Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gnaar píše:
Jj úplnej inženýr ze Sýrie
Uplne nemožný to neni. Dceru mi rodil doktor ze Sýrie.
![]()
@LindaPraha píše:
A jeho tata je velky zvire na kraji!
Táta BYL zvíře na kraji. ![]()
@LennaZS píše:
Zažila jsem románek s muslimem. Od začátku jsem to brala jen jako povyražení. Byla jsem po rozchodu. Byl krásný, mladý, jezdila jsem i k němu..ale..nezdravě se upnul na dceru, po mém odletu scény, vydírání, historky o ztrátě peněz, atd..prostě chtěl do Evropy. Všechny bych durazne varovala před podobným vztahem. Jako úlet super, ale jinak je to úplně jiná mentalita, většina se za korán jen schovává a je to fajn jen když se jim to hodí.
Fuj, vědět to o vás, nikdy bych vás nechtěl.
Bývalí mě nezajímají, ale nějaký (i) románek s **** ![]()
Bože Ty to vidíš.
edit admin - rasismus
@Anonymní píše:
Fuj, vědět to o vás, nikdy bych vás nechtěl.
Bývalí mě nezajímají, ale nějaký (i) románek s opicí
Bože Ty to vidíš.
Tak ty půjdeš, kamaráde
Chudáček, co se schovává ještě za anonymní…nahlášeno ![]()
Znám podobný příběh…ale dítě si pořídila až s ním. Přestěhoval se za ní do Prahy, svatba, dítě…ovšem chlapci se tu „nedařilo“ najít práci, vymlouval se na jazyk…no po asi roce a půl ho vyrazila. Prostě příživník. O dítě se už nezajímá. Nevím nakolik byl problém, že je muslim, ale jiná mentalita a nemakačenko určitě.
@boball píše:
@lachtanice86 Holky si to na miminu přečtou, zbalí raneček a půjdou za velkou láskou?
Safra, mam dovolenou az v rijnu, to uz bude chudak vycerpanej.
Já se tedy přiznám, že znám jeden příběh, kdy to vyšlo. Je pravda, když bych měla vyprávět celé, tak to zní celé neuvěřitelně, holt, je to opravdu dáno jinou mentalitou, životním stylem. @Berenikee
@Berenikee píše:
Znám podobný příběh…ale dítě si pořídila až s ním. Přestěhoval se za ní do Prahy, svatba, dítě…ovšem chlapci se tu „nedařilo“ najít práci, vymlouval se na jazyk…no po asi roce a půl ho vyrazila. Prostě příživník. O dítě se už nezajímá. Nevím nakolik byl problém, že je muslim, ale jiná mentalita a nemakačenko určitě.
@tyniste píše:
Tak ty půjdeš, kamarádeChudáček, co se schovává ještě za anonymní…nahlášeno
Bonzovat se nemá, ale hlásit se to musí?
![]()
Já jsem si vždycky myslila, že to tak nějak bude!
![]()
@pohledmuze píše:
Pritom nekterych z tech ceskych chlapku mohl byt uplne v pohode a chytl by se na dobry sex. A pekne by se postaral o ni i dceruNechapu proc vam zenam dela potize pochopit, ze pro muze je u vztahu nejdulezitejsi sex.
@pohledmuze píše:
Pritom nekterych z tech ceskych chlapku mohl byt uplne v pohode a chytl by se na dobry sex. A pekne by se postaral o ni i dceruNechapu proc vam zenam dela potize pochopit, ze pro muze je u vztahu nejdulezitejsi sex.
no to zní ale hnusně
Nejdůležitější je přeci ta láska a upřímné srdce manželky
dobrý žvanec, klidný domov a denní sex je jen zpestření ![]()
@Azeretereza píše:
Safra, mam dovolenou az v rijnu, to uz bude chudak vycerpanej.
hele neboj, Yanis něco vydrží, je to přeci muslim
@Gnaar píše:
Bonzovat se nemá, ale hlásit se to musí?![]()
Nerozumím, tím zvracejícím smajlíkem se ho zastáváš nebo jak tomu mám rozumět? Pokud je skutečně tvoje reakce taková, přijde ti v pohodě nazývat zde někoho opicí, ještě přitom zneužívat anonymity, jež má jasně sloužit k jiným účelům, než někoho urážet, napadat a vypouštět rasistické výroky?
Cus zensky
!
Zatimco vy jste si tu domlouvaly terminy a synchronizovaly google kalendare, ja zabalila bikiny a pepina do igelitky z Kaufu a hlasim se z Djerby, nez Yanis zvysi ceny, nebo me predbehne nejaka rentierka z Reichu.
Pocasi je tu vcelku uchazejici a Yanis je ucenlivy.
Taky vas zdravi a prijima (pro ty chudsi) predobjednavky na podzim/zimu 2017/2018, kdy bude pusobit prevazne v Pardubicich a VC kraji, ale nema pry problem ani s Prahou.
Tak ja padim
, Hilda z Chemnitz mi tu na Yanise ceni protezu.