Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
1.5.12 08:14
@synamin píše:
Mmaxina a ty jsi taky ve Frantovkach? Kde bydlis? My jsme mely s Jipovkou ;) vcera rande naslepo a z me stranky myslim ze dopadlo.dobre ;)

Já myslím, že taky dobrý :-D :-D Mmaxima, písni synamin a určo se domluvíme. Už budeme docela velká parta. Ve čtvrtek jdeme do divadla na Trouba na večeři, lístky máme zamluvené, ve středu je jdeme koupit, tak pokud budeš chtít, koupím i pro tebe. Lístek stojí 80,–. Písni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
1.5.12 08:52

maxina tak se ozvy chtěla sem ti poslat číslo ale nejsi přihlášená tak to nejde a tady to psát nechci … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.5.12 09:30
@jipovka píše:
Já myslím, že taky dobrý :-D :-D Mmaxima, písni synamin a určo se domluvíme. Už budeme docela velká parta. Ve čtvrtek jdeme do divadla na Trouba na večeři, lístky máme zamluvené, ve středu je jdeme koupit, tak pokud budeš chtít, koupím i pro tebe. Lístek stojí 80,–. Písni.

jeee to divadlo by bylo super, rikala jsem si ze by to chtelo trosku kultury .-)) tak kdybys me taky koupila listek byla bych moc rada ze bych nesla sama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
1.5.12 16:26
@mmaxina píše:
jeee to divadlo by bylo super, rikala jsem si ze by to chtelo trosku kultury .-)) tak kdybys me taky koupila listek byla bych moc rada ze bych nesla sama :palec:

ale nevím jestli bude ještě vedle nás místo, pokusím se alespoň někde poblíž, zítra písnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.5.12 17:17
@jipovka píše:
ale nevím jestli bude ještě vedle nás místo, pokusím se alespoň někde poblíž, zítra písnu :-)

ok diky predem… kdyz by nebylo misto vedle tak nevadi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
1.5.12 17:41

Ahoj všem probíhajícím lázěňačkám :-) Tak jak se tam máte ? Ráda bych věděla jak probíhají procedury - 21 procedur na týden je tak 3-4 na den 8o není to trochu úprk ? A co kultura, bydlení, jídlo a tak ??? strááášně vám to závidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.5.12 22:10
@Monty 1 píše:
Ahoj všem probíhajícím lázěňačkám :-) Tak jak se tam máte ? Ráda bych věděla jak probíhají procedury - 21 procedur na týden je tak 3-4 na den 8o není to trochu úprk ? A co kultura, bydlení, jídlo a tak ??? strááášně vám to závidím :-)

tak ja zatim nejsem rozkoukana lazenacka, zitra me ceka ostry start .-)) do konce tydne budu mit 5 procedur denne, tak to bude asi mazec..no jsem na to zvedava. jinak bydleni a jidlo super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
1.5.12 22:10

mmaxina jeee. maxi ahoj, tak ty jsi taky lázeňačka :mavam: holky jak já vám závidím, ja kje krásně a teplo, jela bych tam znovu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.5.12 22:17
@sedmitecka2 píše:
mmaxina jeee. maxi ahoj, tak ty jsi taky lázeňačka :mavam: holky jak já vám závidím, ja kje krásně a teplo, jela bych tam znovu :pankac:

jj konecne jsem nasla doktora ktery byl ochotny me lazne napsat… no a jak ty - nejak jsem prestala stihat info na konikovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
4.5.12 10:37

@sedmitecka2 já taky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
4.5.12 11:24

Ahojky, tak mi schválili lázně, jedu 15.5. do depandance Belveder (název nevím), jede taky někdo ve stejném termínu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
6.5.12 13:08

mmaxina to je fajn, ze ti lazne vysly, tes se, je to parada relax :dance:
u nas zati nic, od zari to bylo akcni, mam za sebou dve laparky, kde zjistili rozsahlou endometriozu (v Pronatalu 2 roky poslochazm, jak ji nemam a laparo je zbytecna), lazne a pulrocni hormonalni lecbu endosky, ted by melo byt treti IVF, ale mam strach…pristi tyden vysazuju antiko a uvidi se, jestli budu mit odvahu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
6.5.12 13:09

silvusadepandance Belvederu je Royal, tam jsem bydlela a spokojenost, mas klic od baraku, takze zadna recepce adivne pohledy, kdyz dorazis pozdeji nez ve 22,00, pokojiky utulne a celkem velke :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
6.5.12 14:43

sedmitecka 2 : V pátek jsem tam volala, tak budu bydlet v dependanci Jesenius, na dvoulůžáku s WC a umyvadlem, sprcha na chodbě, tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.5.12 14:45
@sedmitecka2 píše:
mmaxina to je fajn, ze ti lazne vysly, tes se, je to parada relax :dance:
u nas zati nic, od zari to bylo akcni, mam za sebou dve laparky, kde zjistili rozsahlou endometriozu (v Pronatalu 2 roky poslochazm, jak ji nemam a laparo je zbytecna), lazne a pulrocni hormonalni lecbu endosky, ted by melo byt treti IVF, ale mam strach…pristi tyden vysazuju antiko a uvidi se, jestli budu mit odvahu :jazyk:

tak budu moc drzet palecky na to treti IVF :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital