Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chelsinka1988 píše:
Tam v srpnu přiletí s lodnim kufrem, tak me tu Yasmine máš a on mezitím na liduprazdne pláží hobluje jinou turistku a vykládají, proč dělá animatora… dej si studenou sprchu holka
Pokud je to pravda, tak by to byla ta nejlepší varianta.
Uprimne, nechce se mi verit, ze mas 35 let. Je to jako dopis z Bravicka patnactilete holky. Mam otazku, vi, ze jsi financne dobre zabezpecena? Kdo plati vydaje, kdyz jste spolu?
Příspěvek upraven 05.07.17 v 19:31
@chelsinka1988 píše:
Tam v srpnu přiletí s lodnim kufrem, tak me tu Yasmine máš a on mezitím na liduprazdne pláží hobluje jinou turistku a vykládají, proč dělá animatora… dej si studenou sprchu holka
Přesně. Vzdělaný člověk, má univerzitu, a dělá animátora. ![]()
@nostress píše:
Chudák holčička. Matka si aspoň vybere svůj osud sama, ale holky se nikdo neptá, jestli chce prožít život s hadrem na obličeji, a nechat se otloukat.
Přesně, dcerka znicenej celej život kvůli naivní matince, holka, fakt se zamysli a nejsi tu sama za sebe, ale máš dítě a kord holčičku a snad víš, jak se oni k holkam chovají
Tak muzu ti poprat jen stesti
a napis nam sem za rok nikdo nevidime do budoucnosti a urcite jsme vsichni zvedave a treba budem valit bulvy jak to vsechno sladce dopadlo
a treba taky ne.
Zakladatelko, uvedom si, ze takhle zacinaji všechny ty pribehy nestastnic, ktere si zacnou s muslimem. Vsechny si mysli to o prave lasce a osudovem muzi.Ke vsem se chovaji ze zacatku kralovsky a proc? Aby vytvorili ten dojem pana dokonalého, protoze to oni umi.
Třeba tohle dopadne dobře. Ale po par dnech dovci, v tomhle veku tvrdit něco o osudu, je trochu prehnane.Tva rodina ho nezna, ty ale taky ne.Byla bych opatrna a rozhodne se nikam nehnala.
Jestli je to pravda, tak bych si jeho číslo vymazala ze všech aplikací.
Manželova sestra je dcera muslima a češky. Je jí 23 a nikdy bych nevěřila jaký může být chlap prase, hovado a zametat se vším co nemá mezi nohama penis. Ty řeči jako udělej, dones zkoušel i na mne. Poslala jsem ho tam kde slunce nesvítí a neměl by problém mne uhodit. Ještě že můj muž mě bránil. Teď už s tchyni není, našel si mladší.
Prosím zachovat anonym, jinak smazat.
@lauraka píše:
Uprimne, nechce se mi verit, ze mas 35 let. Je to jako dopis z Bravicka patnactilete holky. Mam otazku, vi, ze jsi financne dobre zabezpecena? Kdo plati vydaje, kdyza jste spolu?
Jestli se mu pochlubila, jak na tom je finančně, tak to bude z jeho strany láska jako trám. ![]()
Jinak „pomáhá své ovdovělé mamince a sestře, kterou opustil manžel s 2 chlapečky“ no to je presne typicka ukazka, jak oblbnout holku z Cech
Je to jak vystrizene z brozurky a pak se ukaze ze ma nejen matku, ale i manzelku a deti ![]()
Holka sundej růžové brýle
…Věřím, že sex byl úžasný, on krásný
ALE věř, že je to stejný hovado jako všichni ostatní…Chce se tak max přez tebw dostat do Evropy a pak až si ho vezmeš ti nastane to pravé peklo! Hlavně koukej myslet na dceru!!!A prostuduj si, jaký jsou to nunanci ![]()
@lauraka píše:
Jinak „pomáhá své ovdovělé mamince a sestře, kterou opustil manžel s 2 chlapečky“ no to je presne typicka ukazka, jak oblbnout holku z CechJe to jak vystrizene z brozurky a pak se ukaze ze ma nejen matku, ale i manzelku a deti
Jestli to nebude ta „opuštěná sestra s malými chlapečky“. ![]()
Animátor, osudová láska, jsme si souzeni… naprostá klasika, až k „porušil kvůli mně ramadán“, kde chtě nechtě nastupuje výbuch smíchu.
Nezlob se, ale realisticky z tvojí strany to fakt nezní, připustit si, kolik ženských „poznáme přece osudovou lásku“ vleze k oltáři s tím nepravým, ti očividně taky moc nejde…
Jak to říct jemně. Věř, to je úplně v pořádku. Ale proboha nechtěj ostatní, natož cizí lidi, aby vám aplaudovali a věřili taky. Na to je ten tvůj text s odpuštěním fakt sentimentální zaslepená s..čka. ![]()
Autorko, nechej si udelat test na pohlavni choroby, zrejme takto ohyba kazdy turnus jinou zenskou. A pokud namitas, ze u sebe mel v osudnem okamziku na liduprazdne plazi kondom, pak se zeptej sama sebe, jak je to vubec mozne. Takovy svetec a o ramadanu…otestovat se ale radeji nechej.
@LAlezane píše:
Animátor, osudová láska, jsme si souzeni… naprostá klasika, až k „porušil kvůli mně ramadán“, kde chtě nechtě nastupuje výbuch smíchu.
Nezlob se, ale realisticky z tvojí strany to fakt nezní, připustit si, kolik ženských „poznáme přece osudovou lásku“ vleze k oltáři s tím nepravým, ti očividně taky moc nejde…Jak to říct jemně. Věř, to je úplně v pořádku. Ale proboha nechtěj ostatní, natož cizí lidi, aby vám aplaudovali a věřili taky. Na to je ten tvůj text s odpuštěním fakt sentimentální zaslepená s..čka.
Příspěvek upraven 26.03.19 v 19:07