Láska? Věřím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14642
6.7.17 20:32
@Malaga píše:
jako myslíš fakt celé? 8o

Jasně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
6.7.17 20:40
@Ellusa píše:
Tak to je super, taky dostanu i bohyně, my jsme už vlastně taky skoro rodina :dance: :dance: :dance: :dance:

Tak určitě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
6.7.17 21:17

Celé vymyšlené. Jakmile zacaly holky psat, ze z ni bude tahat penize, uz mu chce posilat prachy na telefon. Takto blbý snad ani nikdo nemuze byt. Jeste podekovat za diskuzi, kde se ji všichni vysmali a napsat, ze mu chce poslat prachy. Jasny vymysl. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
6.7.17 21:17
@Ellusa píše:
@Gnaar a už jsi tam našel nějakou tu zašívárnu, jak tady po ní byla poptávka? :think:

Veřejný záchodky? Pustíš si umyvadlo místo fontány a půjdeš na věc… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26251
6.7.17 21:27

Podle meho bys mu penize poslat mela. A jeste se mu omluv, ze posilas tak malo, protoze ti rodice snizili apanaz. Ja vam strasne fandim, doufam, ze nas pozves na svatbu, jakou svet nevidel :)

A to mame teprve zacatek cervence, do zari bude urcite ta veselka a spolu s ni dalsi uzasne pribehy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.7.17 22:20
@Gnaar píše:
Co phone, žádný obyčejný phone, ale nejnovější IPhone! Přece Janys nebude volat z nějakého šmejdu za 400 €? :mrgreen:

prej šmejdu za 400 EUR :mrgreen: já mám za 200 a myslím si, co nemám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.7.17 22:22
@Ellusa píše:
Tak to je super, taky dostanu i bohyně, my jsme už vlastně taky skoro rodina :dance: :dance: :dance: :dance:

já jsem taky skoro rodina, já chci taky, i pro děti a manžela. A já bych chtěla ještě i nové auto, černé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
6.7.17 22:26

@Mr.Strangee wtf :lol: nějaký ichtyl, co se musí prezentovat na serveru pro maminky :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.7.17 22:29
@Ellusa píše:
hele, zase nebuď tak rozežraná s tím autem, do fronty, jo :cert: :cert: :cert:

no tak jako jedno auto na čtyřčlennou rodinu, to snad nechci tolik, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.7.17 23:32
@Ellusa píše:
no ale až po mně, do fronty a nepředbíhat furt :cert: :cert:

no ježiš no jo, tak snad ti taky stačí jedno auto, ne? A ona má henty ony výnosy, tak co by nekoupila mně i tobě. Ježiš ty jsi nedůtklůivá :cert: chci jedno auto a 4 ajfouny, snad toho nechci tolik, ne? Při ramadánu taky běžně žeru a souložím, tak je snad jasný, že jsem upřímná, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
7.7.17 06:50
@Aotearoa píše:
Celé vymyšlené. Jakmile zacaly holky psat, ze z ni bude tahat penize, uz mu chce posilat prachy na telefon. Takto blbý snad ani nikdo nemuze byt. Jeste podekovat za diskuzi, kde se ji všichni vysmali a napsat, ze mu chce poslat prachy. Jasny vymysl. :roll:

Přesně tak. Když někdo založí diskusi, tak většinou čeká na odpovědi, ne že po dvaceti stranách napíše druhý příspěvek pro další rozvášnění davů :mrgreen: Očekávám blábol č. 3, až začne zájem opadat, aby bylo zas co řešit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.7.17 07:16

@Ladanov82
WU je docela drahá, pošleš 1000,– a zaplatìš asi 1300,–, dělají to na poště např.
Fakt si nedovedu představit, že je to pravda. Ty chceš chlapovi poslat prachy, aby s tebou mohl komunikovat? Tak ať se postará sám, ne?! Nebo vyšle poštovní holuby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
7.7.17 09:56
@Russet píše:
@Ladanov82
WU je docela drahá, pošleš 1000,– a zaplatìš asi 1300,–, dělají to na poště např.Fakt si nedovedu představit, že je to pravda. Ty chceš chlapovi poslat prachy, aby s tebou mohl komunikovat? Tak ať se postará sám, ne?! Nebo vyšle poštovní holuby…

To je fixní poplatek? No ty bláho teda, to je pálka :mrgreen: Každopádně ale láska hory přenáší a nebylo by fér v této kauze hledět na nějakou tu kačku. Zvlášť když je zakladatelka samostatná a žije z toho, co dostala k 18. a nepotřebuje apanáž od rodičů, no ne?! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26251
7.7.17 10:39

@XYZ1234 az zacne zajem opadat, zjisti zakladatelka, ze je tehule :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.7.17 11:05
@XYZ1234 píše:
To je fixní poplatek? No ty bláho teda, to je pálka :mrgreen: Každopádně ale láska hory přenáší a nebylo by fér v této kauze hledět na nějakou tu kačku. Zvlášť když je zakladatelka samostatná a žije z toho, co dostala k 18. a nepotřebuje apanáž od rodičů, no ne?! :mrgreen: :mrgreen:

Hlavně přímo na stránkách varují před podvody. Takže je ten způsob asi lehce
zneužitelný. A ceník jsem nenašla. Asi se odvíjí od konečné země.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí