Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Zeoli píše:
Když nenapíšeš konkrétně, nelze pak nic poradit.
U toho dítěte bylo provedeno pár vyšetření, ale závěr psychika. Potize mu přetrvávají a to značně. Ma problém s rovnovahou a věci s tím spojené. Vic napsat nemůžu, at se neprovali o koho jde.Jen mně zajímá, či ji tento lecitel může pomoci.
@zmrzlik píše:
U toho dítěte bylo provedeno pár vyšetření, ale závěr psychika. Potize mu přetrvávají a to značně. Ma problém s rovnovahou a věci s tím spojené. Vic napsat nemůžu, at se neprovali o koho jde.Jen mně zajímá, či ji tento lecitel může pomoci.
nepoznam ho. ani hypnozu ako metodu. ale ak by som uvazovala nad hypnozou, tak u cloveka, ktory ma vycvik.
To dítě je v péči psychiatra už roky. Takze má léky a tento závěr jim dali v nemocnici teď..Psychika. ![]()
@Mkmkz píše:
nepoznam ho. ani hypnozu ako metodu. ale ak by som uvazovala nad hypnozou, tak u cloveka, ktory ma vycvik.
No já ho taky neznám. Kamaradka se o dítě bojí, se ji nedivím a shání pro to dítě pomoc. Prave kdyz to dítě bere léky a je v péči psychiatra, čili lecene a sledovane ![]()
@zmrzlik píše:
No já ho taky neznám. Kamaradka se o dítě bojí, se ji nedivím a shání pro to dítě pomoc. Prave kdyz to dítě bere léky a je v péči psychiatra, čili lecene a sledovane
tomu rozumiem, ze sa boji a robi, co sa da. a keby sa opytala priamo psyichiatra.. ten by jej mohol povedat svoj nazor.
mne dr. odporucila liecitelku.. teda bylinkarku.
Mozna bude vědět @Pudloslava nebo @nordblanck? Snad jsem to napsala správně, pokud ne, omlouvám se holky. ![]()
@Mkmkz píše:To se ptala, bylo na oddělení konsilko z psych.Na tu psychinu chodí to dítě pravidelně, takže by to tomu lékaři asi neuniklo.Ty potíže rovnováha a další ukazovaly na autoimunitu.Tu vyloucili dětští neurologove.
tomu rozumiem, ze sa boji a robi, co sa da. a keby sa opytala priamo psyichiatra.. ten by jej mohol povedat svoj nazor.
mne dr. odporucila liecitelku.. teda bylinkarku.
@zmrzlik tohoto lecitele neznam, ale mam dobrou zkusenost s Josefem Jonasem z Prahy.
@marcellia píše:
@zmrzlik tohoto lecitele neznam, ale mam dobrou zkusenost s Josefem Jonasem z Prahy.
Děkuju, pošlu kamaradce. ![]()
@zmrzlik píše:
To dítě je v péči psychiatra už roky. Takze má léky a tento závěr jim dali v nemocnici teď..Psychika.
Je rozdíl (a velký) psychiatr a psycholog (klinický). Psychiatr píše léky, ale psycholog je ten, kdo léčí psychiku. Pokud dítě nemá kvalitního psychologa, těžko se může zlepšovat. Léčitel - neověřený, je v takovou chvíli blbost a špatná cesta. Psychologové často pracují na pojišťovnu, jejich seznam dá zdravotní pojišťovna. Psychologové umí opravdové divy, i když to je někdy běh na dlouhou trať.
Jinak psycholog je buď PhDr. nebo Mgr.
@MartinaCV píše:
Je rozdíl (a velký) psychiatr a psycholog (klinický). Psychiatr píše léky, ale psycholog je ten, kdo léčí psychiku. Pokud dítě nemá kvalitního psychologa, těžko se může zlepšovat. Léčitel - neověřený, je v takovou chvíli blbost a špatná cesta. Psychologové často pracují na pojišťovnu, jejich seznam dá zdravotní pojišťovna. Psychologové umí opravdové divy, i když to je někdy běh na dlouhou trať.
Jinak psycholog je buď PhDr. nebo Mgr.
Děkuji. Myslim, že mají i psycholozku. Právě je z toho přepadla a volala mi, že zkusí toho pana.Oni mají autoimunitu v rodine. Ta hypnóza by nepomohla? S tímto ji poradit neumím, nemám zkušenost ani vzdělání v psychiatrii ani psychologii.Na tom dětském oddělení byl přivoláno konzilium psychiatr i psycholožka. Aspoň tak mi to kamaradka říkala.
Kamarádka má nemocná dítě. Chce jit na hypnozu k tomuto lecitelovi. Nemuzu napsat podrobnosti, ale je šance, že hypnóza jejímu dítěti pomůže? Klasická medicína nepomohla. Nejde o fatální nemoc.Ma tu některá z vás s tímto pánem zkušenost? Děkuji.