půl nebo po roce od ukončení kojení s dcerou nějak vyplnily.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
17.8.11 13:37

Jé já se omlouvám, četla jsem si od začátku a nekoukala na datum a neodpověděla na dotaz… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
17.8.11 13:40

Ahojky vím o čem mluvíš.Já měla krásné trojky a při kojení jsem měla pětky a po dvouch dětech mi zůstaly snad trojky,ale spíš kůže kterou jsem natlačila do podprsenky a o plavkách ani nemluvím.Šla jsem na operací mám krásné trojky,ale samozřejmě jsem musela podstoupit operace dvě,u jedne mi zvětšil prsa a po zákroku asi půl roku to chtělo ještě modeláž,protože ta kůže byla moc volná, a ani se nedivím když jsem měla pětky.Operace mě stála 53 000,– a teď stojí kolem 60 000,–,doktor mi řekl že pokud nebudou nějaké problémy tak se nic měnit nemusí.Teď jsem porodila třetí mimčo normálně kojím a mám o číslo větší prsa.

Jen ti mohu říct po zahojení a opadnutí otoku je to ten nejlepší pocit pro ženu která má nějaký komlex vůči tělu,klidně bych do toho šla znovu.Jen ty peníze mít, to je vždycky jen o penězích :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
17.8.11 13:45
gsimča píše:
Ahojky vím o čem mluvíš.Já měla krásné trojky a při kojení jsem měla pětky a po dvouch dětech mi zůstaly snad trojky,ale spíš kůže kterou jsem natlačila do podprsenky a o plavkách ani nemluvím.Šla jsem na operací mám krásné trojky,ale samozřejmě jsem musela podstoupit operace dvě,u jedne mi zvětšil prsa a po zákroku asi půl roku to chtělo ještě modeláž,protože ta kůže byla moc volná, a ani se nedivím když jsem měla pětky.Operace mě stála 53 000,– a teď stojí kolem 60 000,–,doktor mi řekl že pokud nebudou nějaké problémy tak se nic měnit nemusí.Teď jsem porodila třetí mimčo normálně kojím a mám o číslo větší prsa.Jen ti mohu říct po zahojení a opadnutí otoku je to ten nejlepší pocit pro ženu která má nějaký komlex vůči tělu,klidně bych do toho šla znovu.Jen ty peníze mít, to je vždycky jen o penězích :roll: .

Díky za info! Alespoň nějaké dobré zprávy, já žila v domnění, že opravdu operace není na celý život. Ale ty vlastně asi nemáš implantáty že? Takže modeláž možná stačí jednou, ale sylikony ne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.11 13:49

Taky mám prsa otřesná. Kojila jsem pouhých 14dní :cry: Vždy jsem mívala tak 2. Když jsem měla prsa naplněná mlékem, měla jsem 5. Bohužel mi zůstaly tak 1 a to ještě šíleně vytahané. Nechci velká prsa, jen prostě pevná.
Našla jsem na netu cviky na prsa. Švagrová je taky dělala a prsa má krásný. I v diskuzích pod článkem se objevily snad jen pozitivní reakce. Jenže jsem děsně líná, zkusila jsem to jednou a víc mě to (samotnou doma) nebavilo. Vydržat se musí aspoň měsíc.
Peníze na plastiku taky nechci dávat, nechci podstoupit nějaký operační zákrok když nemusím. Mému muži se to nelíbí, když má žena umělá prsa. A projela jsem hodně moc diskuzí, hodně online poraden o plastice prsou a každý doktor řekl, že výměna je po učité době důležitá, nezbytná…
Musím se odhodlat cvičit a pak zkusím napsat, zda to pomohlo :roll:

• Citovat
  • Upravit
150
17.8.11 13:53
Anonymní píše:
Taky mám prsa otřesná. Kojila jsem pouhých 14dní :cry: Vždy jsem mívala tak 2. Když jsem měla prsa naplněná mlékem, měla jsem 5. Bohužel mi zůstaly tak 1 a to ještě šíleně vytahané. Nechci velká prsa, jen prostě pevná.
Našla jsem na netu cviky na prsa. Švagrová je taky dělala a prsa má krásný. I v diskuzích pod článkem se objevily snad jen pozitivní reakce. Jenže jsem děsně líná, zkusila jsem to jednou a víc mě to (samotnou doma) nebavilo. Vydržat se musí aspoň měsíc.
Peníze na plastiku taky nechci dávat, nechci podstoupit nějaký operační zákrok když nemusím. Mému muži se to nelíbí, když má žena umělá prsa. A projela jsem hodně moc diskuzí, hodně online poraden o plastice prsou a každý doktor řekl, že výměna je po učité době důležitá, nezbytná…
Musím se odhodlat cvičit a pak zkusím napsat, zda to pomohlo :roll:

Tak můj manžílek by byl klidně pro, i s tou investicí prostě říká, že když by to mě tolik udělalo dobře, tak klidně. Do operace bych taky za tu cenu šla i do následné péče a hojení, jenže ty peníze :zed: :zed: :zed: I kdybych si pracně ušetřila 60.000 z rodinného rozpočtu, tak jednou ale opakovat to po X letech znovu a znovu resp. platit, na to prostě nemám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
17.8.11 14:13

Ano mám gelové imlpantáty,protože kdyby mi udělal jenom modeláž tak bych se dostala na dvojky a já chtěla plné trojky.Doktor mi řekl že udělají první operací a pak se uvidí jestli budu muset ještě podstoupít modeláž,po dohodě jsem taky usoudila že půjdu ještě na tu modeláž a dobře jsem udělala za tuto operaci jsem neplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
17.8.11 14:15

rekapitulace-před dětmi krásné trojky při dětech pětky a po dětech jen kůže která se vlezla do trojkové podprsenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
17.8.11 14:22
gsimča píše:
Ano mám gelové imlpantáty,protože kdyby mi udělal jenom modeláž tak bych se dostala na dvojky a já chtěla plné trojky.Doktor mi řekl že udělají první operací a pak se uvidí jestli budu muset ještě podstoupít modeláž,po dohodě jsem taky usoudila že půjdu ještě na tu modeláž a dobře jsem udělala za tuto operaci jsem neplatila.

Takže ty máš implantáty a bylo ti řečeno, že „jednou a dost“? Nebo-li že tato úprava i implantáty vydrží neomezeně??? To by mě opravdu zajímalo :oops: Jednou by na to člověk i našetřit zvládl :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
17.8.11 14:23

ja jen ze svých zkušenosti mohu říct a to jsem se doktora ptala…pokud nebude nějaký zdravotní problém atd. tak se nic měnit nemusí na výměnu chodily ženy co měly staré inplantáty a nebyly vhodné pro tělo,ale nevím jak to přesně definoval.Taky si nedovedu představit že bych za deset let musela vysolit 60 tisíc a nebo ještě více.A pokud s tím manža souhlasí tak do toho co nejdříve jdi,bude určitě spokojený tak jako ty. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.11 14:23
malika píše:
holky, mám dotaz jestli mi ty hrozný prsa po kojení zůstanou už na futr 8O nebo se to třeba léty… :o) změní??
díky všem za prsní příběhy :o))

zůstanou ;) nemusíš ani kojit, stačí být těhotná a porodit.. následkem hormonálních změn, nalévání prsou se to stane hold no, někomu více, někomu měně… záleží na genetice, velikosti… čím větší, tím hůř asi tak no ;)

• Citovat
  • Upravit
5606
17.8.11 14:28

ja byla na operaci v Ostravě nevím kde by jsi šla ty,ale stačí jak si domluvíš schůzku stojí kolem 350,– a tam se na všechno zeptáš a doktor nebo doktorka ti řeknou co by ti nejlépe pasovalo a ukážou ti i ty inplantáty.Ja se styděla jak pes,ale nic to není oni jsou na to zvyklí jen nám to příjde divné.Inpl. se dávají pod sval nebo nad něho to by ti taky řekli a poptat se jak je to s tou životnosti v těle možná ma na to každý doktor jiný názor :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková