Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lachtanice86 Holky si to na miminu přečtou, zbalí raneček a půjdou za velkou láskou? ![]()
@Myssicka píše:
Jako fake nic moc vydarene, je to prilis teatralni, moc naivnich vykriku o osudove lasce. Doufam, ze nikdy neklesnu tak hluboko, abych se nudila natolik, ze zalozim diskuzi plnou vymyslu.
Presne. Ani jsem to nedocetla ![]()
Btw pojmenovat tuniskyho rucnikare jmenem hebrejskyho puvodu se moc nepovedlo ![]()
@boball tak to jo. Pripomina mi to ty priblble pribehy na zena.cz a podobnych webech
@Myssicka píše:
@boball tak to jo. Pripomina mi to ty priblble pribehy na zena.cz a podobnych webech
Mě už od začátku, ale bavím se.
@Ellusa píše:
Tak přečetla jsem úvodní love story, 50 odstínů hadra, zamáčkla jsem slzu a jdu si přečíst všechny ty milé komentáře![]()
![]()
Jeden by rekl, ze kdyz lita 5× rocne na dovcu, chovani animatoru prokoukla
Nebo ze by se animatori jen na mych dovolenych (s rodinou) chovali, jak kdyz jsem tam prijela bez partnera a ditete, hledat velkou lasku? ![]()
@lachtanice86 píše:
A není to skrytá reklama na hotel??![]()
myslíš jako hurá všichni za Yanisem ![]()
@Ellusa píše:
Tak přečetla jsem úvodní love story, 50 odstínů hadra, zamáčkla jsem slzu a jdu si přečíst všechny ty milé komentáře![]()
![]()
ty nás tak znáš
![]()
@Ellusa píše:
Mi se na tom celém nejvíc líbila tato část: Dokonce mi snížili dost apanáž, což mi nevadí, k 18.narozeninám jsem dostala poměrně vysokou finanční částku a akcie, které mají slušný výnos, jsem finančně nezávislá. Rodiče dávají pětatřicítce apanáž?![]()
![]()
![]()
![]()
@terinka4444 píše:
myslíš jako hurá všichni za Yanisem
Ruším Chorvatsko ![]()
@Ellusa píše:
Mi se na tom celém nejvíc líbila tato část: Dokonce mi snížili dost apanáž, což mi nevadí, k 18.narozeninám jsem dostala poměrně vysokou finanční částku a akcie, které mají slušný výnos, jsem finančně nezávislá. Rodiče dávají pětatřicítce apanáž?![]()
![]()
![]()
![]()
já bych taky brala apanáž
@terinka4444 jdu na to a letím balit, at jsem tam mezi prvníma ![]()