Leden 2010

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9066
28.11.09 15:02

Ahoj holky, ten olej od Weledy jsem myslela ten specialni na prsa, ne ten na brisko - tento: https://www.weleda.cz/…-masaz-prsu/ :wink:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.11.09 15:52

Dík za tip. Weleda ale stojí docela dost, ne? Ten na strije stojí 330 a je ho 100ml. Teď jsem si koupila od Salusu těhotenský olej (voní stejně jako Weleda, asi má stejné přísady) za 130kč 50ml. Je taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
28.11.09 16:15

Ahoj,

Kosatko, Veronika taky dobrý :palec: Kdybysme neměli Věrku, brala bych Veroniku, ale já Věrce říkám Verunko i tak :wink: Tak už pečeš? Já měla taky cukání, ale došlo mi, že sobota a neděle budu an děti sama, tak jsem to vzdala. Jsem srabík :wink:

Kubi, ono při poloze KP záleží na moc věcech… Takže já zaím splňuju to, že jsem vícerodička, pánev mám prostornou až až :-D No a nejvíc bude záležet na tom, jak se Simča ve finále natočí. Ale to víš, že bych spontánní porod brala všema deseti :-) Jsem z toho nervózní jak pes :oops: :roll:

No nic, jdu na kafčo a pomažu žehlit. Dneska jsme žasla. Míša šel po obědě spát a Davča šel s ním do pokojíku, přikryl ho, dal mu pusu, zamával a šel pryč :-D Tak jsem skoro zamačkávala slzu :-) Ale jinak si jsou po krku pořádně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
28.11.09 19:19

Fragolko, chápu, jakmile máš už několikátý porod, tak jsi pružná a roztažená :-) . Také jsem slyšela spoustu názorů, že císař je vlastně proti porodu zlatej a dokonce mi to někdo i upřímně přeje. Ty jsi všechny děti porodila normálně?
Ali, ten olejíček vypadá moc dobře. Zkusím se podívat po drogeriích a kdyžtak bych ho objednala na netu.
Já dneska pekla perník a teď jsem neodolala a samozřejmě na něj vlítla a to jsem si sladké večer úplně zakázala :oops: :oops: .
Tak pá pupíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
28.11.09 19:21

Péct jsem začala - bojim se že to pak nestihnu.Ono je to s Filípkem na etapy :lol:
Fragolo ty děti jsou někdy kouzelný co? Někdy z něj šílim, ale jindy bych ho láskou snědla.
Věřim že tě to dojalo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
28.11.09 23:02

Kubi, jo, jo všechny děti jsem porodila normálně. Jen si každý myslí, že se mě ty děti už snad po tolika porodech hopsají samy :lol: Teda, já bych fakt dala nevím co, za další spontánní porod :roll:, teď jsem došla k názoru, že Simču prostě vytlačím a hotovo 8-) :lol: Já se zase divím maminám, které by šly do císaře dobrovolně. Asi jsem srabík, ale je to operace jako každá jiná, krom toho vím, jak bolí „říznuté“ břicho, ale to nechci nikoho děsit, přežít se to určitě dá :wink: A zase, pokud při porodu hrozí nebezpečí pro maminu nebo miminko a jiná volba není, tak to chápu 8-) A taky mi vadí, že u nás v nemocnici CS dělají jen v celkové anestezii :-(

Kosatko, no jo, miláčci jsou někdy kouzelní, ale někdy i na zabití :lol: 8-o

Manžel s tchánem dneska malovali, tak mají jednu místnost 2× a další 3 jednou. No, nejhorší bude schodiště, tam to bude masakr :roll: , ale věřím, že si poradí :wink: Už máme objednanou plovoucí podlahu za sympatickou cenu 89Kč/m2, což je fajn :palec:
Mějte se, povalím do postele, dobrou, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
29.11.09 09:42

Ahoj ledňačky,
tak je neděle… od té doby co nepracuju mám neděli (nebo spíš „děli“) každý den. Připravujeme se na kompletní štukování, vymalování a podlahu v příštích 14-ti dnech. Doufám, že mimi tedy opravdu do toho Nového roku vydrží, jinak přijde do půlky malování.

Fragolo, přidala bys mne prosím na seznam? Něco jako:
Kralishek/30 let/svobodná, ale šťastně zadaná/TP 2.1.2010/1.mi­minko – bude to holčička - na jménu se nemůžeme dohodnout (ale já chci Agátu, aby to ladilo k příjmení)/Praha

Jinak váha mi vesele roste nahoru - asi to bude tím, že jsme si s drahým vyšli na luxusní večeři do Zátiší. Nacpala jsem se tak, že jsem začala mít pocit, že jídlo a dítě už se mi do břicha vejít nebude moci, a jelikož téměř nikdy jsem nezvracela, tak bych se vsadila, že to bude spíš dítě, kdo bude muset ustoupit. A taky že mě chytli takové bolesti, že jsem se děsila, že je to tady. No, naštěstí to přešlo a já už zase budu papat děsně umírněně. Tak slibuju:). :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
29.11.09 10:22

Ahoj holky,
Kralishku, musím tu tvou přezdívku nějak zkrátit, takže Kralí, já jsem se včera úplně stejně nacpala tím perníkem, žaludek to asi nějak nepobral a měla jsem také šílené bolesti, až jsem myslela, že to jsou ty poslíčci, ale nebyly, hnalo mě to na záchod a byl klid. Holt budeme muset začít jíst opět po malých dávkách, aby se nám do bříška všechno vešlo.
Začíná mi doma slušně hrabat :-( , manžel se bojí někam vyrazit kvůli tý chřipce, ale on chodí alespoň v týdnu do práce. Doma mám vše uklizeno a už se z nudy pokouším i o vaření (a to je u mě co říct).
:mavam: K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
29.11.09 10:26

Fragolko, až přijde Lucilka, tak nám o tom císaři určitě něco poví a třeba se toho nebudeme bát :-) . To je ale blbé, že to u vás dělají jen v celkové narkóze, dneska už je normální císař při tom epiduralu. Mně psala kámoška co rodila první mimi císařem a druhé normálně a ta razí heslo, že císaře doporučují čtyři maminky z pěti :lol: . Tak pá K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
29.11.09 12:43

Ahojky holky a bříška,

tak my jsme dnes leželi v postely do 11h. Od 3 jsem se hodku převalovala v postely a pak jsem se každou chvilku budila :(
už to začíná ** Kralishku** Agátka je nádherné jméno. Mně ale neprošlo :-(

ad císař…já doufám, že nebudou žádné komplikace a budeme rodit normálně. Já bych musela na cisaře pod celkovou narkozu. Mám skoliozu a nemám aktuální rengen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
29.11.09 13:06

Ahoj všichni.
Maliník pít nebudu. Nějak tomu nevěřím, ale samo že je to každýho věc.
Já si u Honzíka masírovala hráz a bylo mě to prd platný.

Na břicho a prsa používám bezva krém, alespoň mě vyhovuje http://www.docsimon.cz/…ii-2-x-150ml Je lehký a krásně se vstřebává. Dokonce jsem ho koupila v akci dva za 620 kč.

Luci gratuluji k otočení mimíse

Včera jsme byli u nás na rozsvěcování stromečku. Přijel nás doprovodit i manžel a tatínek v jedné osobě. Vše dobré, doprovodil nás domů a hned vypadl k té svojí. No a já nějak chytla večer depku a nemohla jsem usnout. Jak jsem zavřela oči okamžitě se mi sepnul mozek. A já přemýšlela o tom jak to všechno bude a nebude. Lhůta do vánoc se krátí. Usla jsem až kolem druhé. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
29.11.09 13:07

Ahoj,

Kubi, tak to jsem asi masochista, když toužím pro spontánním porodu :lol: No, nemá cenu o tom meditovat, každý snáší jinak porod i císaře. Ono to nějak dopadne, hlavně, když jsou OK prcci i maminy :wink:
Chápu, že ti hrabe z toho, být pořád doma. Na mě to dneska ráno taky nějak padlo, tak jsem dopoledne probrečela, no, ať žijou hormony a pravá předvánoční náladička :roll: Ale aspoň se mi ulevilo.
Cestou na nákup nás kontrolovali policajti, tak jsme prošli, jen nás policajtka sjela, že máme nalepenou starou dálniční známku a trvala na jejím odstranění, tak jsem se s tím chvíli pachtila, ale dostala jsem ji dolů a byli jsme propuštěni 8-) Děti jí ještě vytrvale mávaly :lol:

Iviqv, já dneska spala taky jak ponocný, budila jsem se každou chvíli, bo mě bolely kyčle a když už jsem usnula, tak jsem mě kopal do hlavy a zad Davča. Se v té posteli dneska motal jak větrník :twisted: Nejradši bych dneska zalezla a spala, počasí je na to jak dělaný, ani jsem už děti nikam netáhla, přišla mi děsná kosa…

Kraliskhu, hotovo 8-) Ještě ti pošlu číslo na sebe a když budeš chtít, napiš po porodu, že už je malá na světě… :-)

Mějte se krásně, užijte si pěknou neděli. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
29.11.09 14:35

Ahojky cholky, tak jsem vás zas dočetla. Já dnes spala konečně dlouho. Ještě 4 pracovní dny, hurá a pak budu určitě tak plodná s písmenky jak vy. Ještě mě čekaj nějaké pracovní jednání, tak nemám kecavou. Manžel není doma a já bych jedla něco dobrého, ale sama sobě vařit? hmmm proč :)
Jinak jsem zvědavá jestli jak budu doma nezcvoknu ze samoty, su zvyklá na šrumec :) Kdyby nebyly ty chřipky, asi bych nějakou Pražačku i lanařila na kafe :)
Tak já jdu vymyslet nějaké ty živiny pro mimi. Opatrujte se holky a vše svádějte na hormony :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
29.11.09 15:10

Kecko já si taky neuměla představit přechod z práce na „poklidnou mateřskou dovolenou“
Ale buď v klidu tahle doba před dnem D uteče jako voda a pak budeš mít kolotoč okolo mimi.
Až ti bude samota lézt hodně na nervy, tak se klidně ozvi a na kafčo klidně někam můžem zajít. Z čelákovic na Čerňák to zase neni tak daleko. Třeba někde ve Vysočanech by se dalo. Já bych vystupila rovnou z vláčku a ty z metra. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
29.11.09 15:49

Monana, ok v prosinci budu volat help :) Supr, ani jsem ještě nebyla v tom nákupním středisku ve Vysočanech :) Zezačátku budu asi uklízet, ale to na stavbě stejně nemá smysl :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí