Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radka101 jj to myslim, uzivala jsi ho? Kolik a od jakeho dc?
@Vrk Ne, mám ho doma, a po přečtení příbaláku mě přešla chuť. Myslím, že se bere od 2DC 3×1, ale to asi i záleží na co to máš a co ti Dr. předepíše.
Ahoj holky taky jsem mela nizkou sliznici 18 mesicu po vysazeni HA se nic nedelo. jediny, co mi pomohlo ji zvysiit byly kontryhelovy kapky nebo caj. brala jse toho vic, od utrogestanu po mateři kasicku, gynex. potom jsem vsechno vysadila a homeopaticka mi dala nejake kulicky na cucani.po dvou mesicich se mi posunul cyklus ze 41 dni na 31 a ted o vanocich jsem nasla // ale jeste moc nejasam.stat se muze cokoliv. jinak na jakoukoliv stimulaci jsem nereagovala. ![]()
@radka101 Ahoj, jsem taky po císaři a chtěla bych se tě zeptat, měla jsi nějaké problémy, kromě těch s otěhotněním, které by nazančovaly, že něco není v pořádku?
@radka101 A brala jsi někdy HA? Estrofem obsažený v HA je ještě horší než tento pro tělo přirozenější, akorát se to v příbaláku HA nepíše…
Děvčata mně nakonec v CARu řekli, že mám asi nenávratně poškozenou sliznici po Mireně. Podstoupila jsem 2× IVF a i při této mega stimulaci mi sliznice vyskočila max na 8mm a MS po té ( ani jednou se totiž nezadařilo)i tak slabá. No a ještě jsem 2× podstoupila kyretáž z důvodu ZP a od té doby špiním ještě méně než pře tím.
@Vrk jo brala cca 10 let k tomu DEPO proveru a Mirenu celkem asi 17let. A ty máš ten ESTROFEM na co? IVF, KET?
@radka101 Ahoj, já jsem měla za sebou taky 2 ZT a pak se malá chytla, bohužel šla ven císařem a od té doby mě bolí u sexu hlavně okolí jizvy. Je to taková bolest zenitř. No, začali jsme se znovu snažit o mimčo a bylo mi řečeno, že se normálně po císaři na žádné vyšetření dělohy neposílá.
@radka101 já to mámpřed ketem, sama mám sliznici 14DC okolo 3,5mm…děs a ty už prcka máš?
@radka101 taky jsem měla po ivf stimulaci 8mm…ach jo, nevim co sliznici poškodilo mně, ale dokonce mi lékařka ještě předepsala před ivf clostil, co sliznici ještě snizuje…des
@fiona313 No bohužel neposílá, až když by jsi měla problém delší dobou s otěhotněním. Ty bolesti jsou s největší pravděpodobností srůsty, ale vůbec to neznamená, že by jsi nemohla otěhotnět a dítě normálně donosit. Srůsty se dají zjistit pouze laparoskopicky. Já jsem v září podstoupila znovu laparoskopii protože se Dr. báli že mám mimoděložní a prý se zhrozili toho co jsem v tom břiše měla, několik hodin mi to odstraňovali, vraceli mi dělohu do malé pánve měla jsem ji až v břiše přirostlou k břišnímu svalu, ale to bylo tím, že jsem už jednu operaci břicha měla a císař byl před 20ti lety a to byli na sešívání břicha jiné postupy, dnes se to tak prý nedělá.
@radka101 co je mirena? a máš ještě jiný problém než tu sliznici? já mámku podivu ms normálně silnou, nechápu to…
@Vrk Jo já už mám 20ti letou dceru, taky mám ještě mražáčka, ale asi ho ani nenecháme rozmrazit a zničíme ho. Já už do sebe nic plácat nebudu, mám toho všeho až po krk.
@Vrk hormonální tělísko, no můj velkej problém je věk a neprůchodný vejcovod.