Laserová epilace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5702
9.1.14 17:24

@paja88 Je to drahé, chce si to opravdu vybrat dobré studio s nějakou garancí. Já jsem spokojení proto jsem šla do dalších partií. Třeba na nohách jsem už byla 6× a pořád jsou chlupatý ale o hodně míň, chceto prostě pořád chodit no a nevzdávat to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
9.1.14 20:35

@radka101, tak mi napsali, ze teda jsou to 2000 za proceduru a ze jsou potreba tak 2-3, coz teda podle toho, co pisete je blbost :?:
Tak si jeste zjistim to, kdyby to melo vzit treba 5 a vic, jak je to potom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
9.1.14 22:38

Ja byla taky, ale jen trikrat a efekt byl kratkodoby.Pani me na to ale upozornovala, ze bych musela vickrat a neruci za nenavrat chlupu, i kdyz uz jen v mnohem mensi mire. Ja uz na to nemela nervy, ale mit penize a cas a chut to opet absolvovat, tak si najdu dobre studio a jdu do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
9.1.14 22:45

@1Luca, no a to mas ty chloupky uplne jako predtim? To snad neni mozny, ne? Jsem fakt zklamana :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
10.1.14 08:41
@paja88 píše:
@1Luca, no a to mas ty chloupky uplne jako predtim? To snad neni mozny, ne? Jsem fakt zklamana :(

Asi tak dva tři měsíce to bylo lepší, ale jak psaly maminky výše, nestihla jsem víc procedur v různých rostoucích obdobích a tudíž se cibulky nezlikvidovaly všechny a vesele to roste dál a paní, co mi to dělala, mě na to upozornila. Takže buďto dál holit a nebo obětovat opravdu víc peněz a času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
10.1.14 09:01

@1Luca @paja88 Nedalo mi to a vyfotila jsem si podpaží, mám tam asi dva delší chloupky a i když je to focené makrem tedy asi ze 20cm nic ani nejsou vidět, jak jsou slaboučký. Jo a neholím se vůbec občas vytrhnu pinzetou chlup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
10.1.14 10:04

@radka101 vypada super :dance:, diky :palec: presne takhle jsem si to predstavovala, bez tech hnusnych cernych map po holeni :cert:
Zajdu tam a zkusim se domluvit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
10.1.14 11:44

@radka101 No tak díky, teď zááávidím :mrgreen:, se někdo má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.15 20:48

Laserová epilace - kam jít?

Ahoj všem, ráda bych se zeptala, kam je nejlepší zajít na laserovou epilaci. Viděla jsem ve Snídani s Novou nějakou reportáž s Petrou Řehořkou o tom, že je nejlepší čas začít s epilováním, aby tělo bylo na léto připravené, prý je potřeba minimálně 5 ošetření po měsíci, takže to by tak akorát vyšlo…máte prosím nějaké zkušenosti? :) Jsem z Prahy. Děkuji moc, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.15 21:41

v Praze

@malinkamalina píše:
Ahoj všem, ráda bych se zeptala, kam je nejlepší zajít na laserovou epilaci. Viděla jsem ve Snídani s Novou nějakou reportáž s Petrou Řehořkou o tom, že je nejlepší čas začít s epilováním, aby tělo bylo na léto připravené, prý je potřeba minimálně 5 ošetření po měsíci, takže to by tak akorát vyšlo…máte prosím nějaké zkušenosti? :) Jsem z Prahy. Děkuji moc, M.

No to je snadný, když jsi z Prahy, šla bych rovnou k Řehořkový. Jmenuje se to Petra Clinic, já tam chodím právě na epilace podpaží a jsem moc spokojená. Mě teda stačili snad jen 3 ošetření, ale vychodila jsem těch 5 aby to bylo uplně dokonalé. Teď už jen občas skočím na udržovačku. Musím říct, že jsem nadšená, protože v mojí profesi mi to hrozně pomáhá, že se nemusím denně holit a řešit pupínky po holení. Takže Petra Clinic ti můžu za sebe jenom doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.16 11:48

Depilace

Ahoj, já jsem na laserový epilaci nebyla. Příjde mi to jako vyhozený peníze,. Radši si zajdu do studia Esmina. Je to mnohem levnější a vydrží mi takový ten týden. Holky jsou fajn a mohu je jenom doporučit.

edit admin - nedovolený link

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
17.11.17 14:42

Vytrhávání jsem taky zkoušela, ale dost mi chloupky zarůstaly :zed:. Jediné, co mi pomohlo byla až trvalá epilace laserem Epilia, IPLko nemůžu doporučit vůbec to na mě moc dobře nefungovalo :think: Je tu ještě někdo s podobnou zkušeností :jazyk:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
17.11.17 14:47
Ahoj! Mohla by jsi napsat, jak casto chodis na “udezovacku” a kolik te to cele stalo? Dekuju.
@jasminka2017 píše:
No to je snadný, když jsi z Prahy, šla bych rovnou k Řehořkový. Jmenuje se to Petra Clinic, já tam chodím právě na epilace podpaží a jsem moc spokojená. Mě teda stačili snad jen 3 ošetření, ale vychodila jsem těch 5 aby to bylo uplně dokonalé. Teď už jen občas skočím na udržovačku. Musím říct, že jsem nadšená, protože v mojí profesi mi to hrozně pomáhá, že se nemusím denně holit a řešit pupínky po holení. Takže Petra Clinic ti můžu za sebe jenom doporučit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
13.4.21 12:16

Moc díky za sdílení vašich zkušeností. Já pořád nevím jestli do toho jít nebo ne. Ale vaše příspěvky mě aspoň utvrdily v tom, že 2-3 ošetření nestačí. Ono možná teď už jsou ty lasery na ještě lepší úrovni a je to opravdu účinnější. Ale je dobré být připravena na to, že zbavit se chloupků na stálo je běh na dlouhou trať. Prosím, je tady mezi vámi některá, která byla přímo tady ? Hodnocení vypadá dobře. Bude to asi opravdu profi salon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.9.22 12:12

Laserová epilace horního rtu a brady

Ahoj holky, máte někdo zkušenost s černými chloupky nad horním rtem a bradou? Řešili jste někdo laserovou epilaci? Já chci jít teď na Laserovou epilaci Phoenix, vypadá to, že jsou celkem dobré recenze, ale nikdo tam nepíše o části nad horním rtem a bradou. V salonu mi řekli, že den před laserem si musím místa oholit žiletkou 8o což mě teda vyděsilo, protože když to nebude fungovat, tak i z těch vpohode bílých chloupků se stanou tlusté černé po oholení :,( Úplně nevím, jestli to riskovat, když jde o obličej. Máte prosím někdo zkušenost? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková