Láska? Věřím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15066
5.7.17 19:25
@chelsinka1988 píše:
Tam v srpnu přiletí s lodnim kufrem, tak me tu Yasmine máš a on mezitím na liduprazdne pláží hobluje jinou turistku a vykládají, proč dělá animatora… dej si studenou sprchu holka

Pokud je to pravda, tak by to byla ta nejlepší varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
5.7.17 19:27

Uprimne, nechce se mi verit, ze mas 35 let. Je to jako dopis z Bravicka patnactilete holky. Mam otazku, vi, ze jsi financne dobre zabezpecena? Kdo plati vydaje, kdyz jste spolu?

Příspěvek upraven 05.07.17 v 19:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
5.7.17 19:28
@chelsinka1988 píše:
Tam v srpnu přiletí s lodnim kufrem, tak me tu Yasmine máš a on mezitím na liduprazdne pláží hobluje jinou turistku a vykládají, proč dělá animatora… dej si studenou sprchu holka

Přesně. Vzdělaný člověk, má univerzitu, a dělá animátora. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
5.7.17 19:28
@nostress píše:
Chudák holčička. Matka si aspoň vybere svůj osud sama, ale holky se nikdo neptá, jestli chce prožít život s hadrem na obličeji, a nechat se otloukat.

Přesně, dcerka znicenej celej život kvůli naivní matince, holka, fakt se zamysli a nejsi tu sama za sebe, ale máš dítě a kord holčičku a snad víš, jak se oni k holkam chovají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
5.7.17 19:29

Tak muzu ti poprat jen stesti :) a napis nam sem za rok nikdo nevidime do budoucnosti a urcite jsme vsichni zvedave a treba budem valit bulvy jak to vsechno sladce dopadlo :) a treba taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21897

Zakladatelko, uvedom si, ze takhle zacinaji všechny ty pribehy nestastnic, ktere si zacnou s muslimem. Vsechny si mysli to o prave lasce a osudovem muzi.Ke vsem se chovaji ze zacatku kralovsky a proc? Aby vytvorili ten dojem pana dokonalého, protoze to oni umi.
Třeba tohle dopadne dobře. Ale po par dnech dovci, v tomhle veku tvrdit něco o osudu, je trochu prehnane.Tva rodina ho nezna, ty ale taky ne.Byla bych opatrna a rozhodne se nikam nehnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Jestli je to pravda, tak bych si jeho číslo vymazala ze všech aplikací.
Manželova sestra je dcera muslima a češky. Je jí 23 a nikdy bych nevěřila jaký může být chlap prase, hovado a zametat se vším co nemá mezi nohama penis. Ty řeči jako udělej, dones zkoušel i na mne. Poslala jsem ho tam kde slunce nesvítí a neměl by problém mne uhodit. Ještě že můj muž mě bránil. Teď už s tchyni není, našel si mladší.
Prosím zachovat anonym, jinak smazat.

• Citovat
  • Upravit
14642
@lauraka píše:
Uprimne, nechce se mi verit, ze mas 35 let. Je to jako dopis z Bravicka patnactilete holky. Mam otazku, vi, ze jsi financne dobre zabezpecena? Kdo plati vydaje, kdyza jste spolu?

Jestli se mu pochlubila, jak na tom je finančně, tak to bude z jeho strany láska jako trám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839

Jinak „pomáhá své ovdovělé mamince a sestře, kterou opustil manžel s 2 chlapečky“ no to je presne typicka ukazka, jak oblbnout holku z Cech :-) Je to jak vystrizene z brozurky a pak se ukaze ze ma nejen matku, ale i manzelku a deti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
5.7.17 19:33

Holka sundej růžové brýle :roll:…Věřím, že sex byl úžasný, on krásný ;) ALE věř, že je to stejný hovado jako všichni ostatní…Chce se tak max přez tebw dostat do Evropy a pak až si ho vezmeš ti nastane to pravé peklo! Hlavně koukej myslet na dceru!!!A prostuduj si, jaký jsou to nunanci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
5.7.17 19:37

Ajajaj, další poblouzněná, sundej růžové brýle :)

• Citovat
  • Upravit
14642
5.7.17 19:38
@lauraka píše:
Jinak „pomáhá své ovdovělé mamince a sestře, kterou opustil manžel s 2 chlapečky“ no to je presne typicka ukazka, jak oblbnout holku z Cech :-) Je to jak vystrizene z brozurky a pak se ukaze ze ma nejen matku, ale i manzelku a deti :-)

Jestli to nebude ta „opuštěná sestra s malými chlapečky“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
5.7.17 19:39

Animátor, osudová láska, jsme si souzeni… naprostá klasika, až k „porušil kvůli mně ramadán“, kde chtě nechtě nastupuje výbuch smíchu.
Nezlob se, ale realisticky z tvojí strany to fakt nezní, připustit si, kolik ženských „poznáme přece osudovou lásku“ vleze k oltáři s tím nepravým, ti očividně taky moc nejde…

Jak to říct jemně. Věř, to je úplně v pořádku. Ale proboha nechtěj ostatní, natož cizí lidi, aby vám aplaudovali a věřili taky. Na to je ten tvůj text s odpuštěním fakt sentimentální zaslepená s..čka. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5619
5.7.17 19:40

Autorko, nechej si udelat test na pohlavni choroby, zrejme takto ohyba kazdy turnus jinou zenskou. A pokud namitas, ze u sebe mel v osudnem okamziku na liduprazdne plazi kondom, pak se zeptej sama sebe, jak je to vubec mozne. Takovy svetec a o ramadanu…otestovat se ale radeji nechej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
5.7.17 19:44
@LAlezane píše:
Animátor, osudová láska, jsme si souzeni… naprostá klasika, až k „porušil kvůli mně ramadán“, kde chtě nechtě nastupuje výbuch smíchu.
Nezlob se, ale realisticky z tvojí strany to fakt nezní, připustit si, kolik ženských „poznáme přece osudovou lásku“ vleze k oltáři s tím nepravým, ti očividně taky moc nejde…Jak to říct jemně. Věř, to je úplně v pořádku. Ale proboha nechtěj ostatní, natož cizí lidi, aby vám aplaudovali a věřili taky. Na to je ten tvůj text s odpuštěním fakt sentimentální zaslepená s..čka. :roll:
:think:

Příspěvek upraven 26.03.19 v 19:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí