Látkování - Strakonice a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7372
13.4.14 22:58

@DeTer Vítej :mavam: @Petulkaan Tak tu jsem neměla.

Jinak mě prcek vyrostl a tak po chvílích kutím a šiji. Tak máme první naši plenu. Dneska foto nevložím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7372
13.4.14 23:00

Povedlo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31410
13.4.14 23:04

@mama08 dobře :potlesk: Já jsem úplně levá, jsem ráda když přišiju knoflík, takže tyhle ruční práce obdivuju dvojnásob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7372
14.4.14 06:10

@elanaa Mě to baví. Ještě je to krátká verze na fotce, ale Jirka už má dlouhou verzi. Má ji na noc a ještě bojuji se savostí. Ale už je to lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
14.4.14 07:12

@elanaa @Petulkaan Díky za přívítání. Jo jsem ze STrakonic přesně :lol:
A používám klasiku. Čtverce na vrch svrchňáčky. I když to obecně není moc oblíbený, já jsem nad míru spokojená… A co se týká toho bejby centra v ČB. Tak tam jsme taky bli, ještě když jsem byla těhotná ( jé to už je dlouho) a měli tam opravdu pěkný věci a něco i za dost lepvnější než jinde. Něco zase dražší, ale tak to už je na každým a je to stejně všude stejné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
14.4.14 07:13

@mama08 Ty bláho, jsi dobrá :potlesk: A šiješ na stroji? Chci si ho koupit a začít šít, tak… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
14.4.14 07:36

@mama08 Tééda ty jsi šikula :-).. Když budeš zkoušet nějaké AIO třeba - tak se hlísím k odběru (ke koupi) :-)..

@DeTer Tak my jsme tam byli už potřetí, protože jsme si tam kupovali kočárek.. Néé, že bych z toho byla nadšená - už kvůli cestám a případné reklamaci, ale tady nám ho objednat Kohoutová nechtěla.. I když tedy nevím proč :-(..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
14.4.14 07:39

@Petulkaan to teda taky nevím. Já s ní mám zkušenost jen dobrou. Taky od ní mám kočárek. Jednou jsem tam byla a bylo mi fakt zle, i mi pomáhala a prostě tak jako starala se. Jen mi přijde, že je taková, no jak bych to řekla… Má svůj svět trošku. Byla jsem tam jednou a na férovku si tam upravovala vlasy. A jak jsem přišla a chtěla cumely na lahvičku, tak vyšla z toho svojeho kamrlíku s asi 10 natáčkama a asi s 10 skřipečkama na hlavě. No asi jako držení těch vlasů - jasné, ale mě to překvapilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31410
14.4.14 07:52

@Petulkaan co je to za kočárek?

jinak BC v ČB je opravdu fajn co se cen týče, už jsem si to párkrát ověřila. I co se těch malých věcí (dudlíky, náhradní savičky na flašky atd. týče).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
14.4.14 07:58

@DeTer @elanaa Tak já mám kohoutovou ráda a kdyby měla kočár, co jsme chtěli, respektive který jsme si nakonec vybrali, tak by jsme ho u ní koupili. Už kvůli tomu, že by byl ze ST a nemuseli jsme 2× do Budějk - už mi ani auto není moc pohodlné :-(..
Svůj svět má, to je fakt :-), ale je to moc srdečná ženská :-)..

Ale je fakt že v tom Bejbycentru je to ráj a ceny jsou ucházející :-).. tak se tam určo zase někdy mrkneme :-)..

Na tu plenu SM jsem zvědavá :-)… Podle mě bude super, pokud bude malému sedět :-)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
14.4.14 08:00

@Petulkaan to je pravda. Taky jí mám ráda za to jak se snaží poradit a někdy i bez ohledu na to, zda vydělá. Navíc tím jak všechny a všechno zdá, jsme si jednou i hezky popovídali, protože zná celou mojí rodinu :lol: :lol: Bohužel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
14.4.14 08:04

Jo a kočárek je to JEDO FYN 4DS…třeba tady http://kocarky.heureka.cz/…lassic-2012/

Ale máme stříbrno (šedo) bílý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
14.4.14 08:09

@DeTer Jojo mojí také :-D…a manžela si také oblíbila :-)..

Ten kočár je co jsem dala odkaz je nějaký starý typ - vůbec ho na netu nemohu najít - přesně ten co máme :-(..

Jééé mohu sem dát foto vlastně :-D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
14.4.14 08:11

@Petulkaan Pěkný kočárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
14.4.14 08:26

@DeTer Děkujeme :-)… Snad se v něm Kubovi bude líbit :-)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí