Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoooj, ač nerada, hlásím se, že mám též malou sliznici..v době ovulace 5mm a prý nebudu moc ani na KET, pokud do pátka nenaroste nad 6mm.Beru přípravek ESTROFEM, MS mám normální 4-5 dní, pravidelnou, ale slinize je každý cklus nízká…čaje jsem nezkoušela…co jsem četla o ESTROFEMU se mi též moc nelíbí…fuj
..zkoušela jsem kapky GYNEX, též bez úspěchu…3 roky snažení a stále nic. ![]()
@Verunousek Neboj, ten Estrofem pomůže. Brala jsem ho teď a jsem těhotná. Tak držím palce. Beru 3 Estrofemy denně a žádný problém. Hlavně, ať pomůže.
@fiona313 -jejda,moc gratuluji maminko. ten estrofem jsi brala na nízkou sliznici jaké dc? a nestaví ovulaci? já s ní mám problém pořád. už bylo i mimi ale se neudrželo skrz tu sliznici. přemýšlím, že ho zkusím nasadit znovu po dohodě s dr. ale ted přesně nevím na co byl. ![]()
@hankamisa ahojky ja taky ted mela ze se mimco chytlo ale neudrzelo…sliznice jen okolo 5mm…tak snad to zacne rust. Estrofem brani rustu foliku a tedy ovulaci prave
@Vrk - já ji mám taky jen +-5-6mm. jen jednou byla 8mm.
no tak to je mi pak teda estrofem na nic. k čemu mi je, že mi v cyklu sice sliznice vyroste ale nebude folikul?
s ms totiž sliznice odejde a začíná růst nanovo.
@hankamisa Ahoj, já to brala od 9DC a folikul mi dorostl, protože jsem otěhotněla. Estrofem brání ovulaci, ale když ti dají Ovitrelle nebo Pregnyl, tak ovulka proběhne.
@fiona313 - dík za info.no já pregnyl už nechci,2* jsem ho měla a 2* mi pěkně rozházel cykly. ![]()
@fiona313 - dík za tip.ten neznám. až půjdu k dr. tak se ji na to zeptám. a neznáš ještě něco místo estrofemu? po něm mi bylo špatně.
@hankamisa Zkus si přečíst diskuzi od začátku, někdo tam psal i něco na vtírání přes břicho. A pak zkuste navštívit diskuzi Aschermanův syndrom, tam jsou holky už hodně zkušený a poraděj.
@hankamisa Tak já mám žaludek pořád na vodě, ale nevím, jestli to je zrovna z toho Estrofemu. Mívám to i přes den, takže to budou asi těhotenské nevolnosti. Ty jsi to měla taky tak? Něco jiného neznám, ale určitě něco existovat bude.
@fiona313 - ne já po estrofemu měla návaly, bolest a motanice hlavy a bušení srdce.
no žaludek na vodě jsem v jednom těhu měla snad skoro až do porodu. bylo to hnusný. chtělo se mi sice blinkat ale nešlo to.za celé těhu asi jen 2*
![]()
@radka101 - dík za info.
@radka101 já bych ho nechala rozmrazit
…třeba je to právě to vytoužené štěstí…není náhoda, že tam samo čeká
![]()
@Pajkax píše:
já jsem taky měla po revizi dělohy nízkou sliznici, pak teda zjistili i srůsty, ale na sliznici jsem brala etrofem ve vysoké dávce s duphastonem a sliznice mi krásně dorostla
ahojky. prosím tě, když jsi brala ten estrofem s duphostanem měla jsi při nich ovuaci nebo ta byla až po skončení léčby? a jaké dávkování estrofemu jsi měla?
mám taky problém se sliznici a zatím estrofem bohužel nezabral.