Léčba růstu děložní sliznice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
21.11.14 17:46
@Vrk píše:
@medulinek at ti dají tamoxifen místo clostilu ten sliznici nesnizuje..

U svyho doktora jsem rada, kdyz mi vubec neco da natoz si jeste diktovat, ale kdyz uz neavere tohle, tak nas ceka cesta do caru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
23.2.15 17:50

Obnovuji tema

Tak dnes jsem byla na gynde.Mam hcg 140. Na papirovem zestu se ukazalo uu 9DPO. Kdyz se doktor podival, tak mi rekl, ze to tehu byt proste nemuze, ze mam sliznici 3 mm. Z krve poze potvrzeno ze je.Jsem teprve 12 DC. Ake ted od 8DC spinim. Myslim si, ze se to neudrzi a odejde to.Za dva dny mam prijit na kontrolni odber. Pokud se bude nwco sit, tak driv. Je jeste nekdo, kdo mel tak nizkou sliznici a udrzelo se. Pouze treba se spinenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
23.2.15 17:58

@Máťa82 Bohužel v tom ti nepomůžu, já nevím jak vysokou sem měla sliznici, kdyý sem otěhu, doktor mi to neříká.. Ale léčila sem se kontryhelem.. Ten mi dělal každej měsíc krásnou sliznici na zavrtání špunta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.15 20:54

Estrofem

Ahoj holky, chci se s Vámi poradit, dnes mi doktor zjistil při ovulaci (15 DC) nízké endometrium, jen 4mm. Jsem po dvou potratech, doktor si myslí, že to nízké en. mohlo být příčinou, takže teď mi předepsal od 5. dne dalšího cyklu Estrofem a od 20. dne potom Duphaston. Všude ale čtu, že Estrofem působí jako antikoncepce a těhotenství znemožňuje. Takže tomu vůbec nerozumím :nevim: Máte někdo zkušenost? Edita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
7.8.16 15:25

@Pajkax a jak dlouho jsi brala tuto kombinaci???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
8.8.16 17:36

@Edita Marie Ahoj, já jsem při léčbě Estrofemem otěhotněla a dvakrát donosila zdravé holčičky. Takže věř svému dr. U druhé holčičky jsem byla na IUI a už to vypadalo, že to dr. odpíská a nasadil Estrofem. A za 18 dní jsem koukala na pozitivní test. Držím palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
9.8.16 05:39

@fiona313 ahoj, tak to fakt není možný??? a jakou jsi brala dávku: já beru 3krát 2mg denně a to mi chce zvýšit dávku na 12mg denně. A dr. v Repromedě, říkala, že toto množství blokuje ovulaci a že nemůžu otěhotnět. Tím pádem to ani nezkoušíme. Tak to jsem prošvihla hodně možností. a jakou jsi měla výšku sliznice??? já mám 6,85mm což je prý dobrý. Tak sama nevím. Díky moc za povzbuzení a začínám věřit na zázraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
9.8.16 09:58

@kliki Já vlastně ani nevím. A chodila jsem do Repromedy taky. Máme od tam 2 děti :). Je fakt, že při IUI se podává ještě Ovitrelle nebo Pregnyl an vyvolání ovulace, takže až to bude OK, tak udělají vše, aby ovulka byla. Vydrž, přeju hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
15.1.18 23:05

Holky, čím prosím podpořit růst sliznice? Chystám se na Ket a jsem 10dc a mám sliznici jen 5mm :( jim Estrofem 1-1-1, listovku 1× denně a kontryhel ususeny (1× caj denně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
16.1.18 13:49

@Koudelka82 kontryhel půl litru ráno půl litru večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.18 10:14

Tak já přispěji se svou trochou do mlýna… Snažíme se více než půl roku a asi před 3 měsíci mi dr. řekla, že je nízká sliznice… Pila jsem kontryhel a kapala gynex a žádná výraznější ms se nekonala… Tak jsem teď vyzkoušela 2 týdny kapat gynex+pít kontryhel a pak týden pít večer 1dcl ČERVENÉHO VÍNA a hle, přišla moje nejsilnější ms v životě! :-) Tak věřím, že sliznice narostla…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex