Látkové pleny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
269
24.1.11 13:57

ahoj, u nás na noc bambusky a nejlíp baby lucy a na to haipa daipa svrchňáky nebo baby lucy svrchňáky (funkčně i cenově velice fajn)občas v noci přebaluju občas ne… jak to zvládnu, neproteklo nikdy (teda když nenechám plínu někde koukat, což se mi párkrát při nočním přebalování stalo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
24.1.11 22:54

ahoj, látkujem přes den, na noc jsme taky dávali papírovky, teď testujem i noc. Máme skoro 4 měsíce. Noc vydržela iti bitti Aio s jednou bambus.vkládačkou. Peříčko od Tots bots není AIO, jak firma uvadí - to byla potopa. Tak na ni dávám svrchňáky. Ale malá má zadek jak balonek. :roll: Dnes zkouším Hemphourku s vkládačkou a svrchňákam, tak ráno uvidím, nebo i v noci :mrgreen: . Nevím, jestli na to jdu dobře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.11 00:28

Ahoj holky, taky vás prosím o radu, jako nadšená těhule jsem si koupila sadu bambino mio - celkem mi vyhovovala systémem atd… jenže mimiňousek rozhodl jinak -plně kojíme a malá mi kadí tak 6 denně (a hovňousky má hodně řídké), zato se s prominutím v plenkách kompletně zesrala… takže jsem pokaždé musela měnit oblečení i povlečení :evil: Navíc jakmile se jen trošku počůrá, tak řve, že chce přebalit, takže jsem měla dvě pračky prádla denně a jsme na Pamprskách, máte nějakou radu, prosím????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.2.11 07:14
LenkaHofikova píše:
Ahoj holky, taky vás prosím o radu, jako nadšená těhule jsem si koupila sadu bambino mio - celkem mi vyhovovala systémem atd… jenže mimiňousek rozhodl jinak -plně kojíme a malá mi kadí tak 6 denně (a hovňousky má hodně řídké), zato se s prominutím v plenkách kompletně zesrala… takže jsem pokaždé musela měnit oblečení i povlečení :evil: Navíc jakmile se jen trošku počůrá, tak řve, že chce přebalit, takže jsem měla dvě pračky prádla denně a jsme na Pamprskách, máte nějakou radu, prosím????

Lenko pro plně kojené děti bych doporučila zavazovací plenku disanu, bude sloužit jako držák a hovňousci zůstanou tam kde mají, do té zavazovací plíny dáš tu bambinomio vícevrstvou, zavážeš a dáš svrchní kalhotky, jen to bude chtít asi jiné, protože bambinomio budou na zavazovací plenku asi hodně malé. Také můžeš vyzkoušet novorozenecký sklad s obyčejné čtvercovky, ta by měla kakání také lépe udržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
13.2.11 08:08
Katy2 píše:
LenkaHofikova píše:
Lenko pro plně kojené děti bych doporučila zavazovací plenku disanu, bude sloužit jako držák a hovňousci zůstanou tam kde mají, do té zavazovací plíny dáš tu bambinomio vícevrstvou, zavážeš a dáš svrchní kalhotky, jen to bude chtít asi jiné, protože bambinomio budou na zavazovací plenku asi hodně malé. Také můžeš vyzkoušet novorozenecký sklad s obyčejné čtvercovky, ta by měla kakání také lépe udržet.

ahoj, já bych zkusila separačky (aby se necítila tak ve vlhku) a ty doporučené čtvercovky. zaprvé to není takový objem (i na pračku) a za druhé ten novorozenecký sklad je fajn. (a neboj frekvence čůrání se časem sníží a babmbino mio určitě užije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.6.11 22:15

Ráda bych se zeptala jaké svrchňáčky jsou dobré na zavazovací plenky Disana? :think: Dočetla jsem se, že vlňáčky. Ale pasují na ně dobře i nějaké jiné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.6.11 22:20
Oginka píše:
Ráda bych se zeptala jaké svrchňáčky jsou dobré na zavazovací plenky Disana? :think: Dočetla jsem se, že vlňáčky. Ale pasují na ně dobře i nějaké jiné?

Haipa Daipa svrchňáky flísové nebo PUL. Jsou široké a tím pádem na zavazovačku super :) nikdy netrčela plína ven.

• Citovat
  • Upravit
31594
4.6.11 22:20

Na vázačky to chce nějaké širší kalhotky, protože u štíhlejších svrchńáků leze vázačka ven.
Dobré jsou haipa daipa, obecně nějaké, které nemají moc vykrojenou nohu, možná tots bots, ale ty mi přijdou i nový typ takové igelitové.
Ty vlňáky se uvádějí hlavně ty natahovací, mají nohavičku, tak se nemusí řešit lezoucí okraj vázačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
23.1.13 07:55

Ahoj holky, chtěla bys se optat, zda se to vůbec vyplatí používat v dnešní době látkové pleny? Je s tím přeci jen trošku práce a také to není nejlevnější záležitost.. Tak by mě zajímalo, když už tedy látkové pleny používáte, tak proč? Také bych je chtěla totiž používat, ale je mi to rozmlouváno.. Předem díky za odpověď ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
23.1.13 12:48

@Miškiáda http://www. modrykonik. cz/fotoblog/filipatereza/clanek/myty-o-latkovych-plenach/ a http://www.branakdetem.cz/…ove-pleny-28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
24.1.13 07:58

Píšou tam přesně to, co jsem si myslela… ;-) Teď ještě správně pokoupit ty kalhotky a pleny.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí