Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ellusa píše:
Tak to je super, taky dostanu i bohyně, my jsme už vlastně taky skoro rodina![]()
![]()
![]()
Tak určitě. ![]()
Celé vymyšlené. Jakmile zacaly holky psat, ze z ni bude tahat penize, uz mu chce posilat prachy na telefon. Takto blbý snad ani nikdo nemuze byt. Jeste podekovat za diskuzi, kde se ji všichni vysmali a napsat, ze mu chce poslat prachy. Jasny vymysl. ![]()
@Ellusa píše:
@Gnaar a už jsi tam našel nějakou tu zašívárnu, jak tady po ní byla poptávka?
Veřejný záchodky? Pustíš si umyvadlo místo fontány a půjdeš na věc… ![]()
Podle meho bys mu penize poslat mela. A jeste se mu omluv, ze posilas tak malo, protoze ti rodice snizili apanaz. Ja vam strasne fandim, doufam, ze nas pozves na svatbu, jakou svet nevidel ![]()
A to mame teprve zacatek cervence, do zari bude urcite ta veselka a spolu s ni dalsi uzasne pribehy!
@Gnaar píše:
Co phone, žádný obyčejný phone, ale nejnovější IPhone! Přece Janys nebude volat z nějakého šmejdu za 400 €?
prej šmejdu za 400 EUR
já mám za 200 a myslím si, co nemám ![]()
@Ellusa píše:
Tak to je super, taky dostanu i bohyně, my jsme už vlastně taky skoro rodina![]()
![]()
![]()
já jsem taky skoro rodina, já chci taky, i pro děti a manžela. A já bych chtěla ještě i nové auto, černé.
@Mr.Strangee wtf
nějaký ichtyl, co se musí prezentovat na serveru pro maminky
![]()
@Ellusa píše:
hele, zase nebuď tak rozežraná s tím autem, do fronty, jo![]()
![]()
no tak jako jedno auto na čtyřčlennou rodinu, to snad nechci tolik, ne? ![]()
@Ellusa píše:
no ale až po mně, do fronty a nepředbíhat furt![]()
no ježiš no jo, tak snad ti taky stačí jedno auto, ne? A ona má henty ony výnosy, tak co by nekoupila mně i tobě. Ježiš ty jsi nedůtklůivá
chci jedno auto a 4 ajfouny, snad toho nechci tolik, ne? Při ramadánu taky běžně žeru a souložím, tak je snad jasný, že jsem upřímná, ne?
@Aotearoa píše:
Celé vymyšlené. Jakmile zacaly holky psat, ze z ni bude tahat penize, uz mu chce posilat prachy na telefon. Takto blbý snad ani nikdo nemuze byt. Jeste podekovat za diskuzi, kde se ji všichni vysmali a napsat, ze mu chce poslat prachy. Jasny vymysl.
Přesně tak. Když někdo založí diskusi, tak většinou čeká na odpovědi, ne že po dvaceti stranách napíše druhý příspěvek pro další rozvášnění davů
Očekávám blábol č. 3, až začne zájem opadat, aby bylo zas co řešit ![]()
@Ladanov82
WU je docela drahá, pošleš 1000,– a zaplatìš asi 1300,–, dělají to na poště např.
Fakt si nedovedu představit, že je to pravda. Ty chceš chlapovi poslat prachy, aby s tebou mohl komunikovat? Tak ať se postará sám, ne?! Nebo vyšle poštovní holuby…
@Russet píše:
@Ladanov82
WU je docela drahá, pošleš 1000,– a zaplatìš asi 1300,–, dělají to na poště např.Fakt si nedovedu představit, že je to pravda. Ty chceš chlapovi poslat prachy, aby s tebou mohl komunikovat? Tak ať se postará sám, ne?! Nebo vyšle poštovní holuby…
To je fixní poplatek? No ty bláho teda, to je pálka
Každopádně ale láska hory přenáší a nebylo by fér v této kauze hledět na nějakou tu kačku. Zvlášť když je zakladatelka samostatná a žije z toho, co dostala k 18. a nepotřebuje apanáž od rodičů, no ne?!
![]()
@XYZ1234 az zacne zajem opadat, zjisti zakladatelka, ze je tehule ![]()
@XYZ1234 píše:
To je fixní poplatek? No ty bláho teda, to je pálkaKaždopádně ale láska hory přenáší a nebylo by fér v této kauze hledět na nějakou tu kačku. Zvlášť když je zakladatelka samostatná a žije z toho, co dostala k 18. a nepotřebuje apanáž od rodičů, no ne?!
![]()
Hlavně přímo na stránkách varují před podvody. Takže je ten způsob asi lehce
zneužitelný. A ceník jsem nenašla. Asi se odvíjí od konečné země.