Návrat k sexuálnímu životu

1
5.7.17 18:43

Návrat k sexuálnímu životu

Neměla jsem již pár let sex. Není to tím, že bych neměla možnosti nebo byla introvert a podobně. Spíše naopak. Ale jsem z těch lidí, kteří se nevyspí jen tak s někým. A jelikož jsem dlouho nepoznala nikoho s kým bych být chtěla, tak se z měsíců stalo pár let.
Nyní bych ráda začala znovu žít sexuálním životem, nicméně mě to při pohlavím styku bolí. Bolest jsem očekávala, protože mám problém i při klasické kontrole na gyndě a občas i při zavádění tamponů. Gynekolog mi řekl, že jsem zdravá. Ale je možné, že si moje vagína už odvykla na pohyb. :mrgreen: :nevim:
A já si myslím, že na to může mít vliv i psychika - protože už do předu bolest čekám.

Vím, že to není úplně standardní situace…ale už se stalo a budu ráda za jakékoliv vaše názory :).

Příspěvek upraven 05.07.17 v 18:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3767
5.7.17 18:52

Taky jsem to mívala. Pomůže hodně lubrikačního gelu. Ale fakt tuna. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
5.7.17 19:02

Lubrikační gel a koupit si hračku a trénovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
5.7.17 19:44

Je to v hlavě - na to abyste si užila sex potřebujete umět vypnout hlavu, vypnout obavy jestli to ještě umíte, nemáte moc velkej zadek, jestli vám zavolá, jestli u něj máte přespat… a prostě se oddat. Pustit to. Věřit sobě a být jen v tom konkrétním okamžiku, ne v minulosti u bývalých a nebo v budoucnosti u představ a snů.

Vůbec to není jednoduché, ale dost to zlepší život, když se to člověk naučí. A pochopitelně to dost zlepší orgasmus.

Začněte se mít ráda.

A kupte si kvalitní vibrátor a začněte se mít ráda sebe sama i ve fyzickém slova smyslu. Pro začátek používejte jen klitoridální stimulaci, pak, spolu s dostatkem lubrikačního gelu i vaginální.

Docela zajímavý youtube kanál o sebepřijetí i přijetí své vlastní sexuality má Layla Martin - pravda, je v angličtině. A je velmi decentní, nebojte. https://www.youtube.com/…aylamartintv

Případně zkuste nějaké cvičení zaměřené na sebepřijetí své ženské stránky. Třeba mohendžodáro není úplně blbé.

http://mohendzodaro.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria