Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
6.11.09 22:05

Knizsko, tak s tou cukrovkou nic moc, ale zase se to dá udržet dietou, což je ještě celkem fajn, ne? 2 měsíce utečou jako nic :-)

Kosatko, měli jsme ještě přijít my a byla bys na mašli :lol: :lol: :lol: Ale chápu, že je rozdíl jedno nebo pět dětí :wink: Užijte si zabijačku :-)

Mějte se krásně a dobrou. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
6.11.09 22:46

Ahoj holky,
tak já bych měla podle výpočtu přibrat mezi 11,5 až 16 kg. Jsem těhu 29 týden a mám nahoře 13 kg, tak se Kosatko neboj, nejsi v tom sama :wink: . Také se obávám, abych nedosáhla třeba 20 kg 8-o , už jsem omezila sladké, oblíbené topinky a brambůrky :-( .
Monano, tak tedy ten tvůj chlap má v hlavě asi pěknej zmatek. Vychovávat cizí dvě děti, to si vzal hodně velkej závazek. Já si myslím, že to klapat nebude a přijde s prosíkem zpět. Ale nevím, těžko hodnotit, když ho neznám. Ty koukej začít víc dlabat, ať si obalíš trochu nervíky.
Jdu chrnět, pá K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
6.11.09 23:30

Ahojte,
Monano, drz se kocko, jak pisou holky, nakonec toho bude litovat. Libi se mi Tvuj pristup!
Re krecovky,, me je operovali pred cca 2,5 lety, a samo me to ted zacalo zlobit:( Doporucuju chladit, pri sprchovani koncit studenou sprchou na nohy, co nejcasteji davat nohy nahoru, a teda dost pomahaj ty stahovaci puncochy. Staci zajit do zdravotnickych potreb, tam zmeri nohy a doporuci velikost a druh puncoch. Nerikam, ze jsou nejak sexy, ale fakt pomahaj, zvlast kdyz pak zily boli. Jooo, a cim vic priberete, tim vic je to zatez na nohy a na zily, jenze to se mi to rika, zejo :)
My zitra jedem ke znamy pro postylku a pro kosik pro prcka, zatim ho nechame u me v kancelari, pac se stejne stehujem pristi tyden a jen bysme tu meli jeste vic kramu. Jee, jak ja uz se tesim, az budem zabydleny v novym!
S tou materskou to mate asi jinak nez je to tady, ale jak ja to chapu, tak je vyhodnejsi jit 6 tydnu pred porodem v pripade, ze jeste pracujete, protoze proste mate jeste dva tydny plny plat, ale pokud uz jste stejne doma na nemocensky nebo rodicaku, tak pak je asi lepsi jit 8 tydnu pred, protoze dostanete vic
driv. Ja teda mam pred sebou jeste 6 tydnu v praci, a to jen diky tomu, ze mam jeste nejakou dovcu kterou musim vybrat a k tomu vanoce a to mame nejaky statni svatky, atd. Jinak bych koncila az dva tydny pred porodem.
Ted nevim, kdo tu psal o ty zabijacce, ale teda zavidim!!
Hezky vikend preju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
7.11.09 21:47

ahoj, teda já myslela kolik toho budu muset dočítat, a tady za celý den nikdo nebyl 8-o
Fragolo to víš že jsem si na tebe vzpoměla, a musim před tebou fakt smeknout.A to u nás každé dítě mělo svoji maminku, takže jsem se starala jen o to svoje :lol: :lol:
Jdu si lehnout, manžel přitáhl domu nějaký bacil a já už smrkám a bolí mě hlava a v krku.doufám že to nic nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
8.11.09 13:01

Kde jste kdo?? Teda to si všichni řádně užíváte víkendu. :lol:

Já se od pátku trápím s moudrákem, ten zub ne a ne přestat bolet. Jestli to nepoleví ani dnes, asi půjdu na vytrhnutí. Akorát se bojím, že není dostatečně vylezlý a že ho budou muset vytesávat. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
8.11.09 14:57

Ahoj maminy,

já včera nakukovala a nikde nikdo. Teda, jsme fakt ukecaný baby :lol:

Kosatko, tak ať to není nic vážného a jste doma brzo zdraví :-)
Připomínáš mi mou ségru, ta když k nám jednou za čas přijde, tak říká, že si připadá jak ve školce a něco v tom smyslu, že by to nepřežila :wink:

Monano, ať to se zubem dobře dopadne a nemusíš se trápit. Sekání nevyrostlých osmiček mám za sebou a nebylo to tak zlý, neboj se :-)

Mějte se krásně, včera jsme začli lepit a vystřihovat obrázky s vánočními motivy, tak jsem se s tím prndala hodně dlouho, nic jiného jsem neudělala, ale zato měly děti radost :wink:
Mějte se pěkně a přeju hezký zbytek neděle. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
8.11.09 16:09

Ahoj,

kosatko: tak s tou cukrovkou to je pech, takhle před Vánocema :zed:

Kubina: tak jsem šáhla do svědomí a zřekla jsem se, že nebudu jíst sladký, no a včera jsem opět měla jako zákusek po obědě celý Tofiffe :-P :oops:

Mauska : jo jo, s tou mateřskou to říkáš dobře, pro toho , kdo pracuje je výhodnější jít až těch 6 týdnů před ..ˇ

Monana: jeje, mně taky trhali teď v těhu , ale horní osmičku, …tak snad se ti to obejde bez sekání, oni ti doktoři jsou teď fakt šikovní

Fragi: tak už jste začali s vánoční výzdobou ? No já to letos vidím tragicky … a o pečení cukroví ani nemluvím ..

Jinak si fakt připadám jak funící lokomotiva, takhle jsem se valila před prvním porodem asi 14 dní a teď už to začalo ta nemohoucnost nějak brzo… kdybych už mohla, tak dělám kde co, abych porodila , nějak to břicho už nemůžu utáhnout a horší , že mě začínaj být malý těhu kalhoty .. :-D

tak zatím přeji krásnou neděli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
9.11.09 08:48

Dobre ranko tehulky,
koukam, ze o vikendu tu skoro nikdo nebyl. Ja jsem se tradicne flakala a k nicemi me nepustili, ale zbytek rodinky makal na domecku a mame aspon prvni nater a kus dlazby :wink:
Me dneska ceka kontrola u MUDra a ultrazvuk, tak jsem na prdolku zvedava. Doufam, ze ma nase prtatko aspon kilo a pul a je spravne otocene, prece jen uz zacinam 33tt a moc mista na otaceni uz mit nebude. Drzte mi palecky a mejte se moc pekne, pa Alik
PS: k vaze - ja mam ted nahore cca 11,5 kila, tak doufam, ze se to MUDrovi bude libit. Ale minule spis sestricky rikaly, ze to na me neni videt, tak ted uz jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
9.11.09 11:18

Aliiku, drzim palce na dnesni kontrolu, vahu mas ukazkovou a mala urco taky :) A neboj, deti se fakt muzou pretocit az na posledni chvili, takze casu dost.
My vcera byli u znamy pro postylku a kosik, sice jsem ho neplanovala, ale kdyz ho nabizi.. :) Taky jsme dostali pytel obleceni, takze mame vystarano :palec: Az se prestehujem, tak jeste dokoupime par veci a pak to zacnu vsechno prat a tridit a tak, jeee, uz se fakt tesim :potlesk:
Tak, a ted se jdu zas venovat praci, porad mi jeste zbyva 5 tydnu :pocitac: Hezky den vsem!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
9.11.09 12:07

Ahoj holky,

zdravím po víkendu. Byla jsem si pěkně odpočinout u našich :-D Odvezli jsme tam kočárek a pěkně jsem se nechala obskakovat, prostě paráda :lol:

Aliiku ať je kontrola v pohodě :wink:

Já se dnes hodlám flákat, jen až něco vymyslím na večeři, tak zajdu nakoupit. Pořád se nemůžu zbavit rýmy, tak funím ještě víc než normálně a jsem taková unavená a ospalá, tak to nebudu přehánět. Však ono nic neuteče :lol:

Zatím pa P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
9.11.09 12:37

AHoj holky, my jdeme na kotnrolu v pátek 13.Jsem vzědavá jestl ise prcek otočil.ZAčíná mě trápit svědění celého těla, pořád mě něco žere. Jian kse poctivě mažu proti striím a jím magnesko ale břicho mi tvrdne pořád.
At vám dopadnou dobře poradny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
9.11.09 13:16

ahoj holky :-)

Monano jsi fakt silná holka.. bezva přístup.. tyjo, jak tě může manžel opustit.. čekáte druhý mimi.. no děs :-( tak se drž!!!!

Knizsko dietka teda nic moc.. :-( tak ale za dva měsíce už zas snad bude líp, ne..

Zziny s tou nemohoucností jsem na tom stejně.. funim jak parní lokomotiva a mám pocit, že už i zametení nebo zavázání tkaničky je nadlidskej výkon.. v noci je mi blbě, břicho překáží, žáha pálí, nespím… nedovedu si ještě ty dva a půl měsíce představit :-)

já jsem úplně hotová, protože mi dneska přišel dopis – normálně mě vyhodili ze školy!!! a víte proč? v tom shonu okolo práce, státnic a Barči jsem zapomněla zajít k zápisu.. Po pěti letech studia, kdy mi chybí diplomka a jedna státnice.. no chápete to?? samozřejmě jsem okamžitě napsala odvolání a fakt se modlim, ať mi ho schválej, jinak si budu muset najít nějaký příhodný strom.. :-( jsem dostala úplnej hysterák, když jsem to přečetla.. volala jsem hned Pepovi a už jsem trochu víc v pohodě, ale stejně na to furt myslim, jak to dopadne.. tak mi držte palce…

a do toho si mě zavolala šéfka do práce, že prý se mnou musí něco důležitého probrat, co se netýká reportů ani ničeho, co dělám. takže předpokládám, že mi zítra řekne, že už mi od ledna neobnoví smlouvu..nic jinýho si představit neumim.. prostě jedno po druhým se sere, promiňte ten výraz..

teĎ čekám, až přijde moje mamka, abych mohla pracovat, protože jsem samozřejmě pořád pozadu.. no prostě krásnej den, fakt :-)

tak krásnej den všem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
9.11.09 13:48

AHoj holky, jak je po víkendu, Zdravím z práce.-)
jak atdy byla debata, kd jít na Md, takjá to vidím až na půlku prosince, pěkně 6 týdnů před, snad bude vše vpohodě… hřeším v práci na můj stav léta a děkuju tolerantnímu šéfovi, zmizím když se necítím dobře, lítám po doktorech a home office, … aspon ještě něco ušetřím, vydělám, než nebudu moct… :mrgreen:

Lucilko taky bych se udrbala, hlavně prsa mě i po poctivém mazání neskutečně svědí, někdy si přistihnu, že na mě musím být fajn pohled, s rukou ve výstřihu, hehe :nevim:

JiNAK já jsem z původní váhy 76 kilo šla na 86… za chvíli na tý váze uvidím tu magickou 90tku a šmejkne mě… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
9.11.09 14:37

Raianne.. tak já jsem na tom s výchozí i současnou váhou přesně o 10 kilo děsněji než takže já se těším na mgickou 10 :-) v minulém těhu byla.. sice jen pár dní, ale jo.. :-)je to děsnej pohled na tu váhu :-)

jo a klkulačka mi vypočítala, že bych v těhu měla přibrat 0-7 kg.. tak to už jsem přeťápla :-) jo, holt my baculky… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
9.11.09 14:58

Teda Sylvi to je děs s tou školou-snad to půjde nějak napravit.
Jé ty js irodila předtím před vánocema a byla jsi an štědrý den doma nebo v porodce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí