Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vonajebohyne píše:
Cus zensky!
Zatimco vy jste si tu domlouvaly terminy a synchronizovaly google kalendare, ja zabalila bikiny a pepina do igelitky z Kaufu a hlasim se z Djerby, nez Yanis zvysi ceny, nebo me predbehne nejaka rentierka z Reichu.
Pocasi je tu vcelku uchazejici a Yanis je ucenlivy.
Taky vas zdravi a prijima (pro ty chudsi) predobjednavky na podzim/zimu 2017/2018, kdy bude pusobit prevazne v Pardubicich a VC kraji, ale nema pry problem ani s Prahou.
Tak ja padim, Hilda z Chemnitz mi tu na Yanise ceni protezu.
Hildy bych se neobávala, věřím, že vytáhneš těžší kalibr…akorát asi nemáte teď ramadán ne?…nevím, jestli to bez něj bude dostatečný důkaz lásky
…každopádně dej vědět ![]()
@tyniste Jak tomu rozumět? Jen tak, že nějaké nahlašování, udávání apod. nemám rád. A ještě méně sympatičtí jsou mi různí samozvaní strážci morálky nebo žalobníčci typu uliční důvěrnice. Ale opice přeci nemusí být hned urážka, ne? Takový inteligentní primát… ![]()
@vonajebohyne Copak Hilda, ale počkej až tě čapne ellusa, tohle byl její týden ![]()
@Ellusa píše:
Ellusa si právě uvařila kafe, sedla si, dočetla a![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neboj, ja ti vlastne delam takoveho predskokana, nez dojedes a zacne hlavni program.
Priste musime jet uz v kvetnu, Yanis je v te sezone nejaky unaveny, ci co
…
@Ellusa píše:
Asi to teplo a snad ne Hilda![]()
![]()
jak to tam mají s hlídáním?
![]()
Prej v pohode, pulka prothazinu rano do mlicka
.
@vonajebohyne píše:
Cus zensky!
Zatimco vy jste si tu domlouvaly terminy a synchronizovaly google kalendare, ja zabalila bikiny a pepina do igelitky z Kaufu a hlasim se z Djerby, nez Yanis zvysi ceny, nebo me predbehne nejaka rentierka z Reichu.
Pocasi je tu vcelku uchazejici a Yanis je ucenlivy.
Taky vas zdravi a prijima (pro ty chudsi) predobjednavky na podzim/zimu 2017/2018, kdy bude pusobit prevazne v Pardubicich a VC kraji, ale nema pry problem ani s Prahou.
Tak ja padim, Hilda z Chemnitz mi tu na Yanise ceni protezu.
hele, pořádně ho zauč, dlabeme mu na romantiku, chce to kvalitní sex. Hildě rozdupej protézu, jako dělit se s přítelkyněmi z emimina jako budiž, ale jako jinak je náš, takže ho braň.
@terinka4444 píše:
hele, pořádně ho zauč, dlabeme mu na romantiku, chce to kvalitní sex. Hildě rozdupej protézu, jako dělit se s přítelkyněmi z emimina jako budiž, ale jako jinak je náš, takže ho braň.
Hildy jsem se zbavila, to byla lehka vaha, ale vyskytl se tu mensi problem s Gerdou, ktera me velmi unfair a nesportovne napadla drevenou nohou. Navic pry byla jeste pred valkou vedouci v Bund Deutscher Mädel, takze ma solidni zaklad.
Cekam tedy nedockave na @Ellusa, aby mi trochu helfla.
Která tam jedete tak hlavně ty kondomy at tady v září není skupina těhotných co byla v Tunisku
nebo skupinka se stejnou pohlavní nemocí
![]()
@vonajebohyne píše:
Hildy jsem se zbavila, to byla lehka vaha, ale vyskytl se tu mensi problem s Gerdou, ktera me velmi unfair a nesportovne napadla drevenou nohou. Navic pry byla jeste pred valkou vedouci v Bund Deutscher Mädel, takze ma solidni zaklad.
Cekam tedy nedockave na @Ellusa, aby mi trochu helfla.
tak holky já nevím, tohle už začíná být nebezpečné, Němky koukám bojují tvrdě, jestli tedy nebude lepší, zabalit ho do ranečku a převézt sem do Pardubek už teď a nečekat jako na podzim
navíc Pardubice by zvládly i ty, co jako nemají na to moře
Hele, kdo je z Pardubic, je tam nějaký klidný cicmací plácek, co má nějakou tu atmošku? Alespoň nějakou tu fontánku třeba? Aby to prostě měla alespoň nějakou úroveň.
@terinka4444 píše:
tak holky já nevím, tohle už začíná být nebezpečné, Němky koukám bojují tvrdě, jestli tedy nebude lepší, zabalit ho do ranečku a převézt sem do Pardubek už teď a nečekat jako na podzim![]()
navíc Pardubice by zvládly i ty, co jako nemají na to moře
Hele, kdo je z Pardubic, je tam nějaký klidný cicmací plácek, co má nějakou tu atmošku? Alespoň nějakou tu fontánku třeba? Aby to prostě měla alespoň nějakou úroveň.
To uz jsem psala o stranku drive, ze zakladna v Pardubkach s dojezdnosti do Prahy. To bude fungovat jako nizkonakladovka pro socialne slabsi a ty, ktere maji strach z litani. Na predobjednavky na zimni sezonu 2017/18 uz pry Yanis reflektuje. Zatim to pry manazersky zvlada, ale jakmile expanduje do Reichu, bude to chtit vysadek u hranic a manazerku se znalosti NJ.
@Markéta80 píše:
Která tam jedete tak hlavně ty kondomy at tady v září není skupina těhotných co byla v Tunisku![]()
nebo skupinka se stejnou pohlavní nemocí
![]()
máš pravdu… nevím jestli plat učitele VŠ stačil na tolik alíků…
@Malaga píše:
máš pravdu… nevím jestli plat učitele VŠ stačil na tolik alíků…
Yanis jasne deklaroval, ze ma deti rad a my mu verime, ze se o nas postara
.
Mmch, kolik ma zakladatelka tu apanaz a vynosy
? A kolik bude mit Yanisek v Pardubkach kapesne?