Láska? Věřím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
6.7.17 08:40
@vonajebohyne píše:
Cus zensky :mrgreen:!
Zatimco vy jste si tu domlouvaly terminy a synchronizovaly google kalendare, ja zabalila bikiny a pepina do igelitky z Kaufu a hlasim se z Djerby, nez Yanis zvysi ceny, nebo me predbehne nejaka rentierka z Reichu.
Pocasi je tu vcelku uchazejici a Yanis je ucenlivy.
Taky vas zdravi a prijima (pro ty chudsi) predobjednavky na podzim/zimu 2017/2018, kdy bude pusobit prevazne v Pardubicich a VC kraji, ale nema pry problem ani s Prahou.
Tak ja padim :mavam:, Hilda z Chemnitz mi tu na Yanise ceni protezu.

Hildy bych se neobávala, věřím, že vytáhneš těžší kalibr…akorát asi nemáte teď ramadán ne?…nevím, jestli to bez něj bude dostatečný důkaz lásky :think:…každopádně dej vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
6.7.17 08:44

@tyniste Jak tomu rozumět? Jen tak, že nějaké nahlašování, udávání apod. nemám rád. A ještě méně sympatičtí jsou mi různí samozvaní strážci morálky nebo žalobníčci typu uliční důvěrnice. Ale opice přeci nemusí být hned urážka, ne? Takový inteligentní primát… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15095
6.7.17 08:54

@vonajebohyne Copak Hilda, ale počkej až tě čapne ellusa, tohle byl její týden :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
6.7.17 09:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
6.7.17 09:17
@Ellusa píše:
Ellusa si právě uvařila kafe, sedla si, dočetla a :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

Neboj, ja ti vlastne delam takoveho predskokana, nez dojedes a zacne hlavni program.
Priste musime jet uz v kvetnu, Yanis je v te sezone nejaky unaveny, ci co :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
6.7.17 09:24
@Ellusa píše:
Asi to teplo a snad ne Hilda :think: :think: :think: jak to tam mají s hlídáním? :think: :think:

Prej v pohode, pulka prothazinu rano do mlicka :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.7.17 12:53
@vonajebohyne píše:
Cus zensky :mrgreen:!
Zatimco vy jste si tu domlouvaly terminy a synchronizovaly google kalendare, ja zabalila bikiny a pepina do igelitky z Kaufu a hlasim se z Djerby, nez Yanis zvysi ceny, nebo me predbehne nejaka rentierka z Reichu.
Pocasi je tu vcelku uchazejici a Yanis je ucenlivy.
Taky vas zdravi a prijima (pro ty chudsi) predobjednavky na podzim/zimu 2017/2018, kdy bude pusobit prevazne v Pardubicich a VC kraji, ale nema pry problem ani s Prahou.
Tak ja padim :mavam:, Hilda z Chemnitz mi tu na Yanise ceni protezu.

hele, pořádně ho zauč, dlabeme mu na romantiku, chce to kvalitní sex. Hildě rozdupej protézu, jako dělit se s přítelkyněmi z emimina jako budiž, ale jako jinak je náš, takže ho braň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.7.17 12:54
@boball píše:
@vonajebohyne Copak Hilda, ale počkej až tě čapne ellusa, tohle byl její týden :think:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
6.7.17 12:59
@terinka4444 píše:
hele, pořádně ho zauč, dlabeme mu na romantiku, chce to kvalitní sex. Hildě rozdupej protézu, jako dělit se s přítelkyněmi z emimina jako budiž, ale jako jinak je náš, takže ho braň.

Hildy jsem se zbavila, to byla lehka vaha, ale vyskytl se tu mensi problem s Gerdou, ktera me velmi unfair a nesportovne napadla drevenou nohou. Navic pry byla jeste pred valkou vedouci v Bund Deutscher Mädel, takze ma solidni zaklad.
Cekam tedy nedockave na @Ellusa, aby mi trochu helfla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
6.7.17 13:05

Která tam jedete tak hlavně ty kondomy at tady v září není skupina těhotných co byla v Tunisku :mrgreen: :mrgreen: nebo skupinka se stejnou pohlavní nemocí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.7.17 13:12
@vonajebohyne píše:
Hildy jsem se zbavila, to byla lehka vaha, ale vyskytl se tu mensi problem s Gerdou, ktera me velmi unfair a nesportovne napadla drevenou nohou. Navic pry byla jeste pred valkou vedouci v Bund Deutscher Mädel, takze ma solidni zaklad.
Cekam tedy nedockave na @Ellusa, aby mi trochu helfla.

tak holky já nevím, tohle už začíná být nebezpečné, Němky koukám bojují tvrdě, jestli tedy nebude lepší, zabalit ho do ranečku a převézt sem do Pardubek už teď a nečekat jako na podzim :think: :think: navíc Pardubice by zvládly i ty, co jako nemají na to moře :think: Hele, kdo je z Pardubic, je tam nějaký klidný cicmací plácek, co má nějakou tu atmošku? Alespoň nějakou tu fontánku třeba? Aby to prostě měla alespoň nějakou úroveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
6.7.17 13:19
@terinka4444 píše:
tak holky já nevím, tohle už začíná být nebezpečné, Němky koukám bojují tvrdě, jestli tedy nebude lepší, zabalit ho do ranečku a převézt sem do Pardubek už teď a nečekat jako na podzim :think: :think: navíc Pardubice by zvládly i ty, co jako nemají na to moře :think: Hele, kdo je z Pardubic, je tam nějaký klidný cicmací plácek, co má nějakou tu atmošku? Alespoň nějakou tu fontánku třeba? Aby to prostě měla alespoň nějakou úroveň.

To uz jsem psala o stranku drive, ze zakladna v Pardubkach s dojezdnosti do Prahy. To bude fungovat jako nizkonakladovka pro socialne slabsi a ty, ktere maji strach z litani. Na predobjednavky na zimni sezonu 2017/18 uz pry Yanis reflektuje. Zatim to pry manazersky zvlada, ale jakmile expanduje do Reichu, bude to chtit vysadek u hranic a manazerku se znalosti NJ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
6.7.17 13:40
@Markéta80 píše:
Která tam jedete tak hlavně ty kondomy at tady v září není skupina těhotných co byla v Tunisku :mrgreen: :mrgreen: nebo skupinka se stejnou pohlavní nemocí :mrgreen: :mrgreen:

máš pravdu… nevím jestli plat učitele VŠ stačil na tolik alíků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
6.7.17 13:44
@Malaga píše:
máš pravdu… nevím jestli plat učitele VŠ stačil na tolik alíků…

Yanis jasne deklaroval, ze ma deti rad a my mu verime, ze se o nas postara :mrgreen:.
Mmch, kolik ma zakladatelka tu apanaz a vynosy :think:? A kolik bude mit Yanisek v Pardubkach kapesne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
6.7.17 13:45

A nevíte jaký mají na Djerbě systém dávek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí