Léčebna s nadstandartními službami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42498
14.5.21 21:39

V Košumberku jsou opravdu machři, léčí tam i hodně těžké případy, stačí kouknout na fotogalerii. Bratrovi tam „odložili“ operaci páteře o víc než 30 let. Zdravé děti tam s rodičem jako další doprovod za úhradu mohou, ale další dospělý téměř určitě ne. Je to prostě léčebna a ne rodinná rekreace. Délka pobytu se odvíjí nejen od diagnózy a stavu pacienta, ale i od rychlosti s jakou se daří upravit daný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
14.5.21 21:50

Kdoví, kdo byla ta paní, co s tebou mluvila. Všichni víme, jak aktivní kolikrát dokážou být sestry, a jaké bludy dokážou nakecat.

Být tebou, napíšu oficiální email.
Pokud už máš žádanku (nebo jak se to jmenuje), asi bych to rovnou pojala jako objednání pobytu a rovnou tam připsala ty další osoby. A uvidíš, co ti napíšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
15.5.21 08:20

Děkuji moc za reakce. Vím, že jsou tam machři a i skvělí prý pro tak malé děti. Já totiž o tom pobytu obecně nejsem úplně přesvědčená, že to potřebuje prostě teď hned. Ani pediatr si té ručky nevšimnul, protože jí zapojuje. Ale jen tím, že máme diagnózu, tak má tu léčebnu (navíc já jsem zdravotník, tak nevím, jestli se bojí, aby něco nezanedbal). Možná je to tím, že ani fyzio pro tak intenzivní rhb nevidí důvod… Ale řekla jsem si, že
pro něj udělám maximum, ale kdyby to bylo příští rok, bylo by to jednodušší.
@Havlova Děkuji za vysvětlení. Já to právě jako rekreaci chtěla pojmout, to byla naše vize. Nejmladší by cvičil, my tam byli všichni ubytování a střídali bychom se mladý vs. holky. Nenapadlo by mě, že to tam takhle prostě nechodí. Je to blíž k nemocnici než k lázním. Ale ona se netvářila vůbec ani na ty zdravé děti, že co by tam jako dělaly? Do bazénu by nemohly, atd. atd.
Zkusím tam ještě zavolat, leč bohužel jiný kontakt nemám. My jsme právě již přijatí, do pavilonu M. Kdybych věděla, že budu cvičit třeba 15 minut, pak bude pauza dvě hoďky, tak bych to brala. Jenže ani pak nevím, jestli bych mohla opustit léčebnu a jít třeba s děckama do arboreta a vidět se s nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
15.5.21 09:38

@bflmpsvz69
Uz ti tu vic lidi psalo, ze kdovi s kym jsi mluvila, zda jsou informace pravdive ci ta osoba kompetentni.
Zavolej tam, domluv si schuzku s doktorem/primarem a zajed tam.
Nebo napis mail „k pobytu XY doobjednavam x luzek navic, poslete cislo uctu na zalohu“, proste jednej, tady to nevyresis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
15.5.21 09:53

@Lucie_Sx Ale tady mohu dostat info, kam teda s těma staršíma děckama v té léčebně. Nebo jestli ty terapie nebyly tolik intenzivní, že byla fůra volného času, Nebo taky, jestli v Jánkách mohla být celá rodina (webovky jsem prolustrovala a nedohledala), neb Jánky byly též v záloze od neurologa. Plus ještě něco v Budějkách a Motole. Ale Košus chtěl nejvíc, no. A podle diskuzí tam byla spousta maminek a nechce se mi věřit, že tam nikdo neměl starší dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
15.5.21 17:34
@bflmpsvz69 píše:
@Lucie_Sx Ale tady mohu dostat info, kam teda s těma staršíma děckama v té léčebně. Nebo jestli ty terapie nebyly tolik intenzivní, že byla fůra volného času, Nebo taky, jestli v Jánkách mohla být celá rodina (webovky jsem prolustrovala a nedohledala), neb Jánky byly též v záloze od neurologa. Plus ještě něco v Budějkách a Motole. Ale Košus chtěl nejvíc, no. A podle diskuzí tam byla spousta maminek a nechce se mi věřit, že tam nikdo neměl starší dítě…

To vsechno sice jo, ale ty krome zkusenosti potrebujes i konkretni info a to proste dostanes pouze tam :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí