Láska? Věřím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22236
5.7.17 22:55
@Gnaar píše:
Jj úplnej inženýr ze Sýrie :mrgreen:

Uplne nemožný to neni. Dceru mi rodil doktor ze Sýrie. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
5.7.17 22:56
@LindaPraha píše:
A jeho tata je velky zvire na kraji!

Táta BYL zvíře na kraji. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.17 23:14
@LennaZS píše:
Zažila jsem románek s muslimem. Od začátku jsem to brala jen jako povyražení. Byla jsem po rozchodu. Byl krásný, mladý, jezdila jsem i k němu..ale..nezdravě se upnul na dceru, po mém odletu scény, vydírání, historky o ztrátě peněz, atd..prostě chtěl do Evropy. Všechny bych durazne varovala před podobným vztahem. Jako úlet super, ale jinak je to úplně jiná mentalita, většina se za korán jen schovává a je to fajn jen když se jim to hodí.

Fuj, vědět to o vás, nikdy bych vás nechtěl.
Bývalí mě nezajímají, ale nějaký (i) románek s **** :poblion:
Bože Ty to vidíš.

edit admin - rasismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
5.7.17 23:24
@Anonymní píše:
Fuj, vědět to o vás, nikdy bych vás nechtěl.
Bývalí mě nezajímají, ale nějaký (i) románek s opicí :poblion:
Bože Ty to vidíš.

Tak ty půjdeš, kamaráde :-) Chudáček, co se schovává ještě za anonymní…nahlášeno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1216
5.7.17 23:25

Znám podobný příběh…ale dítě si pořídila až s ním. Přestěhoval se za ní do Prahy, svatba, dítě…ovšem chlapci se tu „nedařilo“ najít práci, vymlouval se na jazyk…no po asi roce a půl ho vyrazila. Prostě příživník. O dítě se už nezajímá. Nevím nakolik byl problém, že je muslim, ale jiná mentalita a nemakačenko určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myssicka
5.7.17 23:46
@boball píše:
@lachtanice86 Holky si to na miminu přečtou, zbalí raneček a půjdou za velkou láskou? :)
:lol: Skoda, ze Yanis uz je zamilovan a miri smer Pardubice. Tamni univerzita se uz na nej klepe a kdyby ne, tak na nadrazi se stanek s kebabem bude hodit.
  • Citovat
  • Upravit
7188
5.7.17 23:49

Safra, mam dovolenou az v rijnu, to uz bude chudak vycerpanej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
5.7.17 23:57
@Ellusa píše:
to bude chtít plné letadlo těch durexů, jak to tu tak čtu :think: :think:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
6.7.17 00:06

Já se tedy přiznám, že znám jeden příběh, kdy to vyšlo. Je pravda, když bych měla vyprávět celé, tak to zní celé neuvěřitelně, holt, je to opravdu dáno jinou mentalitou, životním stylem. @Berenikee

@Berenikee píše:
Znám podobný příběh…ale dítě si pořídila až s ním. Přestěhoval se za ní do Prahy, svatba, dítě…ovšem chlapci se tu „nedařilo“ najít práci, vymlouval se na jazyk…no po asi roce a půl ho vyrazila. Prostě příživník. O dítě se už nezajímá. Nevím nakolik byl problém, že je muslim, ale jiná mentalita a nemakačenko určitě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
6.7.17 00:06
@tyniste píše:
Tak ty půjdeš, kamaráde :-) Chudáček, co se schovává ještě za anonymní…nahlášeno :-)

Bonzovat se nemá, ale hlásit se to musí? :P :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
6.7.17 02:23

Já jsem si vždycky myslila, že to tak nějak bude! :think: :lol: :mrgreen:

@pohledmuze
@pohledmuze píše:
Pritom nekterych z tech ceskych chlapku mohl byt uplne v pohode a chytl by se na dobry sex. A pekne by se postaral o ni i dceru :think: Nechapu proc vam zenam dela potize pochopit, ze pro muze je u vztahu nejdulezitejsi sex. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.7.17 07:17
@pohledmuze píše:
Pritom nekterych z tech ceskych chlapku mohl byt uplne v pohode a chytl by se na dobry sex. A pekne by se postaral o ni i dceru :think: Nechapu proc vam zenam dela potize pochopit, ze pro muze je u vztahu nejdulezitejsi sex. :roll:

no to zní ale hnusně :mrgreen: Nejdůležitější je přeci ta láska a upřímné srdce manželky :mrgreen: dobrý žvanec, klidný domov a denní sex je jen zpestření :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.7.17 07:18
@Azeretereza píše:
Safra, mam dovolenou az v rijnu, to uz bude chudak vycerpanej.

hele neboj, Yanis něco vydrží, je to přeci muslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
6.7.17 07:44
@Gnaar píše:
Bonzovat se nemá, ale hlásit se to musí? :P :poblion:

Nerozumím, tím zvracejícím smajlíkem se ho zastáváš nebo jak tomu mám rozumět? Pokud je skutečně tvoje reakce taková, přijde ti v pohodě nazývat zde někoho opicí, ještě přitom zneužívat anonymity, jež má jasně sloužit k jiným účelům, než někoho urážet, napadat a vypouštět rasistické výroky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
6.7.17 08:31

Cus zensky :mrgreen:!
Zatimco vy jste si tu domlouvaly terminy a synchronizovaly google kalendare, ja zabalila bikiny a pepina do igelitky z Kaufu a hlasim se z Djerby, nez Yanis zvysi ceny, nebo me predbehne nejaka rentierka z Reichu.
Pocasi je tu vcelku uchazejici a Yanis je ucenlivy.
Taky vas zdravi a prijima (pro ty chudsi) predobjednavky na podzim/zimu 2017/2018, kdy bude pusobit prevazne v Pardubicich a VC kraji, ale nema pry problem ani s Prahou.
Tak ja padim :mavam:, Hilda z Chemnitz mi tu na Yanise ceni protezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí