Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Malaga píše:
A nevíte jaký mají na Djerbě systém dávek?
Davky SSP pro vicecetne rodiny dle tabulek.
Tydenni pridel (mimo obdobi rammadanu)
1/2 ovce
1/2 kozy
15 ks krevet
3 ks kokosovych orechu
12 fiku
1/2 melounu
@Malaga
ase ejstli jsou vdané tak to hodí na manžela jen ty děti budou tmavší odstín no ![]()
@vonajebohyne píše:
1/2 ovce
1/2 kozy
15 ks krevet
3 ks kokosovych orechu
12 fiku
1/2 melounu
tak dík…no myslim, že se bude mít Yanis v Perníkově bude mít lépe ![]()
@vonajebohyne píše:
1/2 ovce
1/2 kozy
15 ks krevet
3 ks kokosovych orechu
12 fiku
1/2 melounu
Není těch krevet a melounu nějak málo?
Většinu masa sežere Yanis a copak zůstane na ubohou ženu a chuďátka robátka? ![]()
Ahoj holky, děkuju za diskuzi, ono je to těžké, když si člověk nemůže s někým nezainteresovaným promluvit. Ještě nedávno bych reagovala úplně stejně jako vy. Ale jak píšu, jsou výjimky. Několikrát denně si s Yanisem píšeme a voláme, víme o sobě všechno, mluvíme o našich budoucích plánech, a není to jen o sexu, je to o úrovni chování a pochopení, mám najednou před sebou člověka, kterému věřím, který mi rozumí, má mě rád takovou, jaká jsem a já jeho, má rád moji dcerku a touží po rodině, jako já. No jednoduché to určitě nebude (moje rodina), ale já v ten šťastný konec věřím. Holky, mám dotaz, Yaniho zlobí poslední týden telefon, napadlo mne, že mu pošlu peníze přes Western Union, aby si mohl koupit nový, dost nám to ulehčí každodenní komunikaci (do srpna daleko). Nemáte s tím někdo zkušenost, jak to funguje (a jestli vůbec) na Djerbe? Ja s WU zkušenost nemám. Děkuju a zdravím, Lada
@Ladanov82
Ty musis byt nejaky prazdninovy troll, ale je to docela sranda. Jestli nahodou nejses, tak rozbity telefon je prvni vlastovka.
Za chvili budes posilat prachy pro celou jeho familii. ![]()
@Ladanov82 Lado, jestli nas netahas za fusekli, tak tohle je typicke. Oblibene je to u Nigerijcu, kteri se na soc. sitich vydavaji za Americany atd., kteri uvizli pri byznysu prave v Nigerii a zeny jim posilaji prasule pres WU.
Oni jim to samozrejme nenapisou hned, ale par tydnu i mesicu je tahaji za fusekli (dle odhadovane vyse financi).
@Ladanov82 píše:
Ahoj holky, děkuju za diskuzi, ono je to těžké, když si člověk nemůže s někým nezainteresovaným promluvit. Ještě nedávno bych reagovala úplně stejně jako vy. Ale jak píšu, jsou výjimky. Několikrát denně si s Yanisem píšeme a voláme, víme o sobě všechno, mluvíme o našich budoucích plánech, a není to jen o sexu, je to o úrovni chování a pochopení, mám najednou před sebou člověka, kterému věřím, který mi rozumí, má mě rád takovou, jaká jsem a já jeho, má rád moji dcerku a touží po rodině, jako já. No jednoduché to určitě nebude (moje rodina), ale já v ten šťastný konec věřím. Holky, mám dotaz, Yaniho zlobí poslední týden telefon, napadlo mne, že mu pošlu penízepřes Western Union, aby si mohl koupit nový, dost nám to ulehčí každodenní komunikaci (do srpna daleko). Nemáte s tím někdo zkušenost, jak to funguje (a jestli vůbec) na Djerbe? Ja s WU zkušenost nemám. Děkuju a zdravím, Lada
Milá Lado, a telefonem to začíná…
Když to nepůjde přes WU, tak mu to pošli přes nějakou cestovku ![]()
@Ladanov82 hele, jestli umis anglicky procti si trochu tohle
http://www.tunisia-love.com/…-tunisia.htm
A jestli ne, hod si alespon do prekladace par stranek.Ted koukam, ono to tam je i v cestine.
A jestli si z nas delas prdel, tak jsem nakonec asi rada
![]()
@Ladanov82 doporučuji ti přečíst si příběhy žen, které naletěly podvodníkům ze seznamky…(aby to nebylo že jsem zaujatá proti afričanům )…tak neměli na telefon, pak onemocněla matka či jiný sourozenec, pak měli přislíbenou super práci anebo naopak matka umřela a neměli na pohřeb…těch historek je nepřeberně…ten, kdo v tom není citově zainteresován ten to vidí…ten kdo je pod vlivem, tak je slepý…
Ne nemá tě rád takovou jaká jsi. Tvoje hodnota v jeho očích jsou kačky od mamky a taťky a evropský pas…a to je celý
@Malaga píše:
@Ladanov82 doporučuji ti přečíst si příběhy žen, které naletěly podvodníkům ze seznamky…(aby to nebylo že jsem zaujatá proti afričanům )…tak neměli na telefon, pak onemocněla matka či jiný sourozenec, pak měli přislíbenou super práci anebo naopak matka umřela a neměli na pohřeb…těch historek je nepřeberně…ten, kdo v tom není citově zainteresován ten to vidí…ten kdo je pod vlivem, tak je slepý…
Ne nemá tě rád takovou jaká jsi. Tvoje hodnota v jeho očích jsou kačky od mamky a taťky a evropský pas…a to je celý
Mas pravdu, nikdy bych tomu neverila, kdyby se to neodehralo primo v me nejblizsi rodine. A inteligence, vek, vzdelani a zkusenosti nehraly zadnou roli. Nastesti to skoncilo jen par tisici, ale nikomu bych neprala zazit to, co jsme prozivali my. Jedine stesti bylo, ze dotycna poblouznena nemohla bez meho souhlasu rucit majetkem za pujcku. Take bych nikdy neverila, ze zrovna tehle zenske se to muze stat. Oni v tom opravdu umi chodit a nejsou amateri, moc dobre vi, na co ktera slysi. Poslouchaji, zkoumaji a pak zabrnkaji na tu citlivou strunku, byt ty scenare jsou casto podobne.
@Ellusa píše:
Taky bych čebovala nový phone![]()
A mas snad pindoura???
Nemas, toz zalez a hrabni do kesene
.
@Ellusa njn, nový teefon se šikne vždycky…ALE…
Ty nenabízíš báječnej sex, pochopení a vysokou úroveň chování, nemáš zakladatelku ráda takovou jaká je a netoužíš po společné rodině…myslím, že žádnej telefon nebude ![]()
@vonajebohyne píše:
To uz jsem psala o stranku drive, ze zakladna v Pardubkach s dojezdnosti do Prahy. To bude fungovat jako nizkonakladovka pro socialne slabsi a ty, ktere maji strach z litani. Na predobjednavky na zimni sezonu 2017/18 uz pry Yanis reflektuje. Zatim to pry manazersky zvlada, ale jakmile expanduje do Reichu, bude to chtit vysadek u hranic a manazerku se znalosti NJ.
no ale to bude dělat Lada, ne? Přeci jen, ona ho objevila, takže čestná funkce by jí měla zůstat.