Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@paja88 Je to drahé, chce si to opravdu vybrat dobré studio s nějakou garancí. Já jsem spokojení proto jsem šla do dalších partií. Třeba na nohách jsem už byla 6× a pořád jsou chlupatý ale o hodně míň, chceto prostě pořád chodit no a nevzdávat to.
@radka101, tak mi napsali, ze teda jsou to 2000 za proceduru a ze jsou potreba tak 2-3, coz teda podle toho, co pisete je blbost ![]()
Tak si jeste zjistim to, kdyby to melo vzit treba 5 a vic, jak je to potom…
Ja byla taky, ale jen trikrat a efekt byl kratkodoby.Pani me na to ale upozornovala, ze bych musela vickrat a neruci za nenavrat chlupu, i kdyz uz jen v mnohem mensi mire. Ja uz na to nemela nervy, ale mit penize a cas a chut to opet absolvovat, tak si najdu dobre studio a jdu do toho.
@1Luca, no a to mas ty chloupky uplne jako predtim? To snad neni mozny, ne? Jsem fakt zklamana ![]()
@paja88 píše:
@1Luca, no a to mas ty chloupky uplne jako predtim? To snad neni mozny, ne? Jsem fakt zklamana
Asi tak dva tři měsíce to bylo lepší, ale jak psaly maminky výše, nestihla jsem víc procedur v různých rostoucích obdobích a tudíž se cibulky nezlikvidovaly všechny a vesele to roste dál a paní, co mi to dělala, mě na to upozornila. Takže buďto dál holit a nebo obětovat opravdu víc peněz a času.
@1Luca @paja88 Nedalo mi to a vyfotila jsem si podpaží, mám tam asi dva delší chloupky a i když je to focené makrem tedy asi ze 20cm nic ani nejsou vidět, jak jsou slaboučký. Jo a neholím se vůbec občas vytrhnu pinzetou chlup.
@radka101 vypada super
, diky
presne takhle jsem si to predstavovala, bez tech hnusnych cernych map po holeni ![]()
Zajdu tam a zkusim se domluvit ![]()
Ahoj všem, ráda bych se zeptala, kam je nejlepší zajít na laserovou epilaci. Viděla jsem ve Snídani s Novou nějakou reportáž s Petrou Řehořkou o tom, že je nejlepší čas začít s epilováním, aby tělo bylo na léto připravené, prý je potřeba minimálně 5 ošetření po měsíci, takže to by tak akorát vyšlo…máte prosím nějaké zkušenosti?
Jsem z Prahy. Děkuji moc, M.
@malinkamalina píše:
Ahoj všem, ráda bych se zeptala, kam je nejlepší zajít na laserovou epilaci. Viděla jsem ve Snídani s Novou nějakou reportáž s Petrou Řehořkou o tom, že je nejlepší čas začít s epilováním, aby tělo bylo na léto připravené, prý je potřeba minimálně 5 ošetření po měsíci, takže to by tak akorát vyšlo…máte prosím nějaké zkušenosti?Jsem z Prahy. Děkuji moc, M.
No to je snadný, když jsi z Prahy, šla bych rovnou k Řehořkový. Jmenuje se to Petra Clinic, já tam chodím právě na epilace podpaží a jsem moc spokojená. Mě teda stačili snad jen 3 ošetření, ale vychodila jsem těch 5 aby to bylo uplně dokonalé. Teď už jen občas skočím na udržovačku. Musím říct, že jsem nadšená, protože v mojí profesi mi to hrozně pomáhá, že se nemusím denně holit a řešit pupínky po holení. Takže Petra Clinic ti můžu za sebe jenom doporučit.
Ahoj, já jsem na laserový epilaci nebyla. Příjde mi to jako vyhozený peníze,. Radši si zajdu do studia Esmina. Je to mnohem levnější a vydrží mi takový ten týden. Holky jsou fajn a mohu je jenom doporučit.
edit admin - nedovolený link
Vytrhávání jsem taky zkoušela, ale dost mi chloupky zarůstaly
. Jediné, co mi pomohlo byla až trvalá epilace laserem Epilia, IPLko nemůžu doporučit vůbec to na mě moc dobře nefungovalo
Je tu ještě někdo s podobnou zkušeností
?
@jasminka2017 píše:
No to je snadný, když jsi z Prahy, šla bych rovnou k Řehořkový. Jmenuje se to Petra Clinic, já tam chodím právě na epilace podpaží a jsem moc spokojená. Mě teda stačili snad jen 3 ošetření, ale vychodila jsem těch 5 aby to bylo uplně dokonalé. Teď už jen občas skočím na udržovačku. Musím říct, že jsem nadšená, protože v mojí profesi mi to hrozně pomáhá, že se nemusím denně holit a řešit pupínky po holení. Takže Petra Clinic ti můžu za sebe jenom doporučit.
Moc díky za sdílení vašich zkušeností. Já pořád nevím jestli do toho jít nebo ne. Ale vaše příspěvky mě aspoň utvrdily v tom, že 2-3 ošetření nestačí. Ono možná teď už jsou ty lasery na ještě lepší úrovni a je to opravdu účinnější. Ale je dobré být připravena na to, že zbavit se chloupků na stálo je běh na dlouhou trať. Prosím, je tady mezi vámi některá, která byla přímo tady ? Hodnocení vypadá dobře. Bude to asi opravdu profi salon.
Ahoj holky, máte někdo zkušenost s černými chloupky nad horním rtem a bradou? Řešili jste někdo laserovou epilaci? Já chci jít teď na Laserovou epilaci Phoenix, vypadá to, že jsou celkem dobré recenze, ale nikdo tam nepíše o části nad horním rtem a bradou. V salonu mi řekli, že den před laserem si musím místa oholit žiletkou
což mě teda vyděsilo, protože když to nebude fungovat, tak i z těch vpohode bílých chloupků se stanou tlusté černé po oholení
Úplně nevím, jestli to riskovat, když jde o obličej. Máte prosím někdo zkušenost? ![]()