Láska? Věřím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
5.7.17 22:15
@Ellusa píše:
Mi se na tom celém nejvíc líbila tato část: Dokonce mi snížili dost apanáž, což mi nevadí, k 18.narozeninám jsem dostala poměrně vysokou finanční částku a akcie, které mají slušný výnos, jsem finančně nezávislá. Rodiče dávají pětatřicítce apanáž? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no právě že už jí to snížili a bude hůř, ale Yanis se o ně v Pardubicích postará…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
5.7.17 22:18
@Malaga píše:
no právě že už jí to snížili a bude hůř, ale Yanis se o ně v Pardubicích postará…

Teď jsem poprskala mobil :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
5.7.17 22:19
@Ellusa píše:
@boball nepředbíhej a do fronty!

tak ty už máš zbaleno jo? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
5.7.17 22:21

@Ellusa Sakra,snad na mne zbyde :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
5.7.17 22:26

Zažila jsem románek s muslimem. Od začátku jsem to brala jen jako povyražení. Byla jsem po rozchodu. Byl krásný, mladý, jezdila jsem i k němu..ale..nezdravě se upnul na dceru, po mém odletu scény, vydírání, historky o ztrátě peněz, atd..prostě chtěl do Evropy. Všechny bych durazne varovala před podobným vztahem. Jako úlet super, ale jinak je to úplně jiná mentalita, většina se za korán jen schovává a je to fajn jen když se jim to hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
5.7.17 22:26

@boball neboj, jakmile ji skonci dovca, bude Yanis na tyden jen tvuj. A to se vyplati, treba si domu dovezes krom spinavych spodar taky peknou nemoc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
5.7.17 22:30
@boball píše:
@terinka4444 jdu na to a letím balit, at jsem tam mezi prvníma :think:

hele, ale ať nám ho moc neunavíš, buď solidární. Hele, rýsuje se nám sraz emimina na pláži :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088

@LindaPraha myslíš nějakej ten AIDS na stará kolena? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
@Malaga píše:

no bodejť, je to přeci vysokoškolský profesor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
5.7.17 22:32
@terinka4444 píše:
hele, ale ať nám ho moc neunavíš, buď solidární. Hele, rýsuje se nám sraz emimina na pláži :mrgreen:

No, ale aby nebyl kluk frustrovaný z tolika lidí. Lada hovořila o milování na liduprázdné pláži :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
5.7.17 22:35
@boball píše:
No, ale aby nebyl kluk frustrovaný z tolika lidí. Lada hovořila o milování na liduprázdné pláži :think:

tak holt musíme postupně, takže tenhle týden si bere Ellusa, ty si bereš další? Takže já bych brala od 19. jestli se nikdo tedy nehlásí. Beru i děti, jako víš jak, před den se mi bude strat o děti, to bude odpočinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
5.7.17 22:36

@Ellusa No,právě, člověk se tu tahá z bagáží. Počkám, až se vymáčkne zakladatelka, kolik toho chlapík snese, at se nevleču někam zbytečně. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
5.7.17 22:36
@boball píše:
No, ale aby nebyl kluk frustrovaný z tolika lidí. Lada hovořila o milování na liduprázdné pláži :think:
… teď tam bude fronta :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
5.7.17 22:37
@boball píše:
@Ellusa No,právě, člověk se tu tahá z bagáží. Počkám, až se vymáčkne zakladatelka, kolik toho chlapík snese, at se nevleču někam zbytečně. :jazyk:

Neboj, tenhle je trénovaný, maká tak týden co týden. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
5.7.17 22:37

@terinka4444 Do Prčic, mám dovolenou až od sedmnáctého. Nevadí, nějak se rozdělíme. Pepíčka beru samozřejmě taky sebou, at užije světa. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí