Léčba růstu děložní sliznice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7312
2.6.14 14:57

@Vrk - já ho měla 1*2mg 3-17dc a ovu nezastavil. naopak to vypadalo nadějně, jenže dnes ráno ms dorazila. vypadá to, že se mimi opět neudrželo. :zed: j na sliznici moc nepomohl. tak asi budu muset zvýšit dávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
2.6.14 16:43

@hankamisa mela jsi jako pozitivni test? A beres nejaky progesteron k tomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
2.6.14 17:37

@Vrk - jo měla. a měla jsem i utroš. bohužel, marné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
2.6.14 18:44

@hankamisa :hug: vsak ono to urcite brzy vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
2.6.14 18:45

@hankamisa a kolik mm mivas sliznici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
2.6.14 19:01

@Vrk - ted už je to jedno, stejně mě čeká car. :zed: +-6mm. tohle byl poslední pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
2.6.14 19:32

@hankamisa proc posledni? Pokud to jde i bez ivf rozhodne bych na to nesla a radej zkousela furt dokola. Myslis, ze je to tou sliznici? Ja mam vzdy max 5mm a prave kvuli ivf. Moje telo se z toho nevzpamatovalo:(. A embryjko se nikdy nechytlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
2.6.14 20:11

@Vrk protože pokud se ted nezadaří- což už vím, že ne tak mě dr. posílá do gennetu, páč už mi více pomoci nemůže. vyčerpala jsem vše co mi mohla napsat. ted potřebuji silnější léky na tu sliznici a ty napíšou jen v gennetu.jj je to sliznicí. ta jediná nezačala fungovat jak má. no ja na iui ani ivf nechci. já chci zkusit nejdřív jen ty léky, páč chceme domáci snažení bez přímého zásahu dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
2.6.14 20:19

@hankamisa aha a jake leky jsou prosim te silnejsi? Ja teda zadne neznam. Vsechny jsou to podobne preparaty zalozene na estrogenech…kez by nejaky byl. Na me nezabira nic. Ani aplikace merionalu plus estrofemu… verim ze se povede neboj. Mam kamaradku a te se prcek chytil se sliznici 3,2mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
2.6.14 20:20

@hankamisa zkousela jsi vysadit vse a pit jen kontryhel a treba gynex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
3.6.14 04:41

@Vrk - to bylo první co jsem zkoušela. já mám nazkoušeno už vše. :( já nevím co je to za léky ale dr. říkala, že bych potřebovala silnější ale ona mi je napsát nesmí, můžou jen v centrech. estrofem je nejsilnější, který jako gynekoložka napsat může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
3.6.14 20:10

Ahoj děvčátka, doufám, že nevadí, že jsem Vám sem vlezla, ale dnes jsem si koupila poprvé kontryhelový čaj, už toho je na mne moc v únoru mimoděložní těhu a čištění dělohy, minulý týden samovolný potrat ve třetím týdnu, tak mi byl doporučen tento čaj a nevím, zda si do něj mohu dát lžičku medu a pár kapek citronu, jestli třeba citron nějak neeliminuje účinky. Já totiž čaj bez citronu tak nějak nesnesu… :nevim: Moc děkuju za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.11.14 11:11

Tedy KamKam, zvolila jsem naprosto srejnou kombinaci, kontryhel ( v prcnim mesici ale nepomohl ms jen dva sny), mam objednany gynex a conceive gel. Jenze beru clostilvegyt ktery slizbici snizuje, tak nevim jak to bude vypadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
21.11.14 12:57

@medulinek at ti dají tamoxifen místo clostilu ten sliznici nesnizuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
21.11.14 17:20

Holky chci vám napsat že jsem otěhotněla spontanně i s nízkou sliznicí. Momentalne jsem ve 24 tt. To jen pro povzbuzení. Jo a ten měsíc jsem uzivala gynex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí