Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ellusa píše:
Mi se na tom celém nejvíc líbila tato část: Dokonce mi snížili dost apanáž, což mi nevadí, k 18.narozeninám jsem dostala poměrně vysokou finanční částku a akcie, které mají slušný výnos, jsem finančně nezávislá. Rodiče dávají pětatřicítce apanáž?![]()
![]()
![]()
![]()
no právě že už jí to snížili a bude hůř, ale Yanis se o ně v Pardubicích postará…
@Malaga píše:
no právě že už jí to snížili a bude hůř, ale Yanis se o ně v Pardubicích postará…
Teď jsem poprskala mobil
![]()
Zažila jsem románek s muslimem. Od začátku jsem to brala jen jako povyražení. Byla jsem po rozchodu. Byl krásný, mladý, jezdila jsem i k němu..ale..nezdravě se upnul na dceru, po mém odletu scény, vydírání, historky o ztrátě peněz, atd..prostě chtěl do Evropy. Všechny bych durazne varovala před podobným vztahem. Jako úlet super, ale jinak je to úplně jiná mentalita, většina se za korán jen schovává a je to fajn jen když se jim to hodí.
@boball neboj, jakmile ji skonci dovca, bude Yanis na tyden jen tvuj. A to se vyplati, treba si domu dovezes krom spinavych spodar taky peknou nemoc ![]()
@boball píše:
@terinka4444 jdu na to a letím balit, at jsem tam mezi prvníma
hele, ale ať nám ho moc neunavíš, buď solidární. Hele, rýsuje se nám sraz emimina na pláži ![]()
@Malaga píše:
no bodejť, je to přeci vysokoškolský profesor
@terinka4444 píše:
hele, ale ať nám ho moc neunavíš, buď solidární. Hele, rýsuje se nám sraz emimina na pláži
No, ale aby nebyl kluk frustrovaný z tolika lidí. Lada hovořila o milování na liduprázdné pláži ![]()
@boball píše:
No, ale aby nebyl kluk frustrovaný z tolika lidí. Lada hovořila o milování na liduprázdné pláži
tak holt musíme postupně, takže tenhle týden si bere Ellusa, ty si bereš další? Takže já bych brala od 19. jestli se nikdo tedy nehlásí. Beru i děti, jako víš jak, před den se mi bude strat o děti, to bude odpočinek
@Ellusa No,právě, člověk se tu tahá z bagáží. Počkám, až se vymáčkne zakladatelka, kolik toho chlapík snese, at se nevleču někam zbytečně. ![]()
@boball píše:… teď tam bude fronta
No, ale aby nebyl kluk frustrovaný z tolika lidí. Lada hovořila o milování na liduprázdné pláži
@boball píše:
@Ellusa No,právě, člověk se tu tahá z bagáží. Počkám, až se vymáčkne zakladatelka, kolik toho chlapík snese, at se nevleču někam zbytečně.
Neboj, tenhle je trénovaný, maká tak týden co týden. ![]()
@terinka4444 Do Prčic, mám dovolenou až od sedmnáctého. Nevadí, nějak se rozdělíme. Pepíčka beru samozřejmě taky sebou, at užije světa. ![]()