Poradna duly
Jana Čurdová
Zziny, jedne kamaradce odesla zatka pry cca 10 dni pred porodem, jine den predem, ale ta mela hyperaktivni delohu a trosku to cekala. Tak at jeste chvilku vydrzis, drzim moc palecky ![]()
ZZiny teda joooo
. Já bych to asi ani teď nepoznala.
Ale jak píše Mon…je to u každého jinak. Ale myslím, že max. do měsíce. V prosinci teď nějaké oděšla zátka a do dne tuším rodila… Tak se drž
Kubi díky. Snad to bude lepší. Hovínko už mělo lepší konzistenci. Jsem zvědavá na výsledky.
Jinak už mně ty nemoci ubíjí. Jsme nebyli s kamarády už hodně dlouho. Buď jsme nemocní my nebo ostatní kolem.
Polovička snad bude v pátek doma, tak vyrazíme na mini nákup dárků. Našim kupovat nebudu nic…až pak v lednu. Dřív se neuvidíme. Tchýně možná dostane nějaké ,,růžové,, pouzdro na mobil (od manžela dostane růžový mobil, tak aby ladila
). No a u tchána vůbec nevím
Poraďte holky…pro nápovědu: o žádném jeho koníčku nevím.
Jinak se hlasim z kontroly - pry jsem otevrena cca na prst (nic moc), cipek uz pry prosakly, ale zatim se nic nikam netlaci, takze OK a jeste klidne tyden ci dva vydrzim, na porod ted to pry nevypadalo ![]()
Jo a pristi tyden uz me vezme porodnice ![]()
Jinak holcicka znovu potvrzena, ted mame pry cca 2650g, ale v tomto tydnu je to pry uz nepresne, proste kdyz za tyden dva porodim, budeme cca trikilove mimco ![]()
to je mazec, tady se „rodí“ o 106
Zziny, jak to vypadá? A jak daleko máš do porodu? Docela jsi mě znervóznila
. Zbývá mi 25 dní do termínu, tak jestli už mám něco čekat…
Gratuluji Aliik… na jeden prst nic moc jo? To já tak byla otevřená u příjmu, když mipraskla voda:P
tak mě když prskla voda, nebyla jsem otevřená vůbec ![]()
Hlenovou zátku vůbec nevim jestli bych poznala, ale úplně jsi mě Zziny vyděsila.Nějak ten porod na mě zase dolehl.Ještě chvíli vydrž.Kdyby něco hned dej vědět
Já jdu na kontrou zítra, tak uvidim co se dozvim.Nohy mám oteklé šíleně.A vlastně jsem tak nějak oteklá celá
kostako já pokaždé když vidím tvůj metřík, tak mi běhá mráz po zádech. Se nenadějem a všechny to budeme mít za sebou a budem si užívat miminek.
Teda, já vás chvíli zanedbávám a hned takové zvraty ![]()
Zziny, ta zátka ještě nemusí nic moc znamenat, teda, chvi říct, že můžeš mít ještě velkou časovou rezervu. No, ale u každého je to fakt asi jiný, takže podle nějakýho mustru se nedá jet
Mně odcházela zátka u Ondry /u nikoho jiného jsem to nepozorovala/ od cca 1.5. a rodila jsem až 13.5. a byla jsem z toho těžce nervní, že už to bude každou chvíli… Tak snad ještě chvíli vydržíte. Aspoň po Vánocích ![]()
Beckovko, přeju jen dobré zprávy ![]()
Jinak jsem asi dneska trumfla manžela, ráno jsem se divila těm teplákům na spaní a já Míšu vesele strčila do vany v ponožkách
No, aspoň mu bylo teplo na tlapky ![]()
Všechny zdravím, nějak si toho víc nepamatuju
, dneska už melu z posledního
M.
Holky pomóóóc! Brutálně mi otekly nohy. Pravá docela v normálu, ovšem levá je jako bambule a už mi to moc normální nepřijde. Mám to takhle hned ráno a přes den nesplasknou, málem se nevejdu do bot atd… Nemáte nějaký recepis, co s tím? Mám to říct u doktora? A co mi s tím asi udělá? A všimla jsem si, že na to konto mi už neotéká obličej… ![]()
Jsem se byla juknout na únor. A dvě maminy už to mají na spadnutí. Jedna s dvojčátkama nastupuje do nemocnice, prý se začíná otevírat. Takže jí ještě chvilku se budou snažit udržet 3 v1. A jedna mamina je na kapačkách kvůli špatnému průběhu chřipky a odtekla jí část plodovky, snad jí ale nic nehrozí.
To tedy mi jsme fakt vzorní.
Kristy, nevím co pomáhá. Já bych je dala asi k ledu. Teda do studený vody. A hodně odpočívala s nohama nahoře.
A mudře bych to řekla určitě.
Kristy, nohy hore, sprchovat studenou vodou, hodně pít, pokud nemáš vysoký tlak, zkus Colu nebo kafčo, odvodňuje…Doktorovi říct, ale pokud jsi jinak v pořádku (myslím TK, bílkovina), tak je to fakt normální a nic se s tím nedělá. Tuším, že jsem někde jako radu na otoky na konci těhu četla Koňskou mast a Lioton, ale vyzkoušeno nemám…
Dneska je nějakej divnej den ![]()
Holky tak to se to tedy rozjelo
, pořád jsme o tom jen mluvily a teď už se to začíná všechno dít.
Ali, to je dobře, že jsi takhle v klidu, hlavně i tak zůstaň
. Mně říct, že jsem otevřená jakkoliv, tak z toho budu vedle jak ta jedle.
Ivi, tak snad to půjde už s malou k dobrému, lepší hovínko = dobré znamení
.
Kristy, mně také otékají nohy. Tedy zatím ne tak brutálně jako tobě, ale kotníky už nemám a musela jsem si koupit nové pohodlnější boty. Známá rodila na začátku prosince a ke konci těhu si kupovala boty o tři čísla větší.
Jdu chrnět, dobrou noc. K.
Ahoj dámy, můžu se přidat? Jsem na emiminu nově a dokonce se mi podařilo najít i svůj měsíc porodu-)))
Termín mám 18.1. a měl by to být kluk-)
Dneska mi také otekly nohy-( to s emi naposledy stlao, když ještě byly horka v září..
Dobré ránko,
tak mi zase přítel krásně chrápe, takže opět jsem vzhůru ![]()
zdravím Hest ![]()
V pondělí jsem byla poprvé na monitoru,bylo to fajn:-)
Taky už se nejspíš konečně přišlo na to proč omdlívám, prý mám hrozně nízký krevní obraz, takže jsem dostala železo a mělo by se mi ulevit..docela mi to přijde vtipné měsíc před porodem…no ale co už nadělám…
Opět se vás snažím co nejrychleji dočíst a nestačím zírat co se tady děje:-) Koukám, že jste už některé připravené rodit
no snad to do ledna vydržíte…
jdu si udělat čajík a nějakou snídani teda když už jsem vzhůru…tak zatím papík