Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bartsch píše: … teď tam bude fronta
Nebude, my se domluvíme a uděláme rozvrh až do konce srpna. Prosila bych ženy, co nemají děti ve škole, at si zapíšou zářijové termíny.
@Ladanov82 My tady v Pardubicích žádný další **** nechcem
Ale měl bych pro Tebe jednu radu, zkus na svém literárním lživýtvoru více zapracovat, v této podobě je to jen směšné.
edit admin. nevhodný výraz
Ja hlavne nechci posledni turnus, aby se mi pres zimu nechtel nakvartyrovat domu ![]()
@boball @terinka4444 to ani ne. Tak lásku by tam snad nikdo normální nehledal ale zvýšení prodeje pobytu když je tam tak krásně
a krásné milování na liduprazdne plazi
![]()
@boball píše:
@terinka4444 Do Prčic, mám dovolenou až od sedmnáctého. Nevadí, nějak se rozdělíme. Pepíčka beru samozřejmě taky sebou, at užije světa.
no hele, tak si můžeme vyměnit týden klidně, mně je to celkem jedno
Své děti neberu, animátory neberou vážně a to pubertální by to i záměrně kazilo. Pojedou s taťkou na hory. Však oni to beze mě zvládnou ![]()
@boball píše:
@Ellusa No,právě, člověk se tu tahá z bagáží. Počkám, až se vymáčkne zakladatelka, kolik toho chlapík snese, at se nevleču někam zbytečně.
prosím tě, a co s sebou táhneš, hoď tam plavky a sexy košilku, to se ti vejde do kabinového zavazadla. Víc netřeba
Hoď sem jeho foto. Možná ti o něm některá z uživatelek něco poví.
@Gnaar píše:
@Ladanov82 My tady v Pardubicích žádný další čmoudy nechcemAle měl bych pro Tebe jednu radu, zkus na svém literárním lživýtvoru více zapracovat, v této podobě je to jen směšné.
to není žádný čmoud, to je právě ta inteligence, profesor přeci
@Ellusa píše:
a ještě ty, no víš, co, ty durexy![]()
![]()
![]()
![]()
Ty zaberou většinu kufru ![]()
@terinka4444 píše:
to není žádný čmoud, to je právě ta inteligence, profesor přeci
Jj úplnej inženýr ze Sýrie ![]()
@Gnaar píše:
Jj úplnej inženýr ze Sýrie
Gynekolog a sexuolog amatér ![]()
@Ellusa píše:
Tak snad něco vydrží, ne? Co s ním jinak![]()
A když ne, tam ma urco nějaké sympatické spolužáky z vysoké, kteří taky z důvodu nízkého finančního ohodnocení v místním školství skládají ručníky do labuti.