Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ahoj, u nás na noc bambusky a nejlíp baby lucy a na to haipa daipa svrchňáky nebo baby lucy svrchňáky (funkčně i cenově velice fajn)občas v noci přebaluju občas ne… jak to zvládnu, neproteklo nikdy (teda když nenechám plínu někde koukat, což se mi párkrát při nočním přebalování stalo)
ahoj, látkujem přes den, na noc jsme taky dávali papírovky, teď testujem i noc. Máme skoro 4 měsíce. Noc vydržela iti bitti Aio s jednou bambus.vkládačkou. Peříčko od Tots bots není AIO, jak firma uvadí - to byla potopa. Tak na ni dávám svrchňáky. Ale malá má zadek jak balonek.
Dnes zkouším Hemphourku s vkládačkou a svrchňákam, tak ráno uvidím, nebo i v noci
. Nevím, jestli na to jdu dobře ![]()
Ahoj holky, taky vás prosím o radu, jako nadšená těhule jsem si koupila sadu bambino mio - celkem mi vyhovovala systémem atd… jenže mimiňousek rozhodl jinak -plně kojíme a malá mi kadí tak 6 denně (a hovňousky má hodně řídké), zato se s prominutím v plenkách kompletně zesrala… takže jsem pokaždé musela měnit oblečení i povlečení
Navíc jakmile se jen trošku počůrá, tak řve, že chce přebalit, takže jsem měla dvě pračky prádla denně a jsme na Pamprskách, máte nějakou radu, prosím????
LenkaHofikova píše:
Ahoj holky, taky vás prosím o radu, jako nadšená těhule jsem si koupila sadu bambino mio - celkem mi vyhovovala systémem atd… jenže mimiňousek rozhodl jinak -plně kojíme a malá mi kadí tak 6 denně (a hovňousky má hodně řídké), zato se s prominutím v plenkách kompletně zesrala… takže jsem pokaždé musela měnit oblečení i povlečeníNavíc jakmile se jen trošku počůrá, tak řve, že chce přebalit, takže jsem měla dvě pračky prádla denně a jsme na Pamprskách, máte nějakou radu, prosím????
Lenko pro plně kojené děti bych doporučila zavazovací plenku disanu, bude sloužit jako držák a hovňousci zůstanou tam kde mají, do té zavazovací plíny dáš tu bambinomio vícevrstvou, zavážeš a dáš svrchní kalhotky, jen to bude chtít asi jiné, protože bambinomio budou na zavazovací plenku asi hodně malé. Také můžeš vyzkoušet novorozenecký sklad s obyčejné čtvercovky, ta by měla kakání také lépe udržet.
Katy2 píše:LenkaHofikova píše:Lenko pro plně kojené děti bych doporučila zavazovací plenku disanu, bude sloužit jako držák a hovňousci zůstanou tam kde mají, do té zavazovací plíny dáš tu bambinomio vícevrstvou, zavážeš a dáš svrchní kalhotky, jen to bude chtít asi jiné, protože bambinomio budou na zavazovací plenku asi hodně malé. Také můžeš vyzkoušet novorozenecký sklad s obyčejné čtvercovky, ta by měla kakání také lépe udržet.
Ahoj holky, taky vás prosím o radu, jako nadšená těhule jsem si koupila sadu bambino mio - celkem mi vyhovovala systémem atd… jenže mimiňousek rozhodl jinak -plně kojíme a malá mi kadí tak 6 denně (a hovňousky má hodně řídké), zato se s prominutím v plenkách kompletně zesrala… takže jsem pokaždé musela měnit oblečení i povlečeníNavíc jakmile se jen trošku počůrá, tak řve, že chce přebalit, takže jsem měla dvě pračky prádla denně a jsme na Pamprskách, máte nějakou radu, prosím????
ahoj, já bych zkusila separačky (aby se necítila tak ve vlhku) a ty doporučené čtvercovky. zaprvé to není takový objem (i na pračku) a za druhé ten novorozenecký sklad je fajn. (a neboj frekvence čůrání se časem sníží a babmbino mio určitě užije.
Ráda bych se zeptala jaké svrchňáčky jsou dobré na zavazovací plenky Disana?
Dočetla jsem se, že vlňáčky. Ale pasují na ně dobře i nějaké jiné?
Oginka píše:
Ráda bych se zeptala jaké svrchňáčky jsou dobré na zavazovací plenky Disana?Dočetla jsem se, že vlňáčky. Ale pasují na ně dobře i nějaké jiné?
Haipa Daipa svrchňáky flísové nebo PUL. Jsou široké a tím pádem na zavazovačku super
nikdy netrčela plína ven.
Na vázačky to chce nějaké širší kalhotky, protože u štíhlejších svrchńáků leze vázačka ven.
Dobré jsou haipa daipa, obecně nějaké, které nemají moc vykrojenou nohu, možná tots bots, ale ty mi přijdou i nový typ takové igelitové.
Ty vlňáky se uvádějí hlavně ty natahovací, mají nohavičku, tak se nemusí řešit lezoucí okraj vázačky.
Ahoj holky, chtěla bys se optat, zda se to vůbec vyplatí používat v dnešní době látkové pleny? Je s tím přeci jen trošku práce a také to není nejlevnější záležitost.. Tak by mě zajímalo, když už tedy látkové pleny používáte, tak proč? Také bych je chtěla totiž používat, ale je mi to rozmlouváno.. Předem díky za odpověď ![]()
@Miškiáda http://www. modrykonik. cz/fotoblog/filipatereza/clanek/myty-o-latkovych-plenach/ a http://www.branakdetem.cz/…ove-pleny-28
Píšou tam přesně to, co jsem si myslela…
Teď ještě správně pokoupit ty kalhotky a pleny.. ![]()